15 Eylül 2017, Cuma 11:32:46

THY'ye veda etti

Beş yıldır Türk Hava Yolları Satış Başkanlığı görevini yürüten Dr. Ziya Taşkent, THY VIP Salonu'nda yapılan törenle 13 yıldır çalıştığı kuruma veda etti.
  • Valla sizden ne köy ne kasaba olur. Tepeden tırnağa... işiniz dedikodu Kin,Nefret laf sokma .... bitiksiniz vesselam..
  • özel şirket değil. müsteşar okulu mübarek.
  • Kapasitesi olan Tk yi is bulunca terk eder
  • O kadar yoldan geliyoruz, VIP ye herkesten sonra giren! baskan bir selam verir, bir tebessum eder degil mi. Google dan resimlerine bakin bir tebesumu var mi, havayolunun pazarlama yuzuydu bu arkadas? He, ciddiysen herkese karsi ayni olucan reyiz, alamanyadaki alamanci mudurler herkesin karsisinda sana sebeklik yapacaklar, sesin cikmayacak degil mi. Ofise geliyorsun bari bir yuzumuzue bak iki kelime et, bu mudur yoneticilik anlayisi? Bu yuzden atilan, cikarilan thy mudurlerine bakin hangisi ipe sapa gelir bir pozisyn bulmuslar, hemi yurt ici hemi yurt disi.. Adam thy nin gmy si amme kimse ilgilenmiyor, yurtdisinda 3 dile bilen muduru isten cikinca randevu vermedigi turk acenteye bile ise giremiyor.. Beraber calistigi o kadar acente patronunu ariyor ama yok yok, yazik gercekten elestiri icin degil kendim dahil degerimizi anlamamiz adina onemli. Yoneticilik bu degil, he bence dogru olani yapmis kariyer degisikligi ile, darisi yoneticilik nedir bilmeyenlerin basina..
  • Sanki yıllarca pazarlama ve satış başkanlığı değilde Edebiyat öğretmenliği yapmış birinden bahsediliyor.
  • Kaç yıl çalışmış. Bir tane proje yok.
  • Birer birer gidiyor adam gibi adamlar... Son 4-5 yıla bakıyorum da, iz bırakıp giden insan sayısı iki elin parmaklarına ulaşmaz... Yolun açık olsun Başkan...
  • Adam gibi adam idi.
  • Amma da yalakası varmış...
  • PARDON. THA YE DE FETO TEMIZLIGI NE ZAMAN YAPILACAK. DAHA BIR KISI SORUSTURULMADI. BENIM TORPILIM SENIN TORPILINI DOVER.

Beş yıldır Türk Hava Yolları Satış Başkanlığı görevini yürüten Dr. Ziya Taşkent, THY VIP Salonu'nda yapılan törenle 13 yıldır çalıştığı kuruma veda etti.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda turizmden sorumlu müsteşar yardımcılığına getirilmesi beklenen Ziya Taşkent'in veda töreninde yaptığı konuşmada, yıllar boyunca şirkete yaptığı katkılar için Taşkent'e teşekkür ederek bürokratik kariyerinde nice başarılar yaşaması temennisinde bulundu.

THY Üst Yönetimi'nin ve çok sayıda personelin katıldığı törende kürsüye çıkan Ziya Taşkent, THY'nin, yolcular nezdinde insanlara emniyetli ve konforlu uçuş hizmeti sunan bir firma olmaktan öte anlamlar taşıdığını, pek çok ülkede belli bir misyonun temsilcisi olduğunu, THY mensubu olan her çalışana maddi ve manevi pek çok değer kattığını belirtti.

Sözlerini, "20 yıl önce vatani görevimi yapmak üzere Ankara'ya gidişime benzer bir hal yaşıyorum. Şimdi de beni vatan hizmetine çağıran bir celp aldım ve icabet ediyorum" diyerek noktalayan Dr. Taşkent'e çeşitli hediyeler takdim edilip kendisiyle çektirilen hatıra fotoğrafları ile tören son buldu.



