19 Şubat 2016, Cuma 09:11:10

THY'ye 'seferleri yeniden başlatın' talebi

MHP Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever, Türk Hava Yolları'nın (THY) iptal ettiği Brüksel-Eskişehir seferlerinin yeniden başlatılmasını istedi.
  • 02-03-04temmuzda ordu giresun havaalanına ek sefer çıkartabilirsiniz?
  • Acar neyse dayanarak konusuyorsun
  • Iptal olmadida neden thy nin web sitesinden bilet almiyoruz guvenli bir sekilde biletimizi alabiliyorduk
  • SAYIN ARKADASLAR 2017 VE DAHA SONRAKI YILLAR ICIN ESKISEHIR UCUSLARINA KOKTEN COZUM BULUNMASINA RAMAK KALDI VEDE HERKESIN HIC SUPHESI OLMASIN KESINLIKLE DOGRU BIR HABER SADECE BU YIL SABREDIN SAYGILAR.
  • HAAAA OHHHHH COK GUZEL OLDU AFERIN SIZEEEE
  • BRUKSELDE VE ESKISEHIRDEKI POLITIKACILAR VE DERNEK BASKANLARI THY UZERI PRIM YAPMAYA CALISIYOR BU MHPLI KARDES GITSIN KENDI PARTISINE YANSIN THY BRUKSEL ESKISEHIR DEVAM ETMEKTEDIR.AGZI OLAN KONUSYOR IT URER KERVAN YURUR.
  • iptal olmadi ucuslar kardesler
  • ucuslar iptal degil devam ediyorki sade satislar ozelesti
  • NERDE BIR BABA YIGIT CIKIPTA BU OLAYI COZECEK COK ZOR.THY.YETKILILERININDE DEDIGI GIBI TAM TURK ISI OLDU YANI OLDUDA BITTI. HESABI
  • Iktidara verilen oy oranlarida cok yuksek afyon eskisehirin neden iptal ettiler acaba cok manidar zamanlamasida hayret verici yeni secime kadar unuturlar......

MHP  Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever,  Türk Hava Yolları'nın (THY) iptal ettiği Brüksel-Eskişehir seferlerinin yeniden başlatılmasını istedi.

Sever, düzenlediği basın toplantısında, Ankara'da düzenlenen terör saldırısını kınadıklarını söyledi. Brüksel-Eskişehir seferlerinin iptal olmasıyla birçok kesimin zor durumda kaldığını belirten Sever, şöyle konuştu: "THY yetkilileri aldıkları kararla şehrimizde yaşayan gurbetçi yakınları ve dış ticaretle şehrimize döviz kazandıran iş adamlarını üzmüştür.

Dünyanın her yerine hatta  Afrika ülkelerine her gün sefer düzenleyen THY  Eskişehir'e haftada üç seferi çok görmüştür. Yurt dışında yaşayan gurbetçilerimiz hava yoluyla  Eskişehir'e gelemezse bundan  Eskişehir'in sanayicisi ve esnafı zarar görür. Brüksel-Eskişehir seferini  Belçika'da yaşayan 100 bin Emirdağlı hemşehrimin yanı sıra  Almanya,  Fransa ve  Hollanda'da yaşayan hemşehrilerimiz de kullanmaktadır."

THY'ye 'seferleri yeniden başlatın' talebi

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Giresunlul ~ 8 yıl önce
02-03-04temmuzda ordu giresun havaalanına ek sefer çıkartabilirsiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 8 yıl önce
Acar neyse dayanarak konusuyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 8 yıl önce
Iptal olmadida neden thy nin web sitesinden bilet almiyoruz guvenli bir sekilde biletimizi alabiliyorduk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ACAR ~ 8 yıl önce
SAYIN ARKADASLAR 2017 VE DAHA SONRAKI YILLAR ICIN ESKISEHIR UCUSLARINA KOKTEN COZUM BULUNMASINA RAMAK KALDI VEDE HERKESIN HIC SUPHESI OLMASIN KESINLIKLE DOGRU BIR HABER SADECE BU YIL SABREDIN SAYGILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAMYONCU ~ 8 yıl önce
ORTADA SORUN YOKKEN NEYIN COZUMU BU ?
KAMYONCU ~ 8 yıl önce
HAAAA OHHHHH COK GUZEL OLDU AFERIN SIZEEEE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EMIRDAGLI ~ 8 yıl önce
BRUKSELDE VE ESKISEHIRDEKI POLITIKACILAR VE DERNEK BASKANLARI THY UZERI PRIM YAPMAYA CALISIYOR BU MHPLI KARDES GITSIN KENDI PARTISINE YANSIN THY BRUKSEL ESKISEHIR DEVAM ETMEKTEDIR.AGZI OLAN KONUSYOR IT URER KERVAN YURUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aydin tekin ~ 8 yıl önce
iptal olmadi ucuslar kardesler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYDIN TEKINE ~ 8 yıl önce
EVET DOGRU 500.EU
aydin tekin ~ 8 yıl önce
bedava mi sandin
acenta ~ 8 yıl önce
ucuslar iptal degil devam ediyorki sade satislar ozelesti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ACENTA ~ 8 yıl önce
NERDE BIR BABA YIGIT CIKIPTA BU OLAYI COZECEK COK ZOR.THY.YETKILILERININDE DEDIGI GIBI TAM TURK ISI OLDU YANI OLDUDA BITTI. HESABI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bozkurt ~ 8 yıl önce
Iktidara verilen oy oranlarida cok yuksek afyon eskisehirin neden iptal ettiler acaba cok manidar zamanlamasida hayret verici yeni secime kadar unuturlar......

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000