24 Kasım 2010, Çarşamba 12:38:01

THY'YE İKİ YENİ ROTA

THY, Valencia ve Malaga'ya da uçacak
  • MANILA-FILIPINLER seferlerinide sabirsizlikla beliyoruz.
  • çorlu valencia hatti ne zaman açılıyor. Görün artık burdaki potansiyeli. Madem herkes atıyo, ben de atayım...
  • Brooklyn'e de istiyoruz.
  • yeni ispanya destisnasyonları çok iyi seçimler olmuş.iyi bir tanıtım kampanyası ile en geç 3-4 ay içinde bu yeni rotalarda bilet bulunmaz uçaklar full çeker...
  • Ben başarılı olur yada olmazda değilim. Hatta eğer siz İspanya'yı tanıdığınızı söylüyorsanız tabii ki görüşünüz önemli. Benim sıkıntım 'İspanya'ya hat açacağına Amerika-Asya rotalarına konsantre olsun' demenizle ilgili. Çünkü bunlar birbirinin alternatifi olan rotalar değil. İspanya dar gövdeli uçaklarla servis verebileceğiniz bir destinasyon, Amerika-Asya rotaları için ise uzun menzilli ve geniş gövdeli uçağa ihtiyacınız var. Bu uçaklar da hem hadi deyip ayda 3-5 teslimat alabileceğiniz uçaklar değil hemde çok daha pahalı. Yorumunuza itiraz etme sebebim budur. Saygılar.
  • Orada sevgili dostum Ali Bey olduktan sonra İspanya'da ki destinasyonlarda ciddi yükseliş olacaktır.THY,Ali Bey'i bosuna göndermedi.İtalya muduruyken ulaştığı basarı ortadadır.Bu basarı,aynı zamanda İtalya Cumhurbaskani tarafından verilen Liyakat Nisaniyla onurlandirilmistir.Ali Bey sizi,İspanya'da ulaşacağınız basarılarınızdan dolayı şimdiden kutluyorum.
  • su akli evvel yorumcular cok gulunc oluyor THY bilmiyor sanki nereye hat acacagini adamlar pazar arastirmalarini kimbilir ne zamandan tamamlamistir agzi olan konusuyor su hat boyle bu hat boyle yazmayin kardesim dolmayacak olsa niye acsinlar
  • Bir kere denesenize ya abuk sabuk ercan bağlantıları kuracağınıza... SXS yapmıyor bari siz yapın..
  • london gatwick e de bekleriz turk hava yollari
  • Sevgili THY lutfen Toronto ucuslarina Boston ayagi eklemeyi bir kere dusunun...Tesekkurler
Türk Hava Yolları (THY), İspanya'da Madrid ve Barselona'dan sonra, gelecek yıl Valencia ve Malaga'ya da uçuş düzenleyecek.

THY Madrid Müdürü Ali Doruk, İspanya'nın başkenti Madrid'deki Barajas Havalimanı'nda Türk basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İspanya operasyonları hakkında bilgi verdi.

Doruk, THY'nin, İspanya'da, Madrid ve Barselona kentlerine her gün karşılıklı 2'şer sefer düzenlediğini hatırlatarak, ''THY olarak şu anda İspanya'ya her gün 2 Madrid, 2 Barselona olmak üzere 4 karşılıklı seferimiz var. Önümüzdeki sene İspanya'da iki noktayı daha açmayı planlıyoruz. Bunların biri Valencia, diğeri Malaga olacak. Ondan sonraki sene de iki nokta daha açılması gündemde'' diye konuştu.

Ekonomik krize rağmen İspanya seferlerindeki uçak doluluk oranının yüzde 70 civarında olduğunu ifade eden Doruk, ''Doluluk oranları daha iyi olabilir. Ama krize rağmen sektör için bu oran fena değil. Kurban Bayramı tatilinde de İspanya'ya ilgi oldukça fazlaydı, bunun artarak devam edeceğine inanıyorum'' dedi.

Ali Doruk, THY'nin dünyada yükselen bir havayolu olduğunu, İspanya'ya da yolcu trafiğini ve uçak doluluk oranlarını artırmak için yeni bir reklam kampanyasına başlayacaklarını bildirerek, ayrıca yeni bir ticari örgütlenme planlandığını, bunun meyvelerini de yakın bir zamanda alacaklarını söyledi.

(Zaman)
THY'YE İKİ YENİ ROTA

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 13 yıl önce
MANILA-FILIPINLER seferlerinide sabirsizlikla beliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çorlu valencia hatti ne zaman açılıyor. Görün artık burdaki potansiyeli. Madem herkes atıyo, ben de atayım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Brooklyn'e de istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yeni ispanya destisnasyonları çok iyi seçimler olmuş.iyi bir tanıtım kampanyası ile en geç 3-4 ay içinde bu yeni rotalarda bilet bulunmaz uçaklar full çeker...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben başarılı olur yada olmazda değilim. Hatta eğer siz İspanya'yı tanıdığınızı söylüyorsanız tabii ki görüşünüz önemli. Benim sıkıntım 'İspanya'ya hat açacağına Amerika-Asya rotalarına konsantre olsun' demenizle ilgili. Çünkü bunlar birbirinin alternatifi olan rotalar değil. İspanya dar gövdeli uçaklarla servis verebileceğiniz bir destinasyon, Amerika-Asya rotaları için ise uzun menzilli ve geniş gövdeli uçağa ihtiyacınız var. Bu uçaklar da hem hadi deyip ayda 3-5 teslimat alabileceğiniz uçaklar değil hemde çok daha pahalı. Yorumunuza itiraz etme sebebim budur. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Orada sevgili dostum Ali Bey olduktan sonra İspanya'da ki destinasyonlarda ciddi yükseliş olacaktır.THY,Ali Bey'i bosuna göndermedi.İtalya muduruyken ulaştığı basarı ortadadır.Bu basarı,aynı zamanda İtalya Cumhurbaskani tarafından verilen Liyakat Nisaniyla onurlandirilmistir.Ali Bey sizi,İspanya'da ulaşacağınız basarılarınızdan dolayı şimdiden kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
su akli evvel yorumcular cok gulunc oluyor THY bilmiyor sanki nereye hat acacagini adamlar pazar arastirmalarini kimbilir ne zamandan tamamlamistir agzi olan konusuyor su hat boyle bu hat boyle yazmayin kardesim dolmayacak olsa niye acsinlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir kere denesenize ya abuk sabuk ercan bağlantıları kuracağınıza... SXS yapmıyor bari siz yapın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
london gatwick e de bekleriz turk hava yollari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sevgili THY lutfen Toronto ucuslarina Boston ayagi eklemeyi bir kere dusunun...Tesekkurler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000