07 Kasım 2012, Çarşamba 13:19:54

THY'YE İKİ ÖDÜL BİRDEN

İngiliz Parlamentosu'nun üst kanadı olan Lordlar Kamarası'nda düzenlenen ödül töreninde, Türk Hava Yolları (THY) iki ödüle layık görüldü.
  • THY'nin ödül almasından niye bu kadar gocundunuz? Bir TC vatandaşının ülkesinin milli havayolu şirketinin ödül almasından rahatsız olmasını anlamak münkün değil. Gözünüzü kin bürümüş. Artık gerçeği göremez olmuşsunuz. Kendinizden utanın.
  • Yine herzaman olduğu ne kadar uyduruk,dandik,adı duyulmamdık ve önemsiz olan ödülleri aldık diyerek hala göz boyamaya çalışıyor thy ama nafile herşey ortada.Başarısızlıkları ve beceriksizlikleri marifetmiş gibi gösterip şov yapmak moda oldu thy için.Sen haksız yere büyük emekler verip çalışanlarını keyfi olarak hiç de utanmadan,sıkılmadan kapı önüne koyduktan ve her tarafı torpilli hemşerilerin ile doldurduktan ,haksızlık,adaletsizlik yaptıktan sonra sonra ödül alsan ne olur,ne önemi var bunların senin hiçbir saygınlığın kalmadıktan sonra ? Geçiniz bu boş işleri efendiler.Güneş balçıkla sıvanmaz ve gerçekler gün gibi ortada ......
  • Bir zamanlar "Turkiye bolunmeli ve butun Turkler oldurulmeli" kararinin alindigi bir yerde THY nin odul almasi THY ni yonetenlerin ve yandaslarinin hangi bayraga,millete,ulkeye hizmet ettiginin gostergesidir!!!
  • hemsehrileri,koyluleri,yandaslari,cemaatcileri ise torpille alip bol maas ile mudur,baskan yapmada, kul hakki yemede, insanlari haksiz yere isten atmada,haksizlik ve adaletsizlikte, bir suru yamuk yumuk islerde akla nedense hep thy geliyor!!!!!
  • Ödüllerden ötürü tebriklerimi sunuyorum. Ancak, bir ödül daha almanızı bekliyorum. Personelinizden ki o ödül hakiki THY' liler için bu güne kadar aldıklarınızdan çok onurlandırıcıdır. THY Yönetimine gitirdiğiniz biri " biz doğma büyüme THY' li değiliz. Yıukarlardan geldik. Giderken ise arkamıza bakmayız. THY' yi unuturuz " demişti. Umarım sizler aynını düşünmüyorsunuzdur. Tekrar kutluyorum.
  • Doğruyu söylemek gerekirse "THY" denilince akla ilk gelen "itici" bir anlayış geliyor. Malum, çalışanını işten çıkaran ve onu dünyanın bir ucunda bırakan marka THY.
  • Bi sorun yaşanınca da akla çalışanların ismi gelir. İyilik benden sorun sizden gibi. Güzel bir ödül,güzel bir başarı . Birde topal yürümese şu THY. Geçen akşam Ankara büyükşehirin sponsorluğunda sirk gösterisini seyrettik tvde haberlerde. Cambazlar birer ikişer düştüler. Bu kadar beceriksizlik olurmu deme onlar torpilli cambaz. Altlarında koruma ağı var. Bi şey olmuyor. İyi ücretle işe alındılar doğuştan cambaz değiller veya emek vererek , alın teri ile cambaz olmamışlar başka şekilde o işe girmişler izlenimi verdiler. Onların altında güvenlik ağı vardı düşünce koruyacak ama uçakların altında ağ yok. Hani alın teri , tecrübe şart daha ne diyeyeim.
  • thy denince aklaaaa, hemen o ilin adı gelir.... Rize Rize Rize Rize. eski reklam sloganı thyye cuk diye oturdu

 

İngiltere'nin ekonomik ve kültürel hayatına katkı sağlayan Asyalıların kurduğu "Asian Guild" isimli organizasyonun Lordlar Kamarası'nda düzenlediği ödül törenine, Batı Bromwich Lordu Tarsem King ev sahipliği yaptı.

 

Törene, Türkiye'nin Londra Başkonsolosu Ahmet Demirok, THY Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Hüseyin Tayılga, Türkiye'nin Londra Büyükelçiliği Ticaret Başmüşaviri Yüksel Akça, THY Manchester Müdürü Cengiz Türksoy, THY Dublin Müdürü Murat Balandı, THY Edinburgh Müdürü Serhat Sarı, THY Birmingham Müdürü Selim Öztürk ve çok sayıda davetli katıldı.

