04 Mart 2012, Pazar 09:32:20

TOPÇU: "LOT İLE İKİNCİ AŞAMAYA GELDİK"

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, yoğun uçak ve yolcu trafiği sebebiyle İstanbul Atatürk Havalimanı'nda rahat olmadıklarını ifade ederek, "Kısa vadede yeni pist, uzun vadede yeni havalimanı yapılmalı." dedi.
  • hamdi bey lotla gorusmede ikinci asamaya geldik demis,sen ve yonetiminde son asamaya geldi,yolcusunuz nisanda,ama verdiginiz zarar telefi edilemez boyutta
  • Niye gitsinler arkadaşlar ,daha görevden alacakları,haklarını yiyecekleri,işten atacakları,haksız uçuşa döndürecekleri var onların takibindeler....Ama bir büyük takipçi varki gazabından ne umreleri ,ne namazları onları kurtaracak...Ah eden yüreklerin dualarının altında kalacaklar .. yakındır....
  • Oy tombulum tombulum, Bosnadan geldim yorgnum :))) Bosna ne oldu ? onuda alıyordunuz. battı gitti paralar. Rezillikten başka bir şey değilsiniz. Kuş beyinliler. Siz kim havacılık kim .... Öğreninceye kadar havacılığı , pardon H sini öğreninceye kadar 20 tane danışman tuttunuz kendinize. Sefilleri oynayacağınız günler yakındır.
  • 2003 te geldiğinde açlıktan nefesin kokuyordu. Ütüsüz pantolon, arkasında ütü tabanının izi olan ceket giyiyordun. Şimdi ise, ensen kulağın yerinde, semirmişsin. En az 50 kg eklemişsindir vücuduna. Cebine, mal varlığına ne ekledin bilemem. Artık yeter Hamdi. Bırak bu sektörü bilenlere. Sen geldiğinde herşeye ilk defa görmüş gibi bakıyordun. Şimdi defalarca görmüş gibi bakıyorsun. Ama yine anlamadan bakıyorsun. Bakış farklı ama içerik aynı. Artık seni çekemiyoruz anlıyor musun?
  • sırf rizeli ve başbakan ın muhasebecisi diye bir adamı thy gibi bir kurumun başına getirirsen o da havacılığı pazarcılıkla karıştırır tabii normaldir..vah beni memleketim vah benim şirketim!!
  • sende hic utanma sikilma yokmu be adam,dus artik thy nin yakasindan
  • hadi gel koyumuze geri donelim ,ama kadikoye degil
  • Ya sen ne anlarsın pistten, taxiden, cat2 den cat3 ten. Çek git beyefendi de millet işini yapsın. Sana mı kaldı hacvacılığın işlerini çözmek. Bırak herkes yetiştiği dalda söz sahibi olsun. Sayenizde kıyamet alametleri hızla geldi. İşi ehlinden aldınız acemileri baş yaptınız. Allah sizi bildiği gibi yapsın.
  • Bu tür alımlar, işbirlikleri gizli saklı olur benim bildiğim. Hiç bir sektörde bunu görmedim. biz her gün LOT alıyoruz. borsada...:)))
  • Yasa var ol.. Iyiki yonetime geldiniz. Dunya hava yolu olduk sayenizde. Disarida kimsenin memur bile yapmayacagi arkadaslari sef mudur yaptiniz, ihya ettiniz sevaba girdiniz. Dogruda yaptiniz; Devletin halki parasi birazda garibana gitsin, inancli musluman kardeslerimiz sebeplensin, odullendirilsin. siz birakinkari zarari ticari dusunmeyi, onemli olan Hak'ka hizmet, hizmet edene de hizmet... Yoksa kul hakki ya da para dedigin nedir ki.. Saygilarimla
Havalimanında 'çok dar alanda' operasyon yapılmaya çalışıldığını anlatan Topçu, trafiğin rahatlaması için çok kısa sürede yeni pist yapılmasını istedi.

Topçu, askerî alanın devri konusunda çok geç kalındığına dikkat çekerek, "Buradaki asıl konu, yeni paralel pistin konumunun müsait olup olmadığı. Diğerleri teferruattır. Eğer ciddi proje ortaya konulursa askerî alan çok kısa sürede devredilir." diye konuştu.

