18 Mayıs 2011, Çarşamba 08:35:33

TOKAT TARTIŞMASI BİTMEK BİLMİYOR

Eski Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Esin, Tokat-İstanbul seferlerinin Ankara üzerinden aktarmalı olarak yapılmasını olumu karşılamadıklarını belirterek, "Tokat üvey evlat mı?" dedi...
  • Bu Sivaslıları anlamak çok zoR. Havaalanıysa uçaksa bize kardeşim. Sizin konuyla ne alakanız vaR. Yok biz dolduruyoruz siz boş yolluyorsunuz. Kendinizi büyükşehir mi zannedıyorsunuz. Kargo istiyorlar , hıyarmı yollayacaksınız diye dalga geçiyorsunuz. Bizdeki tarım sizin o bomboş kahverengi topraklarınızın yapamadıklarını yapıyoR. Sizler oldukçada kargolar hıyarsız gitmez sanıyorum. Havacılık adına birşey yazmasamda düşüncemi belirtmek istedim.
  • ucaga bınmez otobusu tercıh edersen adamların ucagına camus atar o ne pervanelı ucaga bınmem duser dıye korkuyla yaklasırsan olacagı budur.sanırım sız tokara b777 a380 ler gelsın dıye hayal kuruyosunuz....
  • sivas günde 5 uçak geliyo adamlar dolduruyoda geliyo.ayrıca sky aır istanbul sivas ve izmir sivas seferleri için çalışmaları var.onur aır de aynı şekilce sivas uçmak istiyo.
  • sami bey bu işin sonunda görevden alınmak var ona göre
  • Tokatlı Hemşerilerim Hiç Üzülmesinler :) Sami Alan yönetimindeki Anadolujet yaptığı bu hatadan En kısa sürede Dönecekler Zamnında aynı hatayı botajet'te yapmıştı. Saw'dan Esb 2-3 yolcu, ESB Tokat'a 1-2 yolcu tasıdılar Tokattan ESB hava alanına çoğu zaman Hiç yolcu bile tasıyamadılar sonuç olarak 2-3 haftalık denemeden sonra iptal ettiler. Sami Alan Beyin oturduğu masadan bakıp gördüğü gibi değil Tokat'taki manzara.. Ufak çalışmalarım sonunda edindiğim bilgilere göre ortağı olduğu Bosna Air'in filosunda bulunan 2 Adet ATR 72-200 tipi uçakları THY kendi filosuna katacakmış. Kendi Filosuna katılınca Saw'a ilave Karşılıklı Atatürk Havalanı Tokat Seferleri Başlayacak.. Şu an THY Bunun çalışması olduğunu öğrendim. İnşallah Bilgi doğrud
  • tokat yolcuları İstanbul'a direk uçmak istiyorlar.neden Ankara ??? İstanbul'dan da aktarma yapılabilir.aktarmalar sadece Ankara'ya özel değil ki.istanbul üzerinden aktarma yapsınlar.hem istanbul'dan daha fazla yere uçabilirler.
  • en kötü uçağa seni koyar göndeririz hem senden daha iyi hı.... mı olur...
  • Sizce vekillerin bu denli kayıtsız kalmasının bir anlamı yok mu? Anadolu jet müdürü bile hık mık ediyor net bir izahat veremiyor neden bu değişiklik sorusuna... Neden dört ilden sadece Tokat Ankara'ya alındı.? neden İstanbuldan da yapılan aktarmalar, sanki Ankara'ya özel tahsis edildi havası veriliyor? Neden yanıbaşındaki komşu havaalanlarına aynı tarihlerde yarı fiyata uçulabilirken Tokatlılar fahiş fiyatlara maruz bırakılıyor? Neden komşu illere yarı dolu birkaç sefer konarken Tokatın dolu uçağına ek yapılmıyor? Bu soruları asıl soracak kimselerin neden sesi çıkmıyor?
  • maalesef tokat a üvey evlat muamelesi yapılıyor
  • tokat kazova bölgesi tarım yönünden zengindir
Tokat-İstanbul uçak seferlerinin 23 Mayıs 2011 tarihinden itibaren Ankara üzerinden aktarmalı olarak yapılacak olmasına tepkiler devam ediyor. Uçakla seyahat yapanlar zaman ve fiyat nedeni ile aktarmalı seferlere sıcak bakmazken, firma yetkilileri ise bu sisteme insanların zamanla alışmasını bekliyor.

