05 Ekim 2010, Salı 08:40:23

TOPÇU: "ANTALYA FARKLI BİR YER"

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Antalya'yı farklı bir konseptte değerlendireceklerini söyledi.
  • bencede kesinlikle Antalya base açılmalı.Artan uçak sayısı ve ilave seferler göz önünde bulundurulduğunda bu çok doğru bi karar olacaktır.Antalyadan yapılan seferler azımsanmayacak kadar var,bunlara yenileride eklenirse,bayrak taşıyıcımız neden Antalyayıda güzelleştirmesin?
  • Artan ucak sayısı dusunulurse ve IST ıle SAW da park edecek yer yokken artık AYT den baslayıp AYT de bıten ucuslara bu kadar da talep varken "AYT BASE" operasyon kacınılmazdır Birde Ulkenin "Major" destinasyonuna milli taşıyıcının en fazla yolcuyu taşıması gerekir bu işi charter ve tarifeli Charter lere teslim edilmesi istikrarı bozar
  • Ülkenin tam merkezinde, bütün iç ve ortaanadolu şehirlerimize yakın, gurbetçilerin ve ailelerinin, akrabalarının en rahat şekilde yurtdışına çıkabileceği bir noktadır. Her şey turizm değildir, kendi vatandaşlarımızı da düşünelim. Afyon'dan, Eskişehir'den, Konya'dan Ankara'ya gitmek istiyorum uçuşlarım için.
  • sn hamdi toğçu türkiyenin her yeri farklı bir yer neden konuyu genel olarak ele almıyorsunuz türkiyenin geri kalan kısmındaki yerler üvey evlat mı türkiyedeki tek eksiklik antalyayı ele almak mı bölgesel havacılık ile iligli uçaklara bakın bir kezde yurt içi çapraz uçuşlara bakın ele alın,türkiyeyi bir bütün olarak değerlendirn,örnek ve feyz aldığınız dünyadaki büyük havayolu şirketleri bölgesel birçok farklı uçağa sahip ve bölgesel ve çapraz uçuşlar icra etmektedir,büyüklük buradan gelir,sadece uçak almakla filoyla değil
Antalya'nın, çok özel bir destinasyon olduğunu, belirten Topçu, "Sezonu en uzun şehrimiz. Potansiyeli en yüksek şehirlerinden biri. Dünyanın en güzel otelleri burada var" dedi. Antalya'nın yurtdışındaki talep olan bütün destinasyonlarına sefer açmaya hazır olduklarının altını çizen Topçu, bu işe 7-8 aylık bakmadıklarını bildirdi.

Topçu, "Antalya ile ilgili daha değişik düşüncelerimiz de var. Bunu önümüzdeki yıldan itibaren görmeye başlayacaksınız. Aynı zamanda THY ve Sun Express'i daha değişik bir iş modeliyle konumlandırmayı hedefliyoruz" dedi. Antalya'ya tarifeli uçuşlar konusunda İngiltere'yi geliştireceklerini, Fransa ile çalışabileceklerini kaydeden Topçu, "Sonuçlara bakacağız. İskandinav ülkelerinden bir direkt sefer koyacağız ancak ülkeyi henüz netleştirmedik" diye konuştu.
TOPÇU: "ANTALYA FARKLI BİR YER"

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
bencede kesinlikle Antalya base açılmalı.Artan uçak sayısı ve ilave seferler göz önünde bulundurulduğunda bu çok doğru bi karar olacaktır.Antalyadan yapılan seferler azımsanmayacak kadar var,bunlara yenileride eklenirse,bayrak taşıyıcımız neden Antalyayıda güzelleştirmesin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Artan ucak sayısı dusunulurse ve IST ıle SAW da park edecek yer yokken artık AYT den baslayıp AYT de bıten ucuslara bu kadar da talep varken "AYT BASE" operasyon kacınılmazdır Birde Ulkenin "Major" destinasyonuna milli taşıyıcının en fazla yolcuyu taşıması gerekir bu işi charter ve tarifeli Charter lere teslim edilmesi istikrarı bozar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ülkenin tam merkezinde, bütün iç ve ortaanadolu şehirlerimize yakın, gurbetçilerin ve ailelerinin, akrabalarının en rahat şekilde yurtdışına çıkabileceği bir noktadır. Her şey turizm değildir, kendi vatandaşlarımızı da düşünelim. Afyon'dan, Eskişehir'den, Konya'dan Ankara'ya gitmek istiyorum uçuşlarım için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sn hamdi toğçu türkiyenin her yeri farklı bir yer neden konuyu genel olarak ele almıyorsunuz türkiyenin geri kalan kısmındaki yerler üvey evlat mı türkiyedeki tek eksiklik antalyayı ele almak mı bölgesel havacılık ile iligli uçaklara bakın bir kezde yurt içi çapraz uçuşlara bakın ele alın,türkiyeyi bir bütün olarak değerlendirn,örnek ve feyz aldığınız dünyadaki büyük havayolu şirketleri bölgesel birçok farklı uçağa sahip ve bölgesel ve çapraz uçuşlar icra etmektedir,büyüklük buradan gelir,sadece uçak almakla filoyla değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000