22 Aralık 2015, Salı 08:40:22

THY'ye sefer talebi

Avrupa’dan Antalya’ya THY’nin direkt uçuş başlatmasını istediklerini söyleyen Öztürk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk, Turizm Bakanlığı’nın bu yöndeki çalışmasının sevindirici olduğunu söyledi.
  • sunexp varken thy ne yav?!!
  • THY global online acentalarda Orbitz Kayak Expedia da aktarmali bilet satisi zayif uzerine aktarma aralari uyumumsuz, Asya ve Amerika da slot sayilari yetersiz
  • THY'nin artık ikinci bir meydanı hub yapmasının zamanı geldi. Beklenmeyen meteorolojik durumlar, doğal afetler vb. sebeplerle İstanbul meydanında oluşabilecek olumsuzluklar için bu konunun masaya yatırılmasını lazım. En son yoğun kar yağışı nedeni ile İstanbul'da meydana gelen aksamalar hala hepimizin hafızasında... THY bir hafta normale dönmek için uğraştı ve milyonlarca $ para kaybetti. Bunun en iyi örneği Almanya operasyonunu, Frankfurt ve Münih olarak iki şehre bölmüş. Riskleri dağıtmış. Antalya meydanı ikinci bir hub olmak için fiziki şartları ile de çok uygundur.( İki pist, bir askeri pist, iki dış hatlar, bir iç hat terminali). Ben de bu fikre katılıyorum. Tek koridorlu uçakların menzilindeki uygun merkezler Antalya üzerinden birbirine bağlanabilir.
  • ruslar ayaklarını kesince nasıl da tutuştunuz değil mi yıllarca kendi insanını kazıklayan onlara fahiş fiyatlardan turlar pazarlayan ama yabancılara 3 kuruşa tatil yaptıran otelciler! beter olun inşallah !
  • Bu is olmaz. Allah gostermesin, oraya base acmak lazim. Bunu da Ekip Planlama istemez:)
  • Bu tur ucuslar için çalışmalar coktan yapuılmalıydı.. Sağlam tanıtım yapılırsa New York, Shangay gibi merkezlere de haftalık 2-3 frekans yapılabilir.. ABD'de Miami, İtalya'da Venedik, Fransa'da Nice gibi ülkelerin tatil merkezleri bu tur uçuşların yapıldığı yerler..
  • antalyaya sabiha gokcenden daha çok uçak geliyor diyen arkadas dhmi rakamlarını bir kontrol ediversin... antalyaya uçak yılın 4-5 ayı geliyor. diğer zamanlar.. günde 100-150 uçak..

Avrupa’dan Antalya’ya THY’nin direkt uçuş başlatmasını istediklerini söyleyen Öztürk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk, Turizm Bakanlığı’nın bu yöndeki çalışmasının sevindirici olduğunu söyledi.

Öztürk Şirketler Grubu iştiraki olan ve geçtiğimiz ay G20 zirvesine ev sahipliği yapan Regnum Carya Golf & Spa Resort, golfün duayenlerini haftasonu bir araya getirdi.  Turnuva öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Öztürk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, Turizm Bakanlığı’nın sektöre yönelik bir hazırlık içinde olduğunu söyledi. Yürütülen çalışmaların ocak ayı içinde açıklanmasını beklediklerini belirten Öztürk “Bizim en büyük talebimiz Türk Hava Yolları’nın Avrupa’dan Antalya’ya direk uçuşların başlatması” diye konuştu. Rusya ile gerilen ilişkilerin ardından sektördeki tüm kurumların bir arayış içine girdiğini ifade eden Öztürk “Bizim en büyük beklentimiz THY’nin Avrupa’dan Antalya’ya direk uçuşlara başlaması. Antalya Havaalanı’na Sabiha Gökçen’den daha fazla uçak geliyor. Yazın charterler geliyor, neden tarifeli uçaklar gelmesin. Dünya’da turistin yüzde 63’ü online rezervasyonla geliyor. Biz de yüzde 5-10 civarında var mı bilmiyorum. O açıdan THY’den direk uçuş istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Melih Kocagil / Star

THY'ye sefer talebi

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

sunex ~ 8 yıl önce
sunexp varken thy ne yav?!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilet satis ve aktarma ~ 8 yıl önce
THY global online acentalarda Orbitz Kayak Expedia da aktarmali bilet satisi zayif uzerine aktarma aralari uyumumsuz, Asya ve Amerika da slot sayilari yetersiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MFD ~ 8 yıl önce
THY'nin artık ikinci bir meydanı hub yapmasının zamanı geldi. Beklenmeyen meteorolojik durumlar, doğal afetler vb. sebeplerle İstanbul meydanında oluşabilecek olumsuzluklar için bu konunun masaya yatırılmasını lazım. En son yoğun kar yağışı nedeni ile İstanbul'da meydana gelen aksamalar hala hepimizin hafızasında... THY bir hafta normale dönmek için uğraştı ve milyonlarca $ para kaybetti. Bunun en iyi örneği Almanya operasyonunu, Frankfurt ve Münih olarak iki şehre bölmüş. Riskleri dağıtmış. Antalya meydanı ikinci bir hub olmak için fiziki şartları ile de çok uygundur.( İki pist, bir askeri pist, iki dış hatlar, bir iç hat terminali). Ben de bu fikre katılıyorum. Tek koridorlu uçakların menzilindeki uygun merkezler Antalya üzerinden birbirine bağlanabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 8 yıl önce
ruslar ayaklarını kesince nasıl da tutuştunuz değil mi yıllarca kendi insanını kazıklayan onlara fahiş fiyatlardan turlar pazarlayan ama yabancılara 3 kuruşa tatil yaptıran otelciler! beter olun inşallah !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Bu is olmaz. Allah gostermesin, oraya base acmak lazim. Bunu da Ekip Planlama istemez:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olmalı ~ 8 yıl önce
Bu tur ucuslar için çalışmalar coktan yapuılmalıydı.. Sağlam tanıtım yapılırsa New York, Shangay gibi merkezlere de haftalık 2-3 frekans yapılabilir.. ABD'de Miami, İtalya'da Venedik, Fransa'da Nice gibi ülkelerin tatil merkezleri bu tur uçuşların yapıldığı yerler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
antlaya? ~ 8 yıl önce
antalyaya sabiha gokcenden daha çok uçak geliyor diyen arkadas dhmi rakamlarını bir kontrol ediversin... antalyaya uçak yılın 4-5 ayı geliyor. diğer zamanlar.. günde 100-150 uçak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mesele de bu! ~ 8 yıl önce
Kışın da turisti Antalya'da tutabilecek hale gelirseniz tarifeli uçakla yaz-kış Antalya'ya uçak iner, inmeli.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000