10 Kasım 2011, Perşembe 14:01:07

THY'YE SIRADIŞI ÖDÜL...

İngiliz Parlamentosunun üst kanadı olan Lordlar Kamarası'nda düzenlenen ödül töreninde, Türk Hava Yolları (THY) üç ödüle layık görüldü...
  • laa git ..ödüle bakkkk
  • Birmingham Muduru ve pazarlamacilari cok iyi calisiyor. Bu odulun asil sahibi onlar olmali.
  • nerdesiniz ey thy düşmanları ingilziler thy ödüller verdi kaldı ki inglizleri bütün dünya bilir tanır kolay kolay kimseye zırnık vermezler hem de hiç.. inglizler her zaman kendilerini 1. sırada görürler kendi havayollarını da.. dolayısıyla thy adına gurur verici ödüller almaya devam durmak yok minnoşlar da thy ile uçmayın ki yer kalsın bize de gidin miş miş havayolları var onlan uçun derin..
  • Ya bunun da altina bir karalama yorumu yazacak bir babayigit yok mu? Siz de mi enkaz altinda kaldiniz? Ses verin looooov...
İngiltere'nin ekonomik ve kültürel hayatına katkı sağlayan Asyalıların kurduğu "Asian Guild" isimli organizasyonun Lordlar Kamarası'nda düzenlediği ödül törenine, Batı Bromwich Lordu Tarsem King ev sahipliği yaptı. 
 
Törene, Türkiye'nin Londra Başkonsolosu Ahmet Demirok ve eşi Arzu Demirok, THY Pazarlama ve Satış Başkanı Sezgin Sağlam, THY Londra Müdürü Necdet Şark, THY Birmingham Müdürü Mustafa Yıldırım ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Törende, Hindistan'a hizmetlerinden dolayı THY'ye "2011 Avrupa'nın En İyi Havayolu", THY Genel Müdürü Temel Kotil ile THY Pazarlama ve Satış Başkanı Sezgin Sağlam'a da dostluk ödülleri verildi. (Habertürk)
THY'YE SIRADIŞI ÖDÜL...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
laa git ..ödüle bakkkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Birmingham Muduru ve pazarlamacilari cok iyi calisiyor. Bu odulun asil sahibi onlar olmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
nerdesiniz ey thy düşmanları ingilziler thy ödüller verdi kaldı ki inglizleri bütün dünya bilir tanır kolay kolay kimseye zırnık vermezler hem de hiç.. inglizler her zaman kendilerini 1. sırada görürler kendi havayollarını da.. dolayısıyla thy adına gurur verici ödüller almaya devam durmak yok minnoşlar da thy ile uçmayın ki yer kalsın bize de gidin miş miş havayolları var onlan uçun derin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ya bunun da altina bir karalama yorumu yazacak bir babayigit yok mu? Siz de mi enkaz altinda kaldiniz? Ses verin looooov...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000