26 Ağustos 2012, Pazar 00:09:19

THY'YE SALDIRI YENİDEN BAŞLADI

Türk Hava Yolları bilişim departmanı ve yöneticiler bu gece uykusuz kalacak gibi. Az önce bir kaç dakikalığına sona eren Anonymous Turkey saldırısı yeniden başladı.
  • helal olsun adamlara. koca türkiye uyuya dursun, adamlar haksızlığa karşı desteklerini gösterdiler. thy beter olsun. gurur duydum bu eylemi gerçekleştiren arkadaşlarla. yarınki dava öncesi, kovulanlara büyü moral oldu
  • site eskisinden daha hızlı çalışıyor.
  • ne ingiliz kemali,ne haini? hak aramak ne zamandan beri hainlik oldu?HZ. ALİ nin lafdeğilmidir 'haksızlık karşısında susan onurunu,şerefeni kaybeder' diye? herkes susup şerefsiz mi olsun? size tavsiye siz de susmayın..aklın yolu bir; adamlar büyük hata yapmışlar,acımasız davranmışlar..mağdur olanlar da tepki gösteriyor,ne var bunda? siz iyice ESAD suriyesi gibi konuşan herkesi 'hain' ilan edeceksiniz.bu mu sizin ADALET anlayışınız?
  • Turk dusmanlari ve isbirlikcileri isbasinda.Venedikten de destek aldilar,Baslari goge ermistir
  • Hainler uyumaz derlerdi.Dogruymus
  • Gaddarca isten cikardigin bu insanlari kac yasiniza gelseniz de unutamayacaksiniz.cunku siz de biliyorsunuz yanlis yaptiginizi.nasil olmasinli? Adam ER dayken isine son verilmis, Turkiyeyi, sirketi arayip bilgi istiyor nasil donecegine dair, defaen bekliyor ama yanit alamiyor. Kisacasi kaderine terk ediliyor.. Bu mu yoneticilik anlayisiniz? Bu kadar mi gaddarsiniz? İsten cikaracaksin madem, adami nden yolladiiniz kilometrelerce uzaga? Ya orada o psikolojiyle kotu seyler yapsaydi? Hadi adamin cani zaten umrunuzda degil, ya sirket imaji? Bu kadar mi icinize ESAD duygulari yerlesti? Ama ben hala sizlere İNSANLİGA donusunuz icin dua ediyorum..
  • nerede o bilgi teknolojileri başkanı konuya neden hakim degil veya beceriksiz personel alımından mı acaba bügüne kadar böyle durum THY hic yaşanmadı cünki kalifiye personeli vardı fakat bu dönem bunları gönderdiler sonu tabiki hüsran ve böyle durumlara boyun egmek zorundalar.....( TECRÜBE GEREK)
  • Türkiyede sistem şöyle çalışır eğer bir başarı sağlanırsa bu en üst merci tarafından sahiplenilir. Eğer bir başarısızlık varsada bu en alt birimlere kadar yayılır. Yani başarısızlık durumunda vücudu yöneten beyin elleri, ayakları suçlar. Bu başarısızlıkta 2 şekilde olur ya beyin kendinde değildir uyuşmuştur, yeterli değildir yada kendini beyin zannetmektedir. Sadece bir kukladır başkaları tarafından elleri kolları hareket ettirilen. Başka ülkelerde bir başarısızlık olduğunda o işin başındakiler istifa eder ama bizde nedense hep en alt tabakaya kesilir ceza. THY ve sendika yöneticilerinin yaptığı maalesef ki THY ye zarar vermektedir. THY yi bu zamanlarına getirmek için uğraşan onu sahiplenen insanların emeklerine yazıktır. İşten atılan arkadaşlarımıza haddini aşan yakıştırmalar yapanları zerre kadar onurları varsa sendikadan çıkmaya davet ediyorum. Sonuç olarak sendika organize etti bu eylemi. son olarak F. rıfkı atay ın dediği gibi '' Demokrasi yoksada, utanma diye birşey olmalı''!!
  • THY DE EN BÜYÜK ZARARI ŞU ANA KADAR EMİNE LİM HANIM VERMİŞTİR. İŞTEN ÇIKARMANIN BEDELİNİ THY ULUSLAR ARASINDA Kİ İTİBARİNI DA KAYBEDEREK ÖDEMEKTE. HACKER LARIN YAPTIGINA ASLA KATILMIYORUM . TÜM BUNLARA NEDEN OLAN BAŞKAN HALA ORADA OTURMAKTA..MUTLU+HUZURLU+TOK BİR ŞEKİLDE.. HİÇ NİLÜFER HANIM VE NEŞE HANIM DÖNEMİNDE KABİN YÜZÜNDEN THY BU KADAR BİR BİRİNE DÜŞMEMİSDİ VE THY ZARAR VERİLMEMİŞDİ. .. SEVGİ+ SEVGİ+ DÜRÜSTLÜK ?
  • Hahahaha:)) Ne oldu GLOBALLY FOSSS!!! Anlat hele!!! Suriye ve bdp nin kuklalari sizi !

THY'nin sitesi yine erişime kapandı. THY yetkililerini eli kolu bağlandı. Tüm bilişim ekiplerinin siteyi normal hale getirmek için çalıştıkları ifade edilirken, Anonymous Turkey grubu saldırıyı sona erdirecek gibi görünmüyor.

Anonymous Turkey grubunun saldırıyı sona erdirip erdirmeyeceği bilinmezken açıklama da yapılmadı.

