27 Mart 2011, Pazar 18:07:45

THY'Yİ YOLUNACAK KAZ MI GÖRDÜ?

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Türk Hava Yolları’ndan (THY) reklam teklifi aldığını belirterek, bunun için 5 milyon dolar istediğini söyledi.
  • Bir THY en üst yetkilisiyle kankadır.
  • adam çok komik hele o sevgilim dediği devamlı kameralara oynayan hanımla..bence sit-com çeksinler daha çok para kazanırlar..ancak konu gercek hayatları olsun hele o doğumgünü komedisi mutlak olsun..THY den uzak dursun lütfen onların daha önemli yapacak işleri var..
  • eski bir tk calısanı ve seveni olarak ; eger bu adm bu parayı alıp reklama cıkarsa bi daha thy ucagına binmem arkadaş
  • Yorumculardan biri çok güzel bir konuya değinmiş. Takdir ediyorum. Yılda trilyonlarca kar eden ve spora milyondolarlar yatıran bir kurumun neden kendi adına toplum hayrına okul veya okullar yaptırmıyor ? THY den artık sporun yanısıra bu yıl 1 i batıda 1 i doguda olmak üzere en az 2 okul yaptırmasını istiyoruz... Haydi THY sana yakışan budur...
  • haha thy patronu milletmiş ne güldüm vallaa : d ne kadar inandın sen bunu derken acaba,bu adam abartmış abartmaya ama eminim 2 3 istese thy de gözünü kırpmadan verirdi,emn ol para dagıtmakta çok rahatlar
  • tk nın yaptığı hesapsız-kitapsız (zorlama hesaplamalarla kar gösterilebiliyor hala, 2-3 sene sonra deniz bitince göreceğiz hep beraber neler olacağını) işleri için aslında doğru isim. "ben yaptım, olacak" der çıkarlar işin içinden.
  • 5 milyon doları alacak bununla okul yaptıracakmış. 1. bunu soylerek kendı reklamını yaptı 2.reklam parasını alıp okul yaptın diyelim daha sonra gider olarak gosterip vergiden dusecekmısın bunları .. oynadıgın reklamda bile gulerek anlatıyorsun komık adam seni,kendı firmandan 1 milyon dolar aldın bunu gider olarak gosterdin sonra bagısladın bu parayı ,bagısladıgın parayıda gider olarak vergiden dusurdun,kar mı ettın acaba anladım :)
  • Hangi şirket patronu reklam için tek kişiye böyle bir servet verir acaba? THY nin patronu milletdir. Bu milyonları veren yetkili bi düşünsün bakalım patron kendisi olsaydı verirken elleri titrermiydi? Bu sorunun cevabı zor değil.
  • şu adamı zerre miktarı sevmiyorum. Yurt içi ve yurtdışında yürüttüğü inşat faliyetlerii bir okul yaptıramıyor!!! vatanı için...Fakat, THY'nin para 5 milyon verir ise sözlü olarak tahattüt ediyor. O reklam THY yaramaz! ama bu şahsiyetin, işine çok yarar. ''Vay be helal olsun, bak adam, yanlızca cebe indirmiyor, millet içinde çalışıyor'' gibi bir kanı olurur. THY büyük bir şirket, ağaoğlu gibi küçük biri ile, umarım kendi büyüklüğünden ödün vermez.
  • THY de ilgili kişilerle görüştüm. Kesinlikle böyle bir proje yoktur ve olması da mümkün değildir" dediler. Ayrıca bir yorumcu arkadaşımız da C.Vozniacki ile ilgili yazmış olduğu anormal rakkamların da gerçekle yakından uzaktan ilgisi olmadığını da ayrıca belirttiler...
Kendisine ait özel helikopterle Yalova’ya gelen işadamı Ali Ağaoğlu, yat limanında AK Parti Yalova Milletvekili aday adayı Ali Demirhan tarafından karşılandı.

Daha sonra il merkezindeki bir kafeteryaya geçen Ağaoğlu, burada yaptığı açıklamada, reklamlar için biraz fazla para istediğini belirterek, şunları söyledi: "En son Türk Hava Yolları reklam teklifinde bulundu. 5 milyon dolar istedim. Reklamdan aldığım parayı eğitime bağışlıyorum. İnşallah iyi bir reklam geliri alır, onunla da Yalova’ya bir okul yaparım. Reklamdan aldığım ilk parayla Yalova’ya okul yapacağım."

