18 Eylül 2012, Salı 11:27:06

THY'YE KIRGIZ HOSTESLER GELİYOR

Türk Hava Yolları’nda yabancı pilottan sonra yabancı kabin memuru alınacağını ilk kez Temmuz ayında Airporthaber kamuoyuna duyurmuştu. İşte o hostesler eğitimlere başladı, ilk yabancı hostes grubu ne zaman iş başı yapacak?
  • bizim görmemiş astronotların iştahı kaparmıştır hemen ....
  • Global olmak için...
  • hamdimi seciyoro rdada torpil var memurlarda oldugu gibi arastirin gorun
  • yani artık aileler ve yuvalar yıkılmayacak çocuklar ortada kalmayacak boşanma dağvaları da artık azalacak uçak taki hayat ve kariyer değil aile kutsallığı daha öne çıkar SAYIN BAŞBAKANIM SİZDEN RİCA EDİYORUM SİZ BARİ OLANLARI GÖRÜN VE ARAŞTITIRIN BAKIN HOSTES VE KAPTAN LARIN YAPTIKLARINA VE YIKILAN YUVALARA BEN HAMDİ BEYİN ÖZEL KALEMİNE BİLGİ VER DİM HOSTES VE KAPTANLA İĞRENÇ İLİŞKİSİ OLAN VE BELGELERİ DE MEVCUT VE İKİSİDE EVLİ İKİ TARAFINDA ÇOCUKLARI VAR BUNLAR DIŞ HATLAR GELİŞ OTO PARKINDA ARAÇLARIN İÇİNDE ÇOK TERBİYESİZ CE İNSANLIĞIN KABUL ETMİYECEĞİ ŞEYLER YAPTILAR VE YAPIYORLAR BOŞANMA DAĞVALARI VAR BU OLAYLA İLGİLİ VE HALA BU GUNAHSIZ YAVRUNUN GUNAHI KİMSE ÖDEYEMEZ BUNLARA İZİN VERMEYİN GEREKENİ YAPARSINIZ DEDİM ÖZEL HAYATLARI BİZİ İLGİLENDİRMEZ DEDİ BARİ HAMDİ BEYE BİLDİRİN BİLGİSİ OLSUN YADA BİR RANDEVU ALIN KONUŞAYIM BİLDİKLERİMİ VE BU GÜNAHLARA SADECE ÖZEL HAYATLARI YIKILAN YUVALAR BENİ İLGİLENDİRMEZ DEDİ VİCDAN SAHİBİ BİRİ BU GÜNAHI NASIL ÖZEL HAYAT DEDİ ŞAŞIRDIM
  • TK.da çalışacak yabancı hosteslerden Emirates kıvamında cana yakınlık bekleyenlere Türk soylu bir atasözü: Körle yatan şaşı kalkar!
  • Stewart alsaydı iyi olurdu, yakışırdı..
  • THY Bişkek'e haftada hergün + Bişkek üzerinden Ulan Bator'a haftada 3 gün olmak üzere haftada 10 sefer yapıyor. Bir de Oş'a 3 sefer yapıyor. Artı tarifeli kargo seferi var Bişkek ve Bişkek üzerinden Şanghay'a. En son Lufthansa temsilcileri Bişkek Manas havaalanını gezdiler. THY ve Lufthansa Bişkek'i uzakdoğu'ya bağlantı olarak kullanmak istiyor. THY'de belgesellerde kırgız filmi yer almaya başladı. THY yönetimi kırgızlara yaramak için herşeyi yapıyor..
  • Gelicek olan hostesler bu resimdeki kadar güzellerse, hos gelip sefalar getirirler
  • Ortaasya base li çalışacak kabin hosteslerin maaşları çok daha düşük olacak galiba. Zira mahalli olarak çalışan personelin maaşı o ülkenin kişibaşına düşen gelirine oranla belirlenir genellikle. bunun yanında ortasya uçaklarında görev alan hosteslerin belkide en büyük sorunun dil sorunu ortadan kalkar tabiki bunun avantaj mi dezavanataj oldugunu zaman gosterecek,bekleyelim bakalim.
  • Arkadaşlar Kırgızistan uçuş yollarının tamamını THYye verdiğinden dolayı ve ordan buraya her gün yapılan seferlerde tek havayolu hizmet vereceğinden yolculara daha iyi hizmet verebilmek, hem Kırgız hükümetinin şartı gereği THY bu seferlerinde Kırgız hostes çalıştıracaktır. Olayı çok abarmaya gerek yok. Hem bu ülkenin Türk soylu olduğunu da unutmayalım lütfen. Yaptığınız ve yapacağınız yorumlara azami önem vermenizi isteriz.

Türk Hava Yolları’nda yabancı pilottan sonra yabancı hostes dönemi yakında resmen başlayacak. Daha önce Uzakdoğu hatları için bünyesinde az sayıda da olsa kabin memuru çalıştıran Türk Hava Yolları, geçtiğimiz aylarda çok sayıda yabancı kabin memuru almak için kolları sıvamıştı.

Airporthaber tarafından Temmuz ayında kamuoyuna duyurulan yabancı hostes alımında önemli gelişmeler yaşandı. THY’nin Türki Cumhuriyetleri’ne gerçekleştirdiği uçuşlarda yolcu memnuniyetini artırmak ve daha sağlıklı iletişim kurabilmek için 10 Kırgız kabin memuru eğitimlere alındı.

