20 Mayıs 2010, Perşembe 08:53:07

THY'ye kayıp eşya davası

Hanifi Çakır babasına ait hediyeleri ve birçok dokumanı kaybeden THY’ye 6 bin TL'lik dava açtı.
  • Kayıp bagaj için tazminat peşine düşülmesi sonucu thy nin bu konuda daha sıkı tedbir alma ihtimalinden birilerinin rahatsız olabileceği yorumlarda belli oluyor.
  • radyolarda her gün reklamınızı dinliyorum..umre yolculuğu sizin için en önemli olan yolculuk bizim için her yolculuktan daha önemlidir diye...gelirken oğluma hediye getirmek için cep telefonu aldım orda bagajımın içine koydum burda çantamı aldığımda telefon yoktu böyle bir saçmalık olamaz ve 1 aydır bekletiyorlar karşımızda muatap alacağımız yetkili bulamıyoruz o ona atıyor o ona atıyor.. kısacası giden gitti ama bir daha thy uçmak mı asla ve asla
  • THY YOLLARI KİME HİZET ETMEKTEDİR. HİÇ BUNU DÜŞÜNDÜÜZ MÜ? DEĞERLİ DOSTLAR. İŞ HVA ATMAYA GELİNCE THY İPİ ÖNDE GÖÜSLEMEKTEDİR. ANCAK TAZMİN ISMINDA ÇİFTE STANDAT UYGULAMAKTADIR. BİR TÜRK VATADAŞI YERİNE AB VEYE ABD VATANDAŞI OLSAYDIK TUTUMU NE OLUR DU. BAKIN SADECE BAGAJIMI KAYBETMEDİ AYNI YOLCULUKTA 2 ADET BİLET AMIŞTIM KREDİ KARTIMLA. UÇUS TARİHİ DE 07.032009 DU UÇUŞ TARİHİNİ DE 06.03.2009 A ALMIŞLAR BİLET İPTALİ İÇİN TELEFON AÇMASAM KESİNLİKLE YENİ UÇUŞ TAİHİNİ ĞRENEMEYECEİM. ÜSTEİK THY NCA GÖRÜŞMEERİMZE RAĞMEN BU GÜNE KDAR DA İPTAL ETTİĞİM BİLETİN İPTALİNİ YAPMADILAR.. OYSA M.UNİTED BARCELONA KOBİ BRAYNT GBİ İSİMLEROLU OLUK PARALARIMIZI AKITIYORLAR SÖ KONUSUTÜRK VATANDAŞLARIA HİZMET OLUNCA BUDAN KAÇIYORLAR.
  • 01 agustos 2010 tarihinde sabiha gökçenden bodruma tatil amaclı seyehat ettim. sağolsun THY benimde bavulumu kaybetti. her insan gibi tatile giderken en iyi kıyafetlerimi yanıma almıştım.ekstra camera gibi elektronik aletler gözlük parfüm vardı. lafın özü borumda bir hafta tatilde kıyafetsiz kaldım. thy yetkilileri bana acil gereksinimlerimi satın almamı ödiyeceklrini sölediler. dalga geçer gibi limit olarakda 150 tl belirlediler. kim 150 tl lik kıyafetle bir hafta tatil yapar. tatilim rezil oldu. birdearadığım konuştuğum her yetkili kendinin hatasının olmadığını söledi. anladımki tek suçlu benim. THY ile ile seyahat etmek benim kendi hatamdı. bende maddi ve manevi tazminat davası açıcam.
  • Eşyalarımızı bizden teslim alıyorsunuz ama bize teslim etmeye gelince bize teslim edemiyorsunuz birde buna karalama kampanyası diyorsunuz.Almış oldugunuz personelinize yeterli eğitimvermemenize bağlıyorum bu duruma başka nedene bilirki bence önce eğitim sonra sorumlulurı bulup iş fesi yapmalısınız
  • çözüm artık çok kolay çünkü tüm havaalanlarında bagajlar(el bagajları dahil)x-rayden geçiriliyor.adammı yalan söylüyor,yoksa THY mi çıkar ortaya.
  • Alacağı para cüzi bir paradır mahkeme masrafını bile karşılamaz .Biletin arkasında yolcu hakları yazılıdır.
  • iç hat kayıp eşya dikkatli olunnn.bütün kayıp eşyalar sizlerde..
  • THY DE KAYIP EŞYADA ÇALIŞTIM VE EMEKLİ OLDUM BERABER ÇALIŞTIĞIMIZ ARKADAŞLAR BU OLAYIN ABARTILI OLDUĞUNU ANLARLAR... BİRDE YOLCU ACISINDAN KONUYA BAKALIM BİNİŞ KARTI ALIRKAN BAGAJI TESLİM EDERKEN BİLDİRİMDE BULUNMUŞMU EĞER ELİNDE BİLDİRİM BELGELERİ VARSA BU PARA ÖDENİR... YOKSA HAKSIZ KAZANC SAĞLAMAYA ÇALIŞMAKTAN KARŞI DAVA SÖZ KONUSU OLABİLİR... BUNA BAŞKA İSİMLERDE TAKILA BİLİR ÖRNEK OLARAK SAHTEKARLIK,DOLANDIRICILIK GİBİ... AMA THY GİBİ BİR KÖKLÜ ŞİRKET BU TÜR DAVRANIŞLARA ÖNEM VERMEMELİ YOLCUYU BİR SONRAKİ UÇUŞTA DAHA DİKKATLİ DAVRANACAĞI SÖZÜYLE İKNA ETMELİDİR... BU TİP YOLCULARLA BİZLER ÇOK KARŞILAŞTIK... SAYGILARIMLA SATHOŞAHTAPOT
  • Bence çantada külçe altın,anneannesinden yadigar pırlanta yüzük,dedesinden yadigar padişah tuğrası falan da olabilir ama yazmayı unutmuş muhtemelen.Çok üzüldüm yaw vah vah mağdur yolcu(!)

