22 Mart 2010, Pazartesi 17:25:42

THY'YE İNCE MESAJ

Türk Hava Yolları’nın, Barcelona ve Manchester United gibi futbol devlerine sponsor olması spor gazetesi Fanatik’e ilham oldu. İşte Fanatik’in THY’ye göndermede bulunduğu o reklam…
  • THY nin yaptığı reklam gercekten etkileyici kolay bişi değil ayrıca bursaspor ile manunun arasında nekadar fark olduğunu göz önünde tutarsak fanatiğin olaya ne kadar realist yaklaştığını rahat görebiliriz.Thy gerçekten sektöründe işini iyi yapıyor FANATİK O KADAR BAŞARILI MI??
  • gecen ucusumda yanımdaki bey thy ıle ılk kez seyahayat ettigini ve barcelonaya sponsor olduku ıcın tercıg ettıgını ıfade ettı. bu sadece kısa ıc hat bı ucus o beyın dıs hat baglantısını da dusunursek ve tek olmadıkınıda varsayarsak ((((: arada fark var ((:
  • cok guzel thy bizi yurt disinda tanitacakmis ,fakat yurt disinda thy ofisini ariyosun 32 tane yanlis bilgi veriyor,bilet fiyatlari heryerde farkli ,bu kadar parayi nerden buldular ?kimin parasini kime veriyorlar?
  • Gazete THY nin amacını gerçekten anlamamış.ön yargılı bir haber olmuş bu.ama şaşırmamak lazım.gaztenin sahibine ve düşüncesine bir bakın fazla söze gerek yok.gerçi onlarda biliyor THYnin ne kendileri yanında ne büyük bir vizyona ve isme sahip olduğunu....bu yazıda gazeteye ve anlamayanlara ince bir mesaj olsun...tabii anlayana:))
  • Bursasporun malesef Manchester den çoookkkkk eksiği...Saçmalamanın alemi yok.
  • fanatik anlaşılan THY nin amacını anlamamış.amaç sadece bir takıma sponsor olayım değil,amaç THY yi yurt dışında tanıtmak ve ötesi.
  • Bursaspor`un bu ligde kaç şampiyonluğu var ? Man.utd`ın PREMIER Lig`de , Şampiyonlar Liginde kaç şampiyonluğu var ? Man.utd kaç milyon taraftarı var ? 300-350 milyon.bursaspor`un kaç milyon peki 5 mi ?o da en fazla !!
  • Bursa Barselona arasında ne fark mı var?Fanatikle Tutto Sport'un bilinirliği arasındaki kadar fark var...

Son dönemde dünya devlerine sponsor olmasıyla adından sıkça söz ettiren Türk Hava Yolları, son dönemlerde yaptığı atılımlarla dünya çapında adından söz ettiriyor.

THY'nin dünyanın ünlü kulüplerine sponsor olmasına bazı çevreler olumlu yaklaşırken bazı çevreler ise sponsorlukları şiddetle eleştiriyordu.

Eleştirilerin en incesi ise üstü kapalı olarak Fanatik Gazetesi’nden geldi.

NTV Spor'da dün akşam saat 22:00'da yayınlanacak Zaragoza - Barcelona karşılaşması öncesinde Fanatik Gazetesi’nin ‘Fanatik Lafını Esirgemez’ sloganlı reklamı oldukça manidardı.

Maç öncesinde THY’nin sponsorluğunun duyurulduğu tanıtımının birkaç saniye öncesinde ‘Bursaspor’un Manchester United’den ne eksiği var?’ sorusuna, ‘Havayolu sponsoru’ cevabının verildiği reklam oldukta dikkat çekiciydi.

İşte o ilginç reklam...



BARCELONA REKLAMI:

THY'YE İNCE MESAJ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
THY nin yaptığı reklam gercekten etkileyici kolay bişi değil ayrıca bursaspor ile manunun arasında nekadar fark olduğunu göz önünde tutarsak fanatiğin olaya ne kadar realist yaklaştığını rahat görebiliriz.Thy gerçekten sektöründe işini iyi yapıyor FANATİK O KADAR BAŞARILI MI??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gecen ucusumda yanımdaki bey thy ıle ılk kez seyahayat ettigini ve barcelonaya sponsor olduku ıcın tercıg ettıgını ıfade ettı. bu sadece kısa ıc hat bı ucus o beyın dıs hat baglantısını da dusunursek ve tek olmadıkınıda varsayarsak ((((: arada fark var ((:

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
cok guzel thy bizi yurt disinda tanitacakmis ,fakat yurt disinda thy ofisini ariyosun 32 tane yanlis bilgi veriyor,bilet fiyatlari heryerde farkli ,bu kadar parayi nerden buldular ?kimin parasini kime veriyorlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gazete THY nin amacını gerçekten anlamamış.ön yargılı bir haber olmuş bu.ama şaşırmamak lazım.gaztenin sahibine ve düşüncesine bir bakın fazla söze gerek yok.gerçi onlarda biliyor THYnin ne kendileri yanında ne büyük bir vizyona ve isme sahip olduğunu....bu yazıda gazeteye ve anlamayanlara ince bir mesaj olsun...tabii anlayana:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bursasporun malesef Manchester den çoookkkkk eksiği...Saçmalamanın alemi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
fanatik anlaşılan THY nin amacını anlamamış.amaç sadece bir takıma sponsor olayım değil,amaç THY yi yurt dışında tanıtmak ve ötesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bursaspor`un bu ligde kaç şampiyonluğu var ? Man.utd`ın PREMIER Lig`de , Şampiyonlar Liginde kaç şampiyonluğu var ? Man.utd kaç milyon taraftarı var ? 300-350 milyon.bursaspor`un kaç milyon peki 5 mi ?o da en fazla !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bursa Barselona arasında ne fark mı var?Fanatikle Tutto Sport'un bilinirliği arasındaki kadar fark var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000