Saldırıya az önce son verildi. Ancak AirportHaber'in edindiği bilgiye göre saldırı her an devam edebilir. 

THY'YE SALDIRI YENİDEN BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

mert ~ 12 yıl önce
helal olsun adamlara. koca türkiye uyuya dursun, adamlar haksızlığa karşı desteklerini gösterdiler. thy beter olsun. gurur duydum bu eylemi gerçekleştiren arkadaşlarla. yarınki dava öncesi, kovulanlara büyü moral oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eskisinden daha iyi ~ 12 yıl önce
site eskisinden daha hızlı çalışıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçma sapan yorumlar.. ~ 12 yıl önce
ne ingiliz kemali,ne haini? hak aramak ne zamandan beri hainlik oldu?HZ. ALİ nin lafdeğilmidir 'haksızlık karşısında susan onurunu,şerefeni kaybeder' diye? herkes susup şerefsiz mi olsun? size tavsiye siz de susmayın..aklın yolu bir; adamlar büyük hata yapmışlar,acımasız davranmışlar..mağdur olanlar da tepki gösteriyor,ne var bunda? siz iyice ESAD suriyesi gibi konuşan herkesi 'hain' ilan edeceksiniz.bu mu sizin ADALET anlayışınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ingiliz Kemaller bitmez ~ 12 yıl önce
Turk dusmanlari ve isbirlikcileri isbasinda.Venedikten de destek aldilar,Baslari goge ermistir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baykuslar ~ 12 yıl önce
Hainler uyumaz derlerdi.Dogruymus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 i omur boyu unutamayacaksiniz.. ~ 12 yıl önce
Gaddarca isten cikardigin bu insanlari kac yasiniza gelseniz de unutamayacaksiniz.cunku siz de biliyorsunuz yanlis yaptiginizi.nasil olmasinli? Adam ER dayken isine son verilmis, Turkiyeyi, sirketi arayip bilgi istiyor nasil donecegine dair, defaen bekliyor ama yanit alamiyor. Kisacasi kaderine terk ediliyor.. Bu mu yoneticilik anlayisiniz? Bu kadar mi gaddarsiniz? İsten cikaracaksin madem, adami nden yolladiiniz kilometrelerce uzaga? Ya orada o psikolojiyle kotu seyler yapsaydi? Hadi adamin cani zaten umrunuzda degil, ya sirket imaji? Bu kadar mi icinize ESAD duygulari yerlesti? Ama ben hala sizlere İNSANLİGA donusunuz icin dua ediyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
nerede o bilgi teknolojileri başkanı konuya neden hakim degil veya beceriksiz personel alımından mı acaba bügüne kadar böyle durum THY hic yaşanmadı cünki kalifiye personeli vardı fakat bu dönem bunları gönderdiler sonu tabiki hüsran ve böyle durumlara boyun egmek zorundalar.....( TECRÜBE GEREK)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Dost ~ 12 yıl önce
Türkiyede sistem şöyle çalışır eğer bir başarı sağlanırsa bu en üst merci tarafından sahiplenilir. Eğer bir başarısızlık varsada bu en alt birimlere kadar yayılır. Yani başarısızlık durumunda vücudu yöneten beyin elleri, ayakları suçlar. Bu başarısızlıkta 2 şekilde olur ya beyin kendinde değildir uyuşmuştur, yeterli değildir yada kendini beyin zannetmektedir. Sadece bir kukladır başkaları tarafından elleri kolları hareket ettirilen. Başka ülkelerde bir başarısızlık olduğunda o işin başındakiler istifa eder ama bizde nedense hep en alt tabakaya kesilir ceza. THY ve sendika yöneticilerinin yaptığı maalesef ki THY ye zarar vermektedir. THY yi bu zamanlarına getirmek için uğraşan onu sahiplenen insanların emeklerine yazıktır. İşten atılan arkadaşlarımıza haddini aşan yakıştırmalar yapanları zerre kadar onurları varsa sendikadan çıkmaya davet ediyorum. Sonuç olarak sendika organize etti bu eylemi. son olarak F. rıfkı atay ın dediği gibi '' Demokrasi yoksada, utanma diye birşey olmalı''!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ZARAR VEREN YÖNETİCİLERE DUR DEYİN !!! ~ 12 yıl önce
THY DE EN BÜYÜK ZARARI ŞU ANA KADAR EMİNE LİM HANIM VERMİŞTİR. İŞTEN ÇIKARMANIN BEDELİNİ THY ULUSLAR ARASINDA Kİ İTİBARİNI DA KAYBEDEREK ÖDEMEKTE. HACKER LARIN YAPTIGINA ASLA KATILMIYORUM . TÜM BUNLARA NEDEN OLAN BAŞKAN HALA ORADA OTURMAKTA..MUTLU+HUZURLU+TOK BİR ŞEKİLDE.. HİÇ NİLÜFER HANIM VE NEŞE HANIM DÖNEMİNDE KABİN YÜZÜNDEN THY BU KADAR BİR BİRİNE DÜŞMEMİSDİ VE THY ZARAR VERİLMEMİŞDİ. .. SEVGİ+ SEVGİ+ DÜRÜSTLÜK ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Krasnodar'dan. ~ 12 yıl önce
Hahahaha:)) Ne oldu GLOBALLY FOSSS!!! Anlat hele!!! Suriye ve bdp nin kuklalari sizi !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000