THY'ye veda etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Usnavy ~ 6 yıl önce
Valla sizden ne köy ne kasaba olur. Tepeden tırnağa... işiniz dedikodu Kin,Nefret laf sokma .... bitiksiniz vesselam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy/tk ~ 7 yıl önce
özel şirket değil. müsteşar okulu mübarek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne güzel iste ~ 7 yıl önce
Bürokrasideki TK dostu sayisi artiyor..
Akli ~ 7 yıl önce
Kapasitesi olan Tk yi is bulunca terk eder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yes ~ 7 yıl önce
Ama kalanlar bunu kabullenemez
Pazarlamaci mu bu ~ 7 yıl önce
O kadar yoldan geliyoruz, VIP ye herkesten sonra giren! baskan bir selam verir, bir tebessum eder degil mi. Google dan resimlerine bakin bir tebesumu var mi, havayolunun pazarlama yuzuydu bu arkadas? He, ciddiysen herkese karsi ayni olucan reyiz, alamanyadaki alamanci mudurler herkesin karsisinda sana sebeklik yapacaklar, sesin cikmayacak degil mi. Ofise geliyorsun bari bir yuzumuzue bak iki kelime et, bu mudur yoneticilik anlayisi? Bu yuzden atilan, cikarilan thy mudurlerine bakin hangisi ipe sapa gelir bir pozisyn bulmuslar, hemi yurt ici hemi yurt disi.. Adam thy nin gmy si amme kimse ilgilenmiyor, yurtdisinda 3 dile bilen muduru isten cikinca randevu vermedigi turk acenteye bile ise giremiyor.. Beraber calistigi o kadar acente patronunu ariyor ama yok yok, yazik gercekten elestiri icin degil kendim dahil degerimizi anlamamiz adina onemli. Yoneticilik bu degil, he bence dogru olani yapmis kariyer degisikligi ile, darisi yoneticilik nedir bilmeyenlerin basina..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atma çarpılacaksın ~ 7 yıl önce
Adam herkesle el sıkıştı, hatır sordu, teşekkür etti
Seni bulacam aslanım ~ 7 yıl önce
hasedinden ve kininden çatlayıp seri halde 3-4 hakaret yorumu yazmadan kalbi soğumayan bu kifayetsizi
- ~ 7 yıl önce
Ya hic tanimiyorsun ya da cok buyuk bir karin agrin var belli ki. Calisanlarina esprili sekilde takilan, laf atmadan gecmeyen bir yoneticiydi. Sana bir garezi mi vardi acaba :))
Edebiyat Öğretmeni ~ 7 yıl önce
Sanki yıllarca pazarlama ve satış başkanlığı değilde Edebiyat öğretmenliği yapmış birinden bahsediliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Edebsize ~ 7 yıl önce
Biraz sen de dersine girseydin keşke, de'yi ayrı yazmayı öğrenirdin en azından
Edebiyata ne gerek var ~ 7 yıl önce
Biz bunu düşünememişiz hiç, hitabet sanatı sadece edebiyat öğretmenlerine lazım demek? Senin gibi ler türkçeyi bu cümlede ki gibi kullanır lar değilmi? Sen yanlışları fark etmemişsindir bile sefil düşman.
Recep İvedik ~ 7 yıl önce
Doğrusun birader. Bence edebiyat sadece edebiyat öğretmenine, matematik sadece matematik öğretmenine, felsefe sadece felsefe öğretmenine, din ve ahlak sadece imam hatiplilere has bir bilgi ve beceri bütünü olmalıdır. Öğretmen olmayanlar sadece öğrencilikleri döneminde geçici olarak öğrenirler, sonra unuturlar. Hayatları boyunca da ihtiyaçları olmaz. Ben şahsen zaten hiç öğrenememiştim. Hele şu de/da ekini ayrı yazanlara gıcığım.
Boş adam ~ 7 yıl önce
Kaç yıl çalışmış. Bir tane proje yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rulo ~ 7 yıl önce
Proje rulolarına mı ihtiyacın var?
rulolsevere cvp ~ 7 yıl önce
Neden sordun ? Rulolar sende mi? Nerende saklıyorsun?
Owwww ~ 7 yıl önce
Çok sert! Rulo mulo..
THY artık 1 eksik ~ 7 yıl önce
Birer birer gidiyor adam gibi adamlar... Son 4-5 yıla bakıyorum da, iz bırakıp giden insan sayısı iki elin parmaklarına ulaşmaz... Yolun açık olsun Başkan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam ~ 7 yıl önce
Adam gibi adam idi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atma Ziyaaaa'nın ~ 7 yıl önce
Amma da yalakası varmış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NE HABER? ~ 7 yıl önce
PARDON. THA YE DE FETO TEMIZLIGI NE ZAMAN YAPILACAK. DAHA BIR KISI SORUSTURULMADI. BENIM TORPILIM SENIN TORPILINI DOVER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000