11 Şubat 2017, Cumartesi 14:12:15

THY'ye Rusya'dan iki ödül birden

THY, Rusya'da yabancı hava yolları arasından "En iyi ekonomik sınıfa sahip havayolu şirketi" ve "En iyi kabin içi eğlence sitemine sahip havayolu şirketi" ödüllerini aldı.
  • Ülkesini küçük ve hor gören zihniyet,zavallısın.....
  • Türkiye rusya ilişkilerinde gerilim uzun zamandır devam ediyor. Çoğu hatırlamaz rusyanın ihasının düşürülmesini, sonra Türk f4 düşürüldü, sonra 24 kasımda rus uçağı ve helikopteri, sonra gemiler karşılıklı tutuldu, sonra rejimin askerlerimizi vurması 24 kasımda, sonra büyükelçi krizi, sonra soçiden kalkan rus korosu uçağı, sonra Kırgızistanda düşen Act kargo uçağı, en sonunda da askerlerimizin vurulması. Bu süre zarfında Rusya içinde 5-6 askeri uçağın düşmesi ve rusya savunma Bakanlığında yangın çıkması. Vs.
  • Daha eziyett
  • Gordulerki rusya ve turkiye Iyi anlasmalar yapti. Bunlarin arasini. Tekrar Bir bahane bulup birbirine dusurelim, bu kadar basit , Yunan neden turkiyeyi takmiyor , O senin dusuncen , oyle bir takiyorki.
  • mehmet bu memleket ne seni nede senin gibi dönek ülkeleri takmıştır sen neden gitmedin yunanistana 8 tane akraban orada sıgınma talep etti
  • Eli kanlı ruslardan değil ödül, günahlarını bile istemiyoruz.
  • 50'sinden sonra thy'na girip ne hikmetse 10 yıldan fazladır rusya'da müdürlük yapan sağlam torpilli mefail dede, yağcılık adına ruslardan ödül almak yakışıyor mu ?
  • Millet zaten uyuyor .sizde bol keseden...
  • Birakin bu haberleride askerime fuze dusuyor. Bu isin tadi kacti. Odul sizlerin olsun.
  • Ruslar böyle yaltaklanın biraz

Rusya Sivil Havacılık Kurumu, Türk Hava Yolları'na Rusya'daki yabancı hava yolları arasından "En iyi ekonomik sınıfa sahip havayolu şirketi" ve "En iyi kabin içi eğlence sitemine sahip havayolu şirketi" ödülüne değer gördü.

FUAR BOYUNCA YOĞUN İLGİ
National Aviation Infrastructure Show havacılık fuarında gerçekleşen ödül töreninde THY Rusya Genel Müdürü Mefail Deribaş, ödülleri Rusya Ulaştırma Bakanı Maksim Sokolov'un elinden aldı. Fuarda açtığı stantta aldığı ödülleri sergileyen THY, fuar boyunca ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

EN BÜYÜK ÖDÜLLERE LAYIK GÖRÜLDÜ
THY daha önce de 2010 ve 2011 yıllarında iki yıl üst üste Kremlin Sarayı'nda takdim edilen Rusya'da ulaştırma alanında verilen en büyük ödül olan "Altın At Arabası" (Zolotaya Kolesnitsa) ödülüne çeşitli dallarda değer görülmüştü.

KRİZ THY'Yİ DE VURMUŞTU
Geçtiğimiz yılın ilk altı ayı iki ülke arasında yaşanan uçak krizi nedeni ile Türkiye'ye turizm faaliyetlerinin yasaklı olmasından dolayı yolcu sayısı çok düşen THY, yasakların kaldırılması ile çok hızlı toparlanarak yolcu sayısını artırarak bir de rekora imza atmıştı. Türkiye ile Rusya arasında yaşanan krizi avantaja çeviren THY, 2016 Ağustos ayında Ankara, Antalya ve İstanbul'dan Moskova'ya gerçekleştirdiği sefer sayılarını arttırarak bir günde Moskova'ya gerçekleştirdiği karşılıklı uçuş sayısını 11'e yükselterek bir rekora imza atmıştı.

THY'ye Rusya'dan iki ödül birden

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Thy ~ 7 yıl önce
Ülkesini küçük ve hor gören zihniyet,zavallısın.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merhaba ~ 7 yıl önce
Türkiye rusya ilişkilerinde gerilim uzun zamandır devam ediyor. Çoğu hatırlamaz rusyanın ihasının düşürülmesini, sonra Türk f4 düşürüldü, sonra 24 kasımda rus uçağı ve helikopteri, sonra gemiler karşılıklı tutuldu, sonra rejimin askerlerimizi vurması 24 kasımda, sonra büyükelçi krizi, sonra soçiden kalkan rus korosu uçağı, sonra Kırgızistanda düşen Act kargo uçağı, en sonunda da askerlerimizin vurulması. Bu süre zarfında Rusya içinde 5-6 askeri uçağın düşmesi ve rusya savunma Bakanlığında yangın çıkması. Vs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
Daha eziyett

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyaset ~ 7 yıl önce
Gordulerki rusya ve turkiye Iyi anlasmalar yapti. Bunlarin arasini. Tekrar Bir bahane bulup birbirine dusurelim, bu kadar basit , Yunan neden turkiyeyi takmiyor , O senin dusuncen , oyle bir takiyorki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yüksek ilk okullu ~ 7 yıl önce
mehmet bu memleket ne seni nede senin gibi dönek ülkeleri takmıştır sen neden gitmedin yunanistana 8 tane akraban orada sıgınma talep etti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Katil rusya ~ 7 yıl önce
Eli kanlı ruslardan değil ödül, günahlarını bile istemiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mefail dede ! ~ 7 yıl önce
50'sinden sonra thy'na girip ne hikmetse 10 yıldan fazladır rusya'da müdürlük yapan sağlam torpilli mefail dede, yağcılık adına ruslardan ödül almak yakışıyor mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hade.. ~ 7 yıl önce
Saçma sapan konuşma. Herkese ağabeylik yapan kişi hakkında adabından konuş! Varsa eğer birazcık dede den kalma.
Hhh ~ 7 yıl önce
Millet zaten uyuyor .sizde bol keseden...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birakin ~ 7 yıl önce
Birakin bu haberleride askerime fuze dusuyor. Bu isin tadi kacti. Odul sizlerin olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruski ~ 7 yıl önce
Ruslar böyle yaltaklanın biraz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000