Eski Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Esin tüm sivil toplum örgütleri ve siyasi partilere çağrıda bulunarak geç kalınmadan ortak tepki verilmesini istedi. Esin, "İnsanlar Ankara aktarmalı İstanbul'a süre ve para kaybederek gidecek. Ben bir işadamı olarak aktarmalı uçuşu rantabl bulmuyorum. Kesinlikle bu şekilde mecbur kalmadıkça İstanbul'a gitmem. Bugün Sivas'a günlük 5 uçak iniyor, Tokat'a 1 uçak iniyor. Tokat üvey evlat mı? Biz acilen Tokat Havaalanımızın kargo uçaklarının ineceği şekilde yapılmasını ve seferlerin direkt yapılmasını istiyoruz. Havaalanımız daha kaç kere kapanıp açılacak. Yine kapatılmasını mı istiyorlar?" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın bu durumdan haberdar olsa karşı çıkacağına inandığını ifade eden Esin, THY Genel Müdürü Temel Kotil'i Tokat'a beklediklerini belirterek, "Tokat'ta kargo uçaklarla yurt içi ve yurt dışına yaş sebze ve meyve ithal edilebilecek potansiyel var. Bunu kendileri ilimize gelirlerse daha iyi görebilirler. Tarıma dayalı sanayinin gelişmesi için bunların olması lazım" şeklinde konuştu.
TOKAT TARTIŞMASI BİTMEK BİLMİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu Sivaslıları anlamak çok zoR. Havaalanıysa uçaksa bize kardeşim. Sizin konuyla ne alakanız vaR. Yok biz dolduruyoruz siz boş yolluyorsunuz. Kendinizi büyükşehir mi zannedıyorsunuz. Kargo istiyorlar , hıyarmı yollayacaksınız diye dalga geçiyorsunuz. Bizdeki tarım sizin o bomboş kahverengi topraklarınızın yapamadıklarını yapıyoR. Sizler oldukçada kargolar hıyarsız gitmez sanıyorum. Havacılık adına birşey yazmasamda düşüncemi belirtmek istedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ucaga bınmez otobusu tercıh edersen adamların ucagına camus atar o ne pervanelı ucaga bınmem duser dıye korkuyla yaklasırsan olacagı budur.sanırım sız tokara b777 a380 ler gelsın dıye hayal kuruyosunuz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sivas günde 5 uçak geliyo adamlar dolduruyoda geliyo.ayrıca sky aır istanbul sivas ve izmir sivas seferleri için çalışmaları var.onur aır de aynı şekilce sivas uçmak istiyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sami bey bu işin sonunda görevden alınmak var ona göre

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tokatlı Hemşerilerim Hiç Üzülmesinler :) Sami Alan yönetimindeki Anadolujet yaptığı bu hatadan En kısa sürede Dönecekler Zamnında aynı hatayı botajet'te yapmıştı. Saw'dan Esb 2-3 yolcu, ESB Tokat'a 1-2 yolcu tasıdılar Tokattan ESB hava alanına çoğu zaman Hiç yolcu bile tasıyamadılar sonuç olarak 2-3 haftalık denemeden sonra iptal ettiler. Sami Alan Beyin oturduğu masadan bakıp gördüğü gibi değil Tokat'taki manzara.. Ufak çalışmalarım sonunda edindiğim bilgilere göre ortağı olduğu Bosna Air'in filosunda bulunan 2 Adet ATR 72-200 tipi uçakları THY kendi filosuna katacakmış. Kendi Filosuna katılınca Saw'a ilave Karşılıklı Atatürk Havalanı Tokat Seferleri Başlayacak.. Şu an THY Bunun çalışması olduğunu öğrendim. İnşallah Bilgi doğrud

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tokat yolcuları İstanbul'a direk uçmak istiyorlar.neden Ankara ??? İstanbul'dan da aktarma yapılabilir.aktarmalar sadece Ankara'ya özel değil ki.istanbul üzerinden aktarma yapsınlar.hem istanbul'dan daha fazla yere uçabilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
en kötü uçağa seni koyar göndeririz hem senden daha iyi hı.... mı olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sizce vekillerin bu denli kayıtsız kalmasının bir anlamı yok mu? Anadolu jet müdürü bile hık mık ediyor net bir izahat veremiyor neden bu değişiklik sorusuna... Neden dört ilden sadece Tokat Ankara'ya alındı.? neden İstanbuldan da yapılan aktarmalar, sanki Ankara'ya özel tahsis edildi havası veriliyor? Neden yanıbaşındaki komşu havaalanlarına aynı tarihlerde yarı fiyata uçulabilirken Tokatlılar fahiş fiyatlara maruz bırakılıyor? Neden komşu illere yarı dolu birkaç sefer konarken Tokatın dolu uçağına ek yapılmıyor? Bu soruları asıl soracak kimselerin neden sesi çıkmıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
maalesef tokat a üvey evlat muamelesi yapılıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tokat kazova bölgesi tarım yönünden zengindir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000