Eski Türk Dünyası İnsan Hakları Derneği İstanbul İl Sekreteri Hanifi Çakır, insan hakları ihlali için gittiği Kırım'dan dönüşte; Nihat Erim, Ferit Melen ve Süleyman Demirel hükümetlerinde bakanlık yapan Rıfat Danışman'ın 39 yıl önce babasına hediye ettiği 4 bin Euro değerindeki 3 adet kravat iğnesi, amcasının hediye ettiği 10 bin Euro'luk 3 adet kol düğmesi ve binlerce fotoğraf ve dokümanları kaybeden Türk Hava Yolları'nı mahkemeye verdi.

Çakır, THY aleyhine 6 bin TL'lik tazminat davası açtı.

(HaberTürk)

THY'ye kayıp eşya davası

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 12 yıl önce
Kayıp bagaj için tazminat peşine düşülmesi sonucu thy nin bu konuda daha sıkı tedbir alma ihtimalinden birilerinin rahatsız olabileceği yorumlarda belli oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
radyolarda her gün reklamınızı dinliyorum..umre yolculuğu sizin için en önemli olan yolculuk bizim için her yolculuktan daha önemlidir diye...gelirken oğluma hediye getirmek için cep telefonu aldım orda bagajımın içine koydum burda çantamı aldığımda telefon yoktu böyle bir saçmalık olamaz ve 1 aydır bekletiyorlar karşımızda muatap alacağımız yetkili bulamıyoruz o ona atıyor o ona atıyor.. kısacası giden gitti ama bir daha thy uçmak mı asla ve asla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY YOLLARI KİME HİZET ETMEKTEDİR. HİÇ BUNU DÜŞÜNDÜÜZ MÜ? DEĞERLİ DOSTLAR. İŞ HVA ATMAYA GELİNCE THY İPİ ÖNDE GÖÜSLEMEKTEDİR. ANCAK TAZMİN ISMINDA ÇİFTE STANDAT UYGULAMAKTADIR. BİR TÜRK VATADAŞI YERİNE AB VEYE ABD VATANDAŞI OLSAYDIK TUTUMU NE OLUR DU. BAKIN SADECE BAGAJIMI KAYBETMEDİ AYNI YOLCULUKTA 2 ADET BİLET AMIŞTIM KREDİ KARTIMLA. UÇUS TARİHİ DE 07.032009 DU UÇUŞ TARİHİNİ DE 06.03.2009 A ALMIŞLAR BİLET İPTALİ İÇİN TELEFON AÇMASAM KESİNLİKLE YENİ UÇUŞ TAİHİNİ ĞRENEMEYECEİM. ÜSTEİK THY NCA GÖRÜŞMEERİMZE RAĞMEN BU GÜNE KDAR DA İPTAL ETTİĞİM BİLETİN İPTALİNİ YAPMADILAR.. OYSA M.UNİTED BARCELONA KOBİ BRAYNT GBİ İSİMLEROLU OLUK PARALARIMIZI AKITIYORLAR SÖ KONUSUTÜRK VATANDAŞLARIA HİZMET OLUNCA BUDAN KAÇIYORLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