Kırgızistan’da THY kriterlerine uyan adaylardan 10’u dün itibariyle THY Uçuş Eğitim Başkanlığı’nda eğitimlere başladı. 30 Ekim’e kadar eğitim alacak Kırgız kabin memurları, sonrasında THY uçaklarında yerlerini alacak.

Kırgız kabin memurlarının dışında THY’nin yabancı kabin memuru alım ilanına birçok ülkeden çok sayıda başvuru olduğu, Hindistan, Pakistan ve Özbekistan’dan seçilen adayların da kısa süre sonra eğitimlere başlayacağı bildirildi.

©AirportHaber ÖZEL

THY'YE KIRGIZ HOSTESLER GELİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

dekto ~ 12 yıl önce
bizim görmemiş astronotların iştahı kaparmıştır hemen ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzakdoğu uçuşları için de tayland lı istiyoruz. ~ 12 yıl önce
Global olmak için...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haha ~ 12 yıl önce
hamdimi seciyoro rdada torpil var memurlarda oldugu gibi arastirin gorun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süper ~ 12 yıl önce
yani artık aileler ve yuvalar yıkılmayacak çocuklar ortada kalmayacak boşanma dağvaları da artık azalacak uçak taki hayat ve kariyer değil aile kutsallığı daha öne çıkar SAYIN BAŞBAKANIM SİZDEN RİCA EDİYORUM SİZ BARİ OLANLARI GÖRÜN VE ARAŞTITIRIN BAKIN HOSTES VE KAPTAN LARIN YAPTIKLARINA VE YIKILAN YUVALARA BEN HAMDİ BEYİN ÖZEL KALEMİNE BİLGİ VER DİM HOSTES VE KAPTANLA İĞRENÇ İLİŞKİSİ OLAN VE BELGELERİ DE MEVCUT VE İKİSİDE EVLİ İKİ TARAFINDA ÇOCUKLARI VAR BUNLAR DIŞ HATLAR GELİŞ OTO PARKINDA ARAÇLARIN İÇİNDE ÇOK TERBİYESİZ CE İNSANLIĞIN KABUL ETMİYECEĞİ ŞEYLER YAPTILAR VE YAPIYORLAR BOŞANMA DAĞVALARI VAR BU OLAYLA İLGİLİ VE HALA BU GUNAHSIZ YAVRUNUN GUNAHI KİMSE ÖDEYEMEZ BUNLARA İZİN VERMEYİN GEREKENİ YAPARSINIZ DEDİM ÖZEL HAYATLARI BİZİ İLGİLENDİRMEZ DEDİ BARİ HAMDİ BEYE BİLDİRİN BİLGİSİ OLSUN YADA BİR RANDEVU ALIN KONUŞAYIM BİLDİKLERİMİ VE BU GÜNAHLARA SADECE ÖZEL HAYATLARI YIKILAN YUVALAR BENİ İLGİLENDİRMEZ DEDİ VİCDAN SAHİBİ BİRİ BU GÜNAHI NASIL ÖZEL HAYAT DEDİ ŞAŞIRDIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahanda ~ 12 yıl önce
TK.da çalışacak yabancı hosteslerden Emirates kıvamında cana yakınlık bekleyenlere Türk soylu bir atasözü: Körle yatan şaşı kalkar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Stewart alsaydı keşki.. ~ 12 yıl önce
Stewart alsaydı iyi olurdu, yakışırdı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bishkek ~ 12 yıl önce
THY Bişkek'e haftada hergün + Bişkek üzerinden Ulan Bator'a haftada 3 gün olmak üzere haftada 10 sefer yapıyor. Bir de Oş'a 3 sefer yapıyor. Artı tarifeli kargo seferi var Bişkek ve Bişkek üzerinden Şanghay'a. En son Lufthansa temsilcileri Bişkek Manas havaalanını gezdiler. THY ve Lufthansa Bişkek'i uzakdoğu'ya bağlantı olarak kullanmak istiyor. THY'de belgesellerde kırgız filmi yer almaya başladı. THY yönetimi kırgızlara yaramak için herşeyi yapıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim misim yok ~ 12 yıl önce
Gelicek olan hostesler bu resimdeki kadar güzellerse, hos gelip sefalar getirirler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MISAFIR ~ 12 yıl önce
Ortaasya base li çalışacak kabin hosteslerin maaşları çok daha düşük olacak galiba. Zira mahalli olarak çalışan personelin maaşı o ülkenin kişibaşına düşen gelirine oranla belirlenir genellikle. bunun yanında ortasya uçaklarında görev alan hosteslerin belkide en büyük sorunun dil sorunu ortadan kalkar tabiki bunun avantaj mi dezavanataj oldugunu zaman gosterecek,bekleyelim bakalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
elif türk ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar Kırgızistan uçuş yollarının tamamını THYye verdiğinden dolayı ve ordan buraya her gün yapılan seferlerde tek havayolu hizmet vereceğinden yolculara daha iyi hizmet verebilmek, hem Kırgız hükümetinin şartı gereği THY bu seferlerinde Kırgız hostes çalıştıracaktır. Olayı çok abarmaya gerek yok. Hem bu ülkenin Türk soylu olduğunu da unutmayalım lütfen. Yaptığınız ve yapacağınız yorumlara azami önem vermenizi isteriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000