Atatürk Havalimanı'na paralel pist yapımı konusunda ikisi yabancı kuruluşlar tarafından hazırlanan 5-6 proje bulunuyor. Bu konuda Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) tarafından hazırlanan rapor Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a verildi. Bakanlık ile Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Yeşilköy tarafında yer alan askerî sahanın Atatürk Havalimanı'na devredilmesi için görüşmelerde önemli aşama kaydetti.

Savaş uçaklarının konulduğu bombaya dayanıklı 'shelter' olarak adlandırılan hangarların yıkılması planlanırken, askerî apron, lojman ve Hava Müzesi'nin olduğu alanın Atatürk Havalimanı sınırlarına dahil edilmesi planlanıyor.

Hamdi Topçu, Polonya havayolu şirketi LOT'un satın alınmasıyla ilgili bir yönetim kurulu üyesiyle teknik çalışanlardan oluşan 5 kişilik çalışma ekibi kurduklarını ve şirketle 'ikinci aşama görüşmelerine' başladıklarını söyledi. Topçu, 1 ay içinde 2 milli havayolu şirketinin daha satın alma veya stratejik ortaklık kurulması amacıyla THY'ye teklif sunduğunu ifade ederek, kendilerine teklif sunan havayolu şirket sayısının 15'e ulaştığını dile getirdi.
TOPÇU: "LOT İLE İKİNCİ AŞAMAYA GELDİK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 12 yıl önce
hamdi bey lotla gorusmede ikinci asamaya geldik demis,sen ve yonetiminde son asamaya geldi,yolcusunuz nisanda,ama verdiginiz zarar telefi edilemez boyutta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Niye gitsinler arkadaşlar ,daha görevden alacakları,haklarını yiyecekleri,işten atacakları,haksız uçuşa döndürecekleri var onların takibindeler....Ama bir büyük takipçi varki gazabından ne umreleri ,ne namazları onları kurtaracak...Ah eden yüreklerin dualarının altında kalacaklar .. yakındır....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Oy tombulum tombulum, Bosnadan geldim yorgnum :))) Bosna ne oldu ? onuda alıyordunuz. battı gitti paralar. Rezillikten başka bir şey değilsiniz. Kuş beyinliler. Siz kim havacılık kim .... Öğreninceye kadar havacılığı , pardon H sini öğreninceye kadar 20 tane danışman tuttunuz kendinize. Sefilleri oynayacağınız günler yakındır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
2003 te geldiğinde açlıktan nefesin kokuyordu. Ütüsüz pantolon, arkasında ütü tabanının izi olan ceket giyiyordun. Şimdi ise, ensen kulağın yerinde, semirmişsin. En az 50 kg eklemişsindir vücuduna. Cebine, mal varlığına ne ekledin bilemem. Artık yeter Hamdi. Bırak bu sektörü bilenlere. Sen geldiğinde herşeye ilk defa görmüş gibi bakıyordun. Şimdi defalarca görmüş gibi bakıyorsun. Ama yine anlamadan bakıyorsun. Bakış farklı ama içerik aynı. Artık seni çekemiyoruz anlıyor musun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sırf rizeli ve başbakan ın muhasebecisi diye bir adamı thy gibi bir kurumun başına getirirsen o da havacılığı pazarcılıkla karıştırır tabii normaldir..vah beni memleketim vah benim şirketim!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sende hic utanma sikilma yokmu be adam,dus artik thy nin yakasindan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hadi gel koyumuze geri donelim ,ama kadikoye degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ya sen ne anlarsın pistten, taxiden, cat2 den cat3 ten. Çek git beyefendi de millet işini yapsın. Sana mı kaldı hacvacılığın işlerini çözmek. Bırak herkes yetiştiği dalda söz sahibi olsun. Sayenizde kıyamet alametleri hızla geldi. İşi ehlinden aldınız acemileri baş yaptınız. Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu tür alımlar, işbirlikleri gizli saklı olur benim bildiğim. Hiç bir sektörde bunu görmedim. biz her gün LOT alıyoruz. borsada...:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yasa var ol.. Iyiki yonetime geldiniz. Dunya hava yolu olduk sayenizde. Disarida kimsenin memur bile yapmayacagi arkadaslari sef mudur yaptiniz, ihya ettiniz sevaba girdiniz. Dogruda yaptiniz; Devletin halki parasi birazda garibana gitsin, inancli musluman kardeslerimiz sebeplensin, odullendirilsin. siz birakinkari zarari ticari dusunmeyi, onemli olan Hak'ka hizmet, hizmet edene de hizmet... Yoksa kul hakki ya da para dedigin nedir ki.. Saygilarimla

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000