14 Ekim 2010, Perşembe 16:50:09

TOPÇU DÜN YAPILAN EYLEM HAKKINDA KONUŞTU

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu dün Hava – İş tarafından yapılan eylem ve çıkan olaylar hakkında konuştu.
  • THY'yi babalarının çiftliği gibi düşünenler,çiftlik kapandı,atlar güzel ülkelere gitti. TGS ile kalite geldi,hoşgeldi...9 yıldır yapılanları göremeyenler,en yakın göz merkezine başvursun...İşten çıkartılanlar,haklarınızı aldınız,şimdi nerde hata yaptık diye düşününüz...
  • Gülüyorum size.insanları partci cemaatci diye ayırmaktn vazgecemediğimiz sürece bi yere varamayız. Bu THY veya havaalanı cHP veya diğer partilerden kimsenin babasının çiftliği değil.Yani bırakın aga bu işleri. alayhınız torpille girdi işe. Adamın kendi 10 yıl gemiş emekli hala çalışır.oğlunu işe yerleştirdi sonra gelinini şimdi torun staj yapıyor oda girecek. ee calışşsında başkasıda gelince homurdanmayın. memleket olayına bende karşıyım.Ama bu ülkede başbakan hangi memlekttten se orda bi istihdam oluyor nuna da alışmak lazım. :)
  • işten atılan mağdurlardanım,bende lise mezunuyum fakat bize tgsye geçiş yapabilirsiniz gibi birşey kesinlikle söylenmedi ama hamdi bey aksini söylüyor...
  • hamdi bey 8 madde de ne diyor
  • yönetimin zamanı az kaldı neye kömür ,çamaşır makinesi,erzak,tgs'ye harekatçı,işçi,operator,yolcu hizmet memuru,temizlikçi,thy 'ye uzman,yurt dışına dışardan müdür atama,iç istasyonlara cemaatlerden müdür atama işlerini seçime kadar yetiştirememe paniği başladı sizin dediğiniz panik bu olması gerek ama seçimden sonra bu üsülsüzlükleri yapanlar esas o zaman panikte olacaklar bunlardan biriside siz olabilirsiniz???
  • İşini biliyorsan vede deneyimliysen diğer havayolu şirketlerinde rahatça iş bulabilirsiniz, endişeniz iş bulamamakmı yoksa bu kadar rahat iş bulamamakmı?
  • çakırı'a kontenjanın doldu dediniz ama memlekette genç kalmadı akp göç olmayacak diyor siz köyde ne var ne yok göç ettiriyosunuz 750 tl ye 1 sene sonra hükümet değişecek 6000 kişi issiz kalacak sizin yaptığınız gibi peki bu nasıl adalet bu nasıl kalkınma KANDIRIPTA İŞE ALDIĞINIZ İNSANLARIN 'MI YOKSA İŞTEN ÇIKARDIKLARINIZIN DUALARI KABUL OLUR??????
  • söz ağızdan çıkar sözünüzün bitimine 21 ay var hamdi bey hatılatırım ama müsait biryerde hatırlatırım 53_? namazdan sonra kasap????
  • bayramda köyde halkı kandırarak bayramlaşarak çocukları 40 ton yükün altına 750 tl ye tgs ye koy dum deyip raşottan sana oy mu çıkacak zannediyosun yanılırsın çoğusu haberin yok geçmişini anıyorlar hatılatayım sizi ancak vekillik kultarır aklanmanız başka türlü zor olur ben bazı şeyleri biliyorsam başkaları neler biliyordur 2004 ten beri??????
  • Yazmış olduğunuz yorumunuzda o kadar kendinizi güzel ifade etmişsiniz ki hangi ülkede yaşadığınızı çok merak ettim.sizin gibi sivri zekalıların anlama kabiliyetleri olmadığı için ilk sığındıkları atasözleri ile laf cambazlığı yapmaktır.Çünkü kendilerinin bir kelime üretme kabiliyetleri olmadığı için hep meyve veren ağacı taşlarlar.Hayatları ise yalakalık ile tükenivermiştir.kendileri gibi düşünüp yaşamayanları hazmedemezler.Daha doğrusu cehaletin dostu güzelliğin düşmanıdırlar.Çünkü niçin yaratıldıklarını bilmeyen yaşayan ölülerdir.Ölüleri bile yeşeren nesillere zarar verircesine karanlık bir hayatı hatırlatırlar
THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Genel Müdürlük binası önünde Hava-İş tarafından işten çıkarmalara karşı yapılan eylemin nedenini anlamadığını söyleyerek “Sendika’nın tüm şartları kabul ederek imza attığı bir anlaşma var. Bunu baştan kabul etmediler mi? Ayrıca biz bu işten çıkartmaları yaparken o insanların TGS’ye geçebileceklerini söyledik. Üstüne tazminatlarının yanında 6 maaş ikramiye verdik. Hem o kadar para verip üstüne çalışabileceği yer gösteriyoruz. Üstüne eylem yapıyorlar. Sendika bunu niye dile getirmiyor?

