30 Ocak 2016, Cumartesi 13:46:25

THY'ye İzmir için HUB talebi

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir’in hava yolu aktarım merkezi (HUB) olması için Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil ile görüştü.
  • İzmir'in dağlarında çiçekler açar! nokta. bitmiştir. daha fazla söze gerek yok. derhal gereği yerine getirilmelidir. ne demek, istanbul yeter, izmir'e ne gerek var. böyle bir düşünce olabilir mi? o vakit adam da kalkar, bu uçaklar araba lobisinin eseri der. ne diyecen o zaman? kağnıya mı binsin bu millet? ne istiyorsunuz?
  • Orda tgs istasyon müdürü sorunu var o yüzden olmaz işçiyi köle sanan emekli olması gereken bir arkadaş kadro komple değişmeli
  • Why not?
  • Orda kemer problemi var. Base olması zor
  • Merakla bekliyoruz yaz aylarini bakalim nasil bir planlama yapilacak :) thy ucuslarini mil kazanmak isteyen yada mil Harcamak isteyen uyeleriyle dahi dolduracaktir zaten.elite kartimiz hazir bekliyoruz izmir seferlerini.
  • again izmire alerjisi darken bu is olmaz, bizde hangi is teknik altyapi,gereklilik kistasi ile oluyor ki bu olsun.. her devlet isimiz siyasi rant, siyasi kaygi ile gerceklesirken izmire bir tugla bile ,hicbirsey senelerdir yapilmazken bu is olmaz.. en once kupon arazileri bile teker teker parselleyen aga karsi cikar, bunu akp nin oy aldigi bir yere kaydirir ... bak son 12 senede izmire bir tugla konmus mu..
  • İstanbullu izin vermez öyle bir şeye sonra iş kontrollerinden çıkar mama bölünür falan
  • Bence Bursa hakediyor hub olmayi
  • İzmir base olcak zaten. Gidecekler bile belli, sakın talepte bulunmayın yoksa kara liste yada somurtan yüz hikayesi ile karşılaşırsınız.
  • ADB gerçekten THY için büyük bir fırsat. Avrupa'dan gelip akdeniz güney iç anadolu ve orta güney ege bölgelerine gelecek yolcular için İstanbul'a uçma mecburiyetini de ortadan kaldıracak muazzam bir hub. Terminal binası da uygun. Gayet modern ve oldukça yüksek sayıda yolcuyu ağırlayabilecek bir tesis. İzmir'in hub olması bölgesel istihdamı da geliştirir. Bu operasyona bir bakım hangarı da eklenmeli ki hem bakım desteği şağlansın hem de bölgesel istihdam artsın.

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir’in hava yolu aktarım merkezi (HUB) olması için Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil ile görüşerek, "İzmir’i bir HUB haline getirmenizi, yurt dışı uçuşlarını artırmanızı istiyoruz" dedi. Kotil ise bu çağrıya, "Yaz tarifesinde İzmir’den uçma programı yapıyoruz" diyerek cevap verdi.

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ve beraberindeki heyet, İstanbul’da Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil ile akşam yemeğinde bir araya geldi. THY Genel Müdürlüğünde yemekte Demirtaş, Kotil'e önemli bir çağrı yaptı. İzmir’in hava yolu aktarım merkezi (HUB) olmasını istediklerini ifade eden Ekrem Demirtaş, "İstanbul’a yeni havalimanı yapılması ile ilgili heyecanınızı görüyoruz ve bizde aynı heyecanı yaşıyoruz. Hem ülkemiz, hem de bayrak taşıyan THY için çok önemli bir gelişme. Ama bu süreç içinde Atatürk Havalimanının, Sabiha Gökçen Havalimanının çok dolu olduğunu biliyoruz. Bu nedenle İzmir’i değerlendirmenizi ve mutlaka İzmir’i bir HUB haline getirmenizi, yurt dışı uçuşlarını artırmanızı istiyoruz” dedi.
Demirtaş, ayrıca yurt dışında fuarlara, iş görüşmelerine katılan İzmirli iş adamlarının İstanbul üzerinden aktarma ile dönmek istediklerinde gece son uçuş olan 01:30 İzmir uçağını beklemek zorunda kaldıklarını hatırlatarak, daha erken bir saate uçak konulmasını istedi.

