25 Haziran 2009, Perşembe 08:06:57

Tokat için bu kez Başkan konuştu!

Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Tokat Havaalanı’nda tekrar seferlerin başlamasının THY'nın girişimi ile mümkün olabileceğini söyledi...
  • tokatlılar kiralayın bir crj-70 yada 90anadolujete operayonu yaptırın ankaradan türkiyenin heryerine bağlanın
  • Bir havayolu kurmak kolay olmadığı kadar Tokat iline mutlak gerekliliği vardır. Fakat ben bir Tokatlı olarak eminim Tokata ait bir havayolu kurmak imkansız duruma gelecektir. Cunku bu iş komuoyunu çok meşgul etti. Tokatlılar biribirlerini çekemeyen bir millettir. Bir araya gelip bir havayolu kuramazlar... Kursalar bile mutlaka bir yerde bu iş kısa zamanda biter. Önüne gelen havayolu kurmak istiyor bu kadar Kolay olsaydı herkes bu işi yapardı. Ben uzun yıllardır Kaptan pilotluk yapıyorum ama bizim bile bilmediğimiz o kadar durum olmasına rağmen başkan bu işi ezberlemiş :) valla ben ezberleyemedimki sizler nasıl ezberleyeceğiniz anlamadım. Birde Atr tipi uçakla bu işe başlayacaklarmış... aman hocam siz iflas bayranığı başlamadan çektiniz bile
  • bu iş öyle sözde girişimler olacak kadar kolay değil,can taşınacak..Tokat bu hizmeti artık hakediyor ve bekliyor.özel şirketler veya thy tek uçakla(bahsi geçen uygun uçaklarla)bu seferi halldebilir.ki dilerim ki THY çözer bu işi.bodrum-antalya vb. iller bu ülkeninse,Tokat da yurdumuzun bi parçası.hizmeti verip de şimdi ellerinden almak adil değil.Acil çözüm bekliyoruz.

AK Parti 3. Olağan İl Kongresi’nde güven tazeleyen Mustafa Boyraz'a Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Parti binasında tebrikleri kabul eden Başkan Boyraz, kongrede iki aday yarıştığını kazananın kaybedenin olmadığının altını çizerek hizmete devam edecekleri mesajını verdi. Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek ise AK Parti'de hiç bir zaman partiye küsmeler, kızmalar ya da kişilerin bir birleriyle ilişkilerinde her hangi bir zafiyetin olmayacağını söyledi.

Basın mensuplarının Tokat Havaalanı’nda seferlerin tekrar başlaması için ortaya konulan çözüm arayışları ile ilgili sorularına cevap veren Başkan Çiçek, "Havaalanı konusunu artık en ince ayrıntısına kadar hepimiz ezberledik. Bunda Bakan beyin tutum, davranış ve sözleri önemli bizler için. Pistin uzun vade de yenilenmesi gerekiyor. Kısa vade de çözüm arayışı içerisinde iki tane alternatif var: Bunlarından bir tanesi Tokat'ta bir tane şirket kurulmak suretiyle çalışma yapılması veya ortak bulunması. Bir otobüs alır gibi bu taşımacılığı yapamazsınız. Çünkü kuracağınız şirketin kademe hizmetleri, pilot vb. geri planda gözükmeyen uçağın uçuşu hazır olması için bir çok işlem gerekiyor. Kolay bir hadise değil. Türkiye'de çok fazla örneği yok ama dünyada var. Benim mantıklı bulduğum çözüm buraya sefer düzenleyen şirketin kullandığı uçaklardan THY'nin bu girişimi gerçekleştirmesi. THY'nin buraya uçabilecek uçaklardan alıp, Tokat'la birlikte Türkiye'nin diğer yerlerinde kullanılmayan havaalanlarına uçuş sağlanmasıdır. Normal olması gereken budur" diye konuştu.

Başkan Çiçek, THY'nın iki tane pervaneli uçağı bulduğunu, anlaşmak üzere iken Hollanda'da meydana gelen uçak kazası sonucu bu düşünceden vazgeçildiğini sözlerine ekledi.

Tokat için bu kez Başkan konuştu!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
tokatlılar kiralayın bir crj-70 yada 90anadolujete operayonu yaptırın ankaradan türkiyenin heryerine bağlanın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir havayolu kurmak kolay olmadığı kadar Tokat iline mutlak gerekliliği vardır. Fakat ben bir Tokatlı olarak eminim Tokata ait bir havayolu kurmak imkansız duruma gelecektir. Cunku bu iş komuoyunu çok meşgul etti. Tokatlılar biribirlerini çekemeyen bir millettir. Bir araya gelip bir havayolu kuramazlar... Kursalar bile mutlaka bir yerde bu iş kısa zamanda biter. Önüne gelen havayolu kurmak istiyor bu kadar Kolay olsaydı herkes bu işi yapardı. Ben uzun yıllardır Kaptan pilotluk yapıyorum ama bizim bile bilmediğimiz o kadar durum olmasına rağmen başkan bu işi ezberlemiş :) valla ben ezberleyemedimki sizler nasıl ezberleyeceğiniz anlamadım. Birde Atr tipi uçakla bu işe başlayacaklarmış... aman hocam siz iflas bayranığı başlamadan çektiniz bile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu iş öyle sözde girişimler olacak kadar kolay değil,can taşınacak..Tokat bu hizmeti artık hakediyor ve bekliyor.özel şirketler veya thy tek uçakla(bahsi geçen uygun uçaklarla)bu seferi halldebilir.ki dilerim ki THY çözer bu işi.bodrum-antalya vb. iller bu ülkeninse,Tokat da yurdumuzun bi parçası.hizmeti verip de şimdi ellerinden almak adil değil.Acil çözüm bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000