27 Temmuz 2010, Salı 08:33:04

Topçu: "Markamız zirveye çıkıyor"

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Euroleague sponsorluğundan sonra yaptığı açıklamada, THY markasının adım adım zirveye çıktığını ifade etti.
  • Adam iyi semirmiş, kılık kıyafetini de düzeltmiş. Demekki kariyer falan hava, cıva. Adamın carrier i varsa kariyer önemli değil.
  • istediğin kadar dava aç. sen önce biletinin ayrıntısını oku. haklarını bil ondan sonra yorum yaz.
  • hamdi bey çayeli seninle gurur duyuyor işsiz kalmadı burda
  • HACI! EMİRATES KİM SEN KİMSİN? BİR BOYUNA BAK,PARK YERİN BİLE YOK .AYNEN BAKKAL ZİHNİYETİ İLE ,TORPİLLERLE YÖNETİLEN BİR ŞİRKETSİN NASIL OLUP DA KENDİNİ EMİRATES İLE MUKAYESER EDERSİN HACI??
  • Bakiyorumda Sn Topcu galiba Sami nin reklamini yapiyor,simdi bu haberle ne alakasi var Anadolu Jetin vede Sami Alan nin .Bir kere durust olsunlar bu gune kadar yolculari kandirdilar thy ve a/jet dediler yolculari sky ve baska sirketle uxurdular bumu sizin hizmet ve kalite anlayisiniz,?yolcular siakayette bulunacak ve maddi manevi tazminat davalari acilacak.
  • Bugün dünya da THY herkes tanıyor biliyor.. Tokyodan Istanbula gelirken uçağın içindeki yolculara baktığınızda %80 yabancı istanbuldan avrupaya gidecekler sonra Chicago-İstanbul uçuşunda yolcuların %60 yabancılar istanbuldan transit giedecekler. Artık yabancılar Thy tercih ediyor bunu kabul edip gurur duymak lazım. Zamanla daha mükemmel olacak, hatalar ve sorunlar olacaktır bu da normaldir. Dünyanın en iyi havayollarında bile sorunlar oluyor yeterki sabır gösterelim destel olalım..
  • ama malesef bu işler karizma ile yönetilemiyor. dayın olucak .birde arkandan seni kaktıran parti . onlar biliyor kendini..
  • Tanımam bilmem ama Hamdi Topçu'yu görünce THY'nin bakkal gibi yönetildiğini düşünüyorum. Candan Karlıtekin'in bir karizması vardı bence...
  • Topcunun marifeti degil bu önceki yönetim ayarladi!! Birde etrafindaki adamlar saglam Topcu pek anlamaz hava sektöründen.
  • emirates in saltanatı yakında sona ercek...

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, anlaşmayla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: “Futbol dünyasının en önemli markalarından ikisi olan Barcelona ve Manchester United sponsorluğundan sonra basketbolda Avrupa’nın en büyük ve dünyanın da en saygın organizasyonlarından biri olan Euroleague ile işbirliği yapmak bizim için de önemli bir ayrıcalık olacaktır. Euroleague isim sponsorluğu, markamızın global düzlemdeki gücünü perçinleyen stratejik bir adım oldu. Markaya yapılan tüm bu yatırımlar sonucunda, Turkish Airlines markasının cazibesi dünya genelinde zirveye doğru emin adımlarla daha hızlı ilerleyecektir.”

THY, Euroleague ile birlikte ‘Euroleague For Life’ programı kapsamında Türkiye ve dünyanın çeşitli yerlerinde sosyal sorumluluk projeleri de gerçekleştirecek.
 

Topçu: "Markamız zirveye çıkıyor"

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
Adam iyi semirmiş, kılık kıyafetini de düzeltmiş. Demekki kariyer falan hava, cıva. Adamın carrier i varsa kariyer önemli değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
istediğin kadar dava aç. sen önce biletinin ayrıntısını oku. haklarını bil ondan sonra yorum yaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hamdi bey çayeli seninle gurur duyuyor işsiz kalmadı burda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HACI! EMİRATES KİM SEN KİMSİN? BİR BOYUNA BAK,PARK YERİN BİLE YOK .AYNEN BAKKAL ZİHNİYETİ İLE ,TORPİLLERLE YÖNETİLEN BİR ŞİRKETSİN NASIL OLUP DA KENDİNİ EMİRATES İLE MUKAYESER EDERSİN HACI??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bakiyorumda Sn Topcu galiba Sami nin reklamini yapiyor,simdi bu haberle ne alakasi var Anadolu Jetin vede Sami Alan nin .Bir kere durust olsunlar bu gune kadar yolculari kandirdilar thy ve a/jet dediler yolculari sky ve baska sirketle uxurdular bumu sizin hizmet ve kalite anlayisiniz,?yolcular siakayette bulunacak ve maddi manevi tazminat davalari acilacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bugün dünya da THY herkes tanıyor biliyor.. Tokyodan Istanbula gelirken uçağın içindeki yolculara baktığınızda %80 yabancı istanbuldan avrupaya gidecekler sonra Chicago-İstanbul uçuşunda yolcuların %60 yabancılar istanbuldan transit giedecekler. Artık yabancılar Thy tercih ediyor bunu kabul edip gurur duymak lazım. Zamanla daha mükemmel olacak, hatalar ve sorunlar olacaktır bu da normaldir. Dünyanın en iyi havayollarında bile sorunlar oluyor yeterki sabır gösterelim destel olalım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ama malesef bu işler karizma ile yönetilemiyor. dayın olucak .birde arkandan seni kaktıran parti . onlar biliyor kendini..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tanımam bilmem ama Hamdi Topçu'yu görünce THY'nin bakkal gibi yönetildiğini düşünüyorum. Candan Karlıtekin'in bir karizması vardı bence...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Topcunun marifeti degil bu önceki yönetim ayarladi!! Birde etrafindaki adamlar saglam Topcu pek anlamaz hava sektöründen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
emirates in saltanatı yakında sona ercek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000