03 Temmuz 2016, Pazar 14:01:07

THY'yi alkışlayarak protesto ettiler

Türk Hava Yolları'nın (THY) Dalaman-İstanbul seferini yapan uçağın içinde yolcular kaptan anons yaptığı sırada alkışlarla rötarı protesto etti.
  • Yorumlara şöyle bir baktım. 4,5 saat rötarı normal karşılayıp, üstüne bir de şikayet edenleri karalamışlar.Pes artık. İlkercim bunları sen mi kiraladın?
  • Bi taraflarindaki kılları ağrımış bir sürü şımarık sonradan görme işte. Sorsan medeniliği kimseye bırakmaz medeniyetsizler.
  • Memnun değilseniz ucmayın buyrun kamil koc pamukkale arkadaş bu insanların hiç kafası çalışmıyor ne Türk hava yolları ne pegasus ne borajet ve onur hiçbir havayolu keyfi rötar yapmaz rötar yuzde 90 havaalanından kaynaklıdır bilmeyen cahiller için yazıyorum
  • pegasus rotar yapinca nasil sallasam diye sasiriyordunuz, tk yapınca kitap okusunlar:) hem 4 kati para ver bilete hem de 4 saat rotar yap koyar be adama:)
  • şımarıklıktan baska hicbirsey deil oradaki ekip senin simarikligini cekmeye merakli degil biran once ucusunu bitirip ailesine sevdiklerine istirahatine gitmenin pesinde,ordaki ekibi protesto edip zor duruma dusurecegine yardimci ol insan ol ...
  • Diz boyu..!
  • ben olsam sessizce otururdum kitap açıp okururdum
  • Egitim onemli degil insanlik onemli...yurt disina gidin ucak 10 saat gecikmeye bile girse vardir bi sebep diyip sessizce oturup kitap okuyor yada film izliyor ama bizim halkimiz essekten inip ucaga bindikleri icin sadece bagirip cagirmasini bilir...magdem paran var git arabanla yollara cik...
  • Binmeyin ulan ozaman...kamil kocla gidin...
  • Almanya da işe gidp gelirken yapacacsğınıx kazalar bile iş kazası sayılır

Türk Hava Yolları'nın (THY) TK2955 sefer sayısı ile dün sabah saat 10.20'de Dalaman-İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı seferini yapan uçağı yaklaşık 4 buçuk saatlik rötar yaptı.

Kendilerine bilgi verilmediğinden yakınan Dalaman-İstanbul yolcuları, uçağa alındıklarında 4 buçuk saatlik rötarı protesto etti.

Kaptan pilotun yaşananlar nedeniyle yolcuların anlayışlı olmaları konusunda yaptığı anons sırasında, yolcular alkışlayarak duruma tepki gösterdi. Bazı yolcular ise THY'nin sosyal medya hesaplarına yaşanılanları paylaştılar.

İşte Dalaman-İstanbul seferinde yaşananlar

2 Temmuz 2016 günü saat 10.20'de TK2955 sefer sayılı uçakla Dalaman'dan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na uçacakken;

1 - Saat 09.00 civarında check-in yaptığımızda, 10.20 uçağı için biniş zamanı 10.55 olarak belirtilmiştir.

2 - Uçuş saatleri sırasıyla 11.20, 13.20, 14.35 ve en 14.45 olarak anons edildi.

3 - Tüm bu değişiklikler boyunca uçuş tablosunda bu uçuşla ilgili tek bilgi "kontuar açık" şeklinde idi.

4 - Bireysel yapılan tüm sorulara rağmen gecikmenin neden kaynaklandığına ait herhangi bir cevap alınamamış, hatta bir ara "sorun Sabiha Gökçen'den kaynaklanıyor" denmiş, ancak diğer havayollarına ait uçuşların nasıl zamanında havalandığına dair cevap alınamamıştır.

5 - Bu kadarlık bir rötar varken bu seferin yolcuları ile hiç ilgilenilmemiş, o sırada İstanbul'a giden uçaklarda yer verme önerisi yapılmamıştır. (Rötar süresi boyunca iki THY uçuşu İstanbul'a havalanmıştır.)

6 - Bir ara yolculara sandviç/içecek ikramı yapmak lütfunda bulunmuş, ısrarlı bilgi isteme ve taleplerde bulunan bir grup insana ise saat 13.45 civarında CIP Lounge'a alınmıştır.

7 - Bu arada İstanbul'dan çeşitli yerlere gidecek yolcular otobüs/uçaklarını kaçırmıştır.

Yolcularını bu derece mağdur bırakıp onları bilgilendirme zahmetinde bile bulunmayan bir yönetim/insan kaynaklarına sahip olan kuruluşunuzun "Globally Yours" sloganını bir daha gözden geçirmenizi öneririz...

THY'yi alkışlayarak protesto ettiler

Yorumlar Tüm Yorumlar (81)

aycı-troller ~ 8 yıl önce
Yorumlara şöyle bir baktım. 4,5 saat rötarı normal karşılayıp, üstüne bir de şikayet edenleri karalamışlar.Pes artık. İlkercim bunları sen mi kiraladın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tunguz ~ 8 yıl önce
Bi taraflarindaki kılları ağrımış bir sürü şımarık sonradan görme işte. Sorsan medeniliği kimseye bırakmaz medeniyetsizler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahil terbiyecisi ~ 8 yıl önce
Memnun değilseniz ucmayın buyrun kamil koc pamukkale arkadaş bu insanların hiç kafası çalışmıyor ne Türk hava yolları ne pegasus ne borajet ve onur hiçbir havayolu keyfi rötar yapmaz rötar yuzde 90 havaalanından kaynaklıdır bilmeyen cahiller için yazıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yandaşlar ~ 8 yıl önce
pegasus rotar yapinca nasil sallasam diye sasiriyordunuz, tk yapınca kitap okusunlar:) hem 4 kati para ver bilete hem de 4 saat rotar yap koyar be adama:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucakus ~ 8 yıl önce
şımarıklıktan baska hicbirsey deil oradaki ekip senin simarikligini cekmeye merakli degil biran once ucusunu bitirip ailesine sevdiklerine istirahatine gitmenin pesinde,ordaki ekibi protesto edip zor duruma dusurecegine yardimci ol insan ol ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cahillik ~ 8 yıl önce
Diz boyu..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone ~ 8 yıl önce
ben olsam sessizce otururdum kitap açıp okururdum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
...... ~ 8 yıl önce
Egitim onemli degil insanlik onemli...yurt disina gidin ucak 10 saat gecikmeye bile girse vardir bi sebep diyip sessizce oturup kitap okuyor yada film izliyor ama bizim halkimiz essekten inip ucaga bindikleri icin sadece bagirip cagirmasini bilir...magdem paran var git arabanla yollara cik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muavin.. ~ 8 yıl önce
Binmeyin ulan ozaman...kamil kocla gidin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almanya ~ 8 yıl önce
Almanya da işe gidp gelirken yapacacsğınıx kazalar bile iş kazası sayılır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000