"İZMİR HUB OLMAYI HAK EDİYOR"

THY Genel Müdürü Temel Kotil ise THY’nin dünyanın en büyük ilk üç hava yolundan birisi olması konusunda önemli gelişmeler olduğunu belirterek, THY filosuna yeni uçakların katıldığını, dünyada en çok noktaya uçan hava yolu olmaya devam edeceklerini söyledi. İstanbul’daki yeni hava limanı inşaatından büyük heyecan duyduklarını belirten Kotil, "Diğer yandan İstanbul’da şu an büyük bir yoğunluğumuz var. İzmir’in potansiyelini değerlendireceğiz. Yaz tarifesi hazırlıklarımızı yapıyoruz. Yaz tarifesinde İzmir’den uçma programı yapıyoruz. İzmir’in ikinci HUB olmayı hak ediyor. Taleplerinizi bu yaz tarifesinde değerlendirmek için çalışacağız” diye konuştu.

THY'ye İzmir için HUB talebi

Yorumlar Tüm Yorumlar (57)

meraklı ~ 8 yıl önce
İzmir'in dağlarında çiçekler açar! nokta. bitmiştir. daha fazla söze gerek yok. derhal gereği yerine getirilmelidir. ne demek, istanbul yeter, izmir'e ne gerek var. böyle bir düşünce olabilir mi? o vakit adam da kalkar, bu uçaklar araba lobisinin eseri der. ne diyecen o zaman? kağnıya mı binsin bu millet? ne istiyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
Orda tgs istasyon müdürü sorunu var o yüzden olmaz işçiyi köle sanan emekli olması gereken bir arkadaş kadro komple değişmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adb ayt ~ 8 yıl önce
Why not?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
antalya ~ 8 yıl önce
Orda kemer problemi var. Base olması zor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karsiyakali ~ 8 yıl önce
Merakla bekliyoruz yaz aylarini bakalim nasil bir planlama yapilacak :) thy ucuslarini mil kazanmak isteyen yada mil Harcamak isteyen uyeleriyle dahi dolduracaktir zaten.elite kartimiz hazir bekliyoruz izmir seferlerini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 8 yıl önce
again izmire alerjisi darken bu is olmaz, bizde hangi is teknik altyapi,gereklilik kistasi ile oluyor ki bu olsun.. her devlet isimiz siyasi rant, siyasi kaygi ile gerceklesirken izmire bir tugla bile ,hicbirsey senelerdir yapilmazken bu is olmaz.. en once kupon arazileri bile teker teker parselleyen aga karsi cikar, bunu akp nin oy aldigi bir yere kaydirir ... bak son 12 senede izmire bir tugla konmus mu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hbo ~ 8 yıl önce
İstanbullu izin vermez öyle bir şeye sonra iş kontrollerinden çıkar mama bölünür falan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Bence Bursa hakediyor hub olmayi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
u ~ 8 yıl önce
Yok ya trabzon hak ediyor hub olmayi
Olcak ~ 8 yıl önce
İzmir base olcak zaten. Gidecekler bile belli, sakın talepte bulunmayın yoksa kara liste yada somurtan yüz hikayesi ile karşılaşırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmir'li ~ 8 yıl önce
ADB gerçekten THY için büyük bir fırsat. Avrupa'dan gelip akdeniz güney iç anadolu ve orta güney ege bölgelerine gelecek yolcular için İstanbul'a uçma mecburiyetini de ortadan kaldıracak muazzam bir hub. Terminal binası da uygun. Gayet modern ve oldukça yüksek sayıda yolcuyu ağırlayabilecek bir tesis. İzmir'in hub olması bölgesel istihdamı da geliştirir. Bu operasyona bir bakım hangarı da eklenmeli ki hem bakım desteği şağlansın hem de bölgesel istihdam artsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000