Gazetecilerin sorusuna üzerine siyaseti düşünmediğini dile getiren Ağaoğlu, şöyle devam etti: "Hayatımın 4’te 3’ü iş. Siyasetle yakından uzaktan işim yok. İstihdam yaratabiliyorsam bu benim için önemli. Ali Demirhan benim kardeşimdir. O’na destek oluyorum. Ali Demirhan’ın hem Yalova’ya hem de ülkeye katkısı olacağını düşünüyorum. Türkiye’yi geleceğe genç kuşak taşıyacak. İnşallah başarılı olur.Olursa da bu ülkenin bir kazanımı olur."

Reklam kampanyalarına bu sene 100 milyon dolar ayıran Türk Hava Yolları'nın geçtiğimiz sene Barcelona ile yaptığı sponsorluk anlaşmasında 3 yıl için 9 milyon dolar, Ünlü tenisçi Caroline Wozniacki'ye ise yıllık 4 milyon dolar ödendiği açıklanmıştı.

THY'Yİ YOLUNACAK KAZ MI GÖRDÜ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bir THY en üst yetkilisiyle kankadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
adam çok komik hele o sevgilim dediği devamlı kameralara oynayan hanımla..bence sit-com çeksinler daha çok para kazanırlar..ancak konu gercek hayatları olsun hele o doğumgünü komedisi mutlak olsun..THY den uzak dursun lütfen onların daha önemli yapacak işleri var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eski bir tk calısanı ve seveni olarak ; eger bu adm bu parayı alıp reklama cıkarsa bi daha thy ucagına binmem arkadaş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumculardan biri çok güzel bir konuya değinmiş. Takdir ediyorum. Yılda trilyonlarca kar eden ve spora milyondolarlar yatıran bir kurumun neden kendi adına toplum hayrına okul veya okullar yaptırmıyor ? THY den artık sporun yanısıra bu yıl 1 i batıda 1 i doguda olmak üzere en az 2 okul yaptırmasını istiyoruz... Haydi THY sana yakışan budur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
haha thy patronu milletmiş ne güldüm vallaa : d ne kadar inandın sen bunu derken acaba,bu adam abartmış abartmaya ama eminim 2 3 istese thy de gözünü kırpmadan verirdi,emn ol para dagıtmakta çok rahatlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tk nın yaptığı hesapsız-kitapsız (zorlama hesaplamalarla kar gösterilebiliyor hala, 2-3 sene sonra deniz bitince göreceğiz hep beraber neler olacağını) işleri için aslında doğru isim. "ben yaptım, olacak" der çıkarlar işin içinden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
5 milyon doları alacak bununla okul yaptıracakmış. 1. bunu soylerek kendı reklamını yaptı 2.reklam parasını alıp okul yaptın diyelim daha sonra gider olarak gosterip vergiden dusecekmısın bunları .. oynadıgın reklamda bile gulerek anlatıyorsun komık adam seni,kendı firmandan 1 milyon dolar aldın bunu gider olarak gosterdin sonra bagısladın bu parayı ,bagısladıgın parayıda gider olarak vergiden dusurdun,kar mı ettın acaba anladım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hangi şirket patronu reklam için tek kişiye böyle bir servet verir acaba? THY nin patronu milletdir. Bu milyonları veren yetkili bi düşünsün bakalım patron kendisi olsaydı verirken elleri titrermiydi? Bu sorunun cevabı zor değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
şu adamı zerre miktarı sevmiyorum. Yurt içi ve yurtdışında yürüttüğü inşat faliyetlerii bir okul yaptıramıyor!!! vatanı için...Fakat, THY'nin para 5 milyon verir ise sözlü olarak tahattüt ediyor. O reklam THY yaramaz! ama bu şahsiyetin, işine çok yarar. ''Vay be helal olsun, bak adam, yanlızca cebe indirmiyor, millet içinde çalışıyor'' gibi bir kanı olurur. THY büyük bir şirket, ağaoğlu gibi küçük biri ile, umarım kendi büyüklüğünden ödün vermez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY de ilgili kişilerle görüştüm. Kesinlikle böyle bir proje yoktur ve olması da mümkün değildir" dediler. Ayrıca bir yorumcu arkadaşımız da C.Vozniacki ile ilgili yazmış olduğu anormal rakkamların da gerçekle yakından uzaktan ilgisi olmadığını da ayrıca belirttiler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000