29 Nisan 2017, Cumartesi 11:03:05

THY Katarlılara satılacak mı? İlker Aycı açıkladı

THY'nin Katarlılara satılacağı yönündeki iddialara kurumun Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı yanıt verdi.
  • Hersey güllük Gülistanlık ise neden zam yapılmıyor biz özel sözleşmeliler taşeron işçiler neden sendika hakkımız yok neden taseron ile kadrolu farklı maaş alıyor ayni işi yapmasına rağmen ki yeri geliyor taşeron daha çok çalışiyor neden performans değerlendirme adı altında içeriye yönetime yakın olanlar zam alıyor deyin ki 2 yıl dolunca kıdem zammı alicaksiniz 4 yıl sonra 2.kıdem zammı o zmn insanlar daha verimli çalışır işçiyi ise küstürmek ile kul hakkı yani emeklerini yemek ile büyük vebal altına giriliyor. Rabbim şahit sabırla bekliyorum en sonunda adaleti rabbim verecek İLAHİ ADALET tecelli edecek. Yoksa bunlardan bişiy olmuycak NET...
  • Taşeron işçilere ayırıma son verin Şu kölelik sistemini bitirin artık...
  • Tgs ye alım?
  • Hadi inşallah olur ya şu şirket içinde torpili olmayan garibanları korurlar kol kanat olurlar belki!!!
  • Hiç şaşırmam,bunca zaman satmayıp kurdukları bir firma söyleyin Tüpraşın parası bitti,Türk telekomun bitti, halkdan aldıkları vergi haraçlarıda yetmiyor bunca zaman iyi ekonomi ilizyonu yaratıldı ulan 15 yıl öncede fasoncuyduk hala fasoncuyuz.Kocaman bir balonuz ne yazıkki.
  • Soruya karşılık bir süre güldüğü ifade edilmiş. Bu süre ne kadar acaba? 2 saniye, 20 saniye, 3 dakika, 12 dakika. Ne kadardır acaba? Haber dili böyle şeyler düşündürüyor.
  • Bitirdin şirketi bu melmekette tek şehir efsanesi var o da sensin.is bilmeden şirket yöneten tek kişi. Bıraktığın o bıyıklar da kurtaramayacak seni.sovmenlige devam...
  • UYDURUYOR VE SONRADA İNANIYORUZ.
  • Satılsın anasını satayım.Belki bunlardan daha iyi yönetirler. :)
  • Aynı şeyi pegasus için de söylemişlerdi..

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, kurumun Katarlılara satışının söz konusu olduğu yönündeki iddiaları yalanladı. Aycı iddiaların, ‘referandum sürecinde uydurulan şehir efsanesi’ olduğunu söyledi.

CNN Türk’te Hakan Çelik’in sorularını yanıtlayan İlker Aycı, “Türk Hava Yolları’nın Katarlılara satıldığı yönünde iddialar çıktı, bunlar için ne dersiniz?” sorusuna karşılık bir süre güldü. Daha sonra kurumun halka açık şirket olduğunu belirten Aycı, bu durumda söz konusu edilen satışın kamuoyu bilgisi olmadan yapılamayacağını belirtti.

Aycı, “Bu referandum sürecinde çıkarılan bir şehir efsanesi” diyerek referandumda çıkan sonucun ardından güçlü bir şekilde yaz sezonuna girdiklerini ve THY olarak geleceğe dair iyi işaretler aldıklarını belirtti.

THY Katarlılara satılacak mı? İlker Aycı açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

Güllük Gülistanlık (ZAM YOK) ~ 7 yıl önce
Hersey güllük Gülistanlık ise neden zam yapılmıyor biz özel sözleşmeliler taşeron işçiler neden sendika hakkımız yok neden taseron ile kadrolu farklı maaş alıyor ayni işi yapmasına rağmen ki yeri geliyor taşeron daha çok çalışiyor neden performans değerlendirme adı altında içeriye yönetime yakın olanlar zam alıyor deyin ki 2 yıl dolunca kıdem zammı alicaksiniz 4 yıl sonra 2.kıdem zammı o zmn insanlar daha verimli çalışır işçiyi ise küstürmek ile kul hakkı yani emeklerini yemek ile büyük vebal altına giriliyor. Rabbim şahit sabırla bekliyorum en sonunda adaleti rabbim verecek İLAHİ ADALET tecelli edecek. Yoksa bunlardan bişiy olmuycak NET...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekçi ~ 7 yıl önce
Taşeron işçilere ayırıma son verin Şu kölelik sistemini bitirin artık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 7 yıl önce
Tgs ye alım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADB ~ 7 yıl önce
Keşke olsa.. eleman yok müdürler klimalı arabada iş bittikten sonra gezerler apronda her gün beddua alıyorlar hak yiyorlar hak başmüdür oku bunu
,, ~ 7 yıl önce
Ayt daha beter. Hala alım yapılmadı ve vardiyadan çıktığında üstünden traktör geçmiş gibi oluyor. Haftada dört takviye, ramp de altıya kadar çıkıyor. Yalancı off la haftayı bitiriyosun. Apronda takoz atacak adam bulamıyosun.
haaa ~ 7 yıl önce
var tgsye alım adres veriyorum taşkıran mahallesi kafa kıran sokak..
İnşallah inşallah inşallah ~ 7 yıl önce
Hadi inşallah olur ya şu şirket içinde torpili olmayan garibanları korurlar kol kanat olurlar belki!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk asıllı Türk ~ 7 yıl önce
Hiç şaşırmam,bunca zaman satmayıp kurdukları bir firma söyleyin Tüpraşın parası bitti,Türk telekomun bitti, halkdan aldıkları vergi haraçlarıda yetmiyor bunca zaman iyi ekonomi ilizyonu yaratıldı ulan 15 yıl öncede fasoncuyduk hala fasoncuyuz.Kocaman bir balonuz ne yazıkki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir süre ~ 7 yıl önce
Soruya karşılık bir süre güldüğü ifade edilmiş. Bu süre ne kadar acaba? 2 saniye, 20 saniye, 3 dakika, 12 dakika. Ne kadardır acaba? Haber dili böyle şeyler düşündürüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik adam ~ 7 yıl önce
Bitirdin şirketi bu melmekette tek şehir efsanesi var o da sensin.is bilmeden şirket yöneten tek kişi. Bıraktığın o bıyıklar da kurtaramayacak seni.sovmenlige devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UYDURMA ~ 7 yıl önce
UYDURUYOR VE SONRADA İNANIYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sahibinden satılık havayolu ~ 7 yıl önce
Satılsın anasını satayım.Belki bunlardan daha iyi yönetirler. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mali ~ 7 yıl önce
Aynı şeyi pegasus için de söylemişlerdi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000