01 agustos 2010 tarihinde sabiha gökçenden bodruma tatil amaclı seyehat ettim. sağolsun THY benimde bavulumu kaybetti. her insan gibi tatile giderken en iyi kıyafetlerimi yanıma almıştım.ekstra camera gibi elektronik aletler gözlük parfüm vardı. lafın özü borumda bir hafta tatilde kıyafetsiz kaldım. thy yetkilileri bana acil gereksinimlerimi satın almamı ödiyeceklrini sölediler. dalga geçer gibi limit olarakda 150 tl belirlediler. kim 150 tl lik kıyafetle bir hafta tatil yapar. tatilim rezil oldu. birdearadığım konuştuğum her yetkili kendinin hatasının olmadığını söledi. anladımki tek suçlu benim. THY ile ile seyahat etmek benim kendi hatamdı. bende maddi ve manevi tazminat davası açıcam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Eşyalarımızı bizden teslim alıyorsunuz ama bize teslim etmeye gelince bize teslim edemiyorsunuz birde buna karalama kampanyası diyorsunuz.Almış oldugunuz personelinize yeterli eğitimvermemenize bağlıyorum bu duruma başka nedene bilirki bence önce eğitim sonra sorumlulurı bulup iş fesi yapmalısınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çözüm artık çok kolay çünkü tüm havaalanlarında bagajlar(el bagajları dahil)x-rayden geçiriliyor.adammı yalan söylüyor,yoksa THY mi çıkar ortaya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Alacağı para cüzi bir paradır mahkeme masrafını bile karşılamaz .Biletin arkasında yolcu hakları yazılıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
iç hat kayıp eşya dikkatli olunnn.bütün kayıp eşyalar sizlerde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY DE KAYIP EŞYADA ÇALIŞTIM VE EMEKLİ OLDUM BERABER ÇALIŞTIĞIMIZ ARKADAŞLAR BU OLAYIN ABARTILI OLDUĞUNU ANLARLAR... BİRDE YOLCU ACISINDAN KONUYA BAKALIM BİNİŞ KARTI ALIRKAN BAGAJI TESLİM EDERKEN BİLDİRİMDE BULUNMUŞMU EĞER ELİNDE BİLDİRİM BELGELERİ VARSA BU PARA ÖDENİR... YOKSA HAKSIZ KAZANC SAĞLAMAYA ÇALIŞMAKTAN KARŞI DAVA SÖZ KONUSU OLABİLİR... BUNA BAŞKA İSİMLERDE TAKILA BİLİR ÖRNEK OLARAK SAHTEKARLIK,DOLANDIRICILIK GİBİ... AMA THY GİBİ BİR KÖKLÜ ŞİRKET BU TÜR DAVRANIŞLARA ÖNEM VERMEMELİ YOLCUYU BİR SONRAKİ UÇUŞTA DAHA DİKKATLİ DAVRANACAĞI SÖZÜYLE İKNA ETMELİDİR... BU TİP YOLCULARLA BİZLER ÇOK KARŞILAŞTIK... SAYGILARIMLA SATHOŞAHTAPOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bence çantada külçe altın,anneannesinden yadigar pırlanta yüzük,dedesinden yadigar padişah tuğrası falan da olabilir ama yazmayı unutmuş muhtemelen.Çok üzüldüm yaw vah vah mağdur yolcu(!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000