THY personelinin eğitim seviyesini yükseltmek istediklerini kaydeden Topçu şöyle konuştu:

“ İşten çıkardığımız bu arkadaşlar, ilkokul ve ortaokul mezunu. Fakat biz bunları bir yere yerleştirmek istesek yerleştirebileceğimiz hiç bir yer yok. Bir sene içinde 6000 kişiyi iş sahibi yaptık ve bunların çoğunluğu lise, yüksekokul ve üniversite mezunu. Emin olun bu personellerin bize masrafları daha az”
TOPÇU DÜN YAPILAN EYLEM HAKKINDA KONUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Misafir ~ 13 yıl önce
THY'yi babalarının çiftliği gibi düşünenler,çiftlik kapandı,atlar güzel ülkelere gitti. TGS ile kalite geldi,hoşgeldi...9 yıldır yapılanları göremeyenler,en yakın göz merkezine başvursun...İşten çıkartılanlar,haklarınızı aldınız,şimdi nerde hata yaptık diye düşününüz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gülüyorum size.insanları partci cemaatci diye ayırmaktn vazgecemediğimiz sürece bi yere varamayız. Bu THY veya havaalanı cHP veya diğer partilerden kimsenin babasının çiftliği değil.Yani bırakın aga bu işleri. alayhınız torpille girdi işe. Adamın kendi 10 yıl gemiş emekli hala çalışır.oğlunu işe yerleştirdi sonra gelinini şimdi torun staj yapıyor oda girecek. ee calışşsında başkasıda gelince homurdanmayın. memleket olayına bende karşıyım.Ama bu ülkede başbakan hangi memlekttten se orda bi istihdam oluyor nuna da alışmak lazım. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
işten atılan mağdurlardanım,bende lise mezunuyum fakat bize tgsye geçiş yapabilirsiniz gibi birşey kesinlikle söylenmedi ama hamdi bey aksini söylüyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hamdi bey 8 madde de ne diyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yönetimin zamanı az kaldı neye kömür ,çamaşır makinesi,erzak,tgs'ye harekatçı,işçi,operator,yolcu hizmet memuru,temizlikçi,thy 'ye uzman,yurt dışına dışardan müdür atama,iç istasyonlara cemaatlerden müdür atama işlerini seçime kadar yetiştirememe paniği başladı sizin dediğiniz panik bu olması gerek ama seçimden sonra bu üsülsüzlükleri yapanlar esas o zaman panikte olacaklar bunlardan biriside siz olabilirsiniz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İşini biliyorsan vede deneyimliysen diğer havayolu şirketlerinde rahatça iş bulabilirsiniz, endişeniz iş bulamamakmı yoksa bu kadar rahat iş bulamamakmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çakırı'a kontenjanın doldu dediniz ama memlekette genç kalmadı akp göç olmayacak diyor siz köyde ne var ne yok göç ettiriyosunuz 750 tl ye 1 sene sonra hükümet değişecek 6000 kişi issiz kalacak sizin yaptığınız gibi peki bu nasıl adalet bu nasıl kalkınma KANDIRIPTA İŞE ALDIĞINIZ İNSANLARIN 'MI YOKSA İŞTEN ÇIKARDIKLARINIZIN DUALARI KABUL OLUR??????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
söz ağızdan çıkar sözünüzün bitimine 21 ay var hamdi bey hatılatırım ama müsait biryerde hatırlatırım 53_? namazdan sonra kasap????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bayramda köyde halkı kandırarak bayramlaşarak çocukları 40 ton yükün altına 750 tl ye tgs ye koy dum deyip raşottan sana oy mu çıkacak zannediyosun yanılırsın çoğusu haberin yok geçmişini anıyorlar hatılatayım sizi ancak vekillik kultarır aklanmanız başka türlü zor olur ben bazı şeyleri biliyorsam başkaları neler biliyordur 2004 ten beri??????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yazmış olduğunuz yorumunuzda o kadar kendinizi güzel ifade etmişsiniz ki hangi ülkede yaşadığınızı çok merak ettim.sizin gibi sivri zekalıların anlama kabiliyetleri olmadığı için ilk sığındıkları atasözleri ile laf cambazlığı yapmaktır.Çünkü kendilerinin bir kelime üretme kabiliyetleri olmadığı için hep meyve veren ağacı taşlarlar.Hayatları ise yalakalık ile tükenivermiştir.kendileri gibi düşünüp yaşamayanları hazmedemezler.Daha doğrusu cehaletin dostu güzelliğin düşmanıdırlar.Çünkü niçin yaratıldıklarını bilmeyen yaşayan ölülerdir.Ölüleri bile yeşeren nesillere zarar verircesine karanlık bir hayatı hatırlatırlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000