17 Mart 2009, Salı 14:40:11

Tolga Turgut'un konuk olduğu programın tamamı burada

Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı Sefa İnan Kara Kutu programında, Uluslararası Havaalanları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi (IAAE) ve Akşam Gazetesi Havacılık yazarı Tolga Turgut’u ağırladı.
  • sefa bey alnından öperim. sayenizde kaçırdığmız programıın videosunu internetten siteniz vasıtası ile izleyebiliyoruz. benim çocuğunda selamı var o da geleceğin havacısı. saygılar sevgiler
  • maden yorumcumuz okadar cok is gezisi yapiyor,mutlaka farketmsitir,dunyanin gelismis medeni ulkelerinde gece ucusu yapilmaz.kendisi ucuslarin tesvik edilmesini tavsiye ediyor.ne perhiz ne lahana tursusu!!

Airport TV'de her pazartesi akşamlarına damgasını vuran Sefa İnan'la Kara Kutu, dün akşam Akşam Gazetesi Havacılık yazarı Tolga Turgut'u konuk etti. Programda, Türk Hava Yolları kazasından  Gazipaşa Havaalanı'na, Türk Sivil Havacılığı'nın görünüşünden 3'üncü havalimanına kadar bir çok konu gündeme getirildi.

İşte dün akşam yayınlanan Kara Kutu programının tamamı:



Tolga Turgut'un konuk olduğu programın tamamı burada

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
sefa bey alnından öperim. sayenizde kaçırdığmız programıın videosunu internetten siteniz vasıtası ile izleyebiliyoruz. benim çocuğunda selamı var o da geleceğin havacısı. saygılar sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
maden yorumcumuz okadar cok is gezisi yapiyor,mutlaka farketmsitir,dunyanin gelismis medeni ulkelerinde gece ucusu yapilmaz.kendisi ucuslarin tesvik edilmesini tavsiye ediyor.ne perhiz ne lahana tursusu!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000