THY'ye Hindistan'a hizmetlerinden dolayı verilen "2012 Avrupa'nın En İyi Havayolu" ödülünü Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Tayılga, "En İyi Yemek" ödülünü de daha önce THY İkram Başkanlığında müdürlük yapan ve şu anda Manchester Müdürlüğü görevini yürüten Cengiz Türksoy aldı.

Biz Türkiye'de ana oyuncuyuz

Hüseyin Tayılga, yaptığı açıklamada, Hindistan'da yeni destinasyonlara uçmak istediklerini belirterek, "Bunu her platformda dile getiriyoruz. Hedefimiz Hindistan'da en az 4-5 destinasyona uçmak. Amritsar da onlardan biri. En azından şu anda uçtuğumuz noktalardaki frekans sayısını artırmak istiyoruz. Fakat şu ana kadar başarılı olamadık. Bu akşam Hindistan'dan misafirler vardı. Gece boyunca dile getirildi. Onlar da biz de istiyoruz" diye konuştu.

Sunulan hizmete bakıldığında sektörde ortalamanın üzerinde olduklarını ifade eden Tayılga, henüz marka bilinirliğinin istenilen düzeye gelmediğini söyledi.

Manchester United ve Barcelona sporsorluklarını bilinçli seçtiklerini kaydeden Tayılga, şöyle konuştu:

"Bu sponsorlukların bizim tanınırlığımıza katkısı inanılmaz. Ancak biz bununla yetinmiyoruz. Bizim hedefimiz marka denilince dünyada ilk 100 arasına girmek. 20 tane büyük gövde uçak siparişi verdik, devamında da küçük gövde uçak siparişleri olacak. 150 milyon kapasiteli üçüncü havaalanı yapılıyor. Biz Türkiye'de ana oyuncuyuz. Bu havaalanının dolması gerekiyor. Şu anda 38 milyon yolcu taşıyoruz. 90 milyon yolcuya ulaşıp bu havaalanını biz doldurmak istiyoruz."
Tayılga, İngiltere'deki hedefleriyle ilgili soru üzerine de şu anda yeni hat açmak yerine mevcut hatlardaki frekans sayısını artırmak istediklerini söyledi.

THY'YE İKİ ÖDÜL BİRDEN

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Abdullah Erol ~ 11 yıl önce
THY'nin ödül almasından niye bu kadar gocundunuz? Bir TC vatandaşının ülkesinin milli havayolu şirketinin ödül almasından rahatsız olmasını anlamak münkün değil. Gözünüzü kin bürümüş. Artık gerçeği göremez olmuşsunuz. Kendinizden utanın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALİ ~ 11 yıl önce
haksızlığa,zulume uğrayan insanların verdiği haklı tepkiler yorumlarda açıkça görülmüyor mu ? sizin de zihniyetiniz açıkça belli ve çıkarlarınız uğruna gerçekleri göremeyecek bir hale gelmişsiniz.Gerçekten çok yazık.Allah sizin gibileri ıslah etsin.Utanması gereken birisi varsa mağdur olanlar değil de haksızlıklar yapan zalimlerdir.
CREW ~ 11 yıl önce
Yine herzaman olduğu ne kadar uyduruk,dandik,adı duyulmamdık ve önemsiz olan ödülleri aldık diyerek hala göz boyamaya çalışıyor thy ama nafile herşey ortada.Başarısızlıkları ve beceriksizlikleri marifetmiş gibi gösterip şov yapmak moda oldu thy için.Sen haksız yere büyük emekler verip çalışanlarını keyfi olarak hiç de utanmadan,sıkılmadan kapı önüne koyduktan ve her tarafı torpilli hemşerilerin ile doldurduktan ,haksızlık,adaletsizlik yaptıktan sonra sonra ödül alsan ne olur,ne önemi var bunların senin hiçbir saygınlığın kalmadıktan sonra ? Geçiniz bu boş işleri efendiler.Güneş balçıkla sıvanmaz ve gerçekler gün gibi ortada ......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/M ~ 11 yıl önce
İşte bu yüzden bile büyük bir ödül hakediyorlar,,, Gün gelir hesap döner:))
yaziklar olsun... ~ 11 yıl önce
Bir zamanlar "Turkiye bolunmeli ve butun Turkler oldurulmeli" kararinin alindigi bir yerde THY nin odul almasi THY ni yonetenlerin ve yandaslarinin hangi bayraga,millete,ulkeye hizmet ettiginin gostergesidir!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nedense!!! ~ 11 yıl önce
hemsehrileri,koyluleri,yandaslari,cemaatcileri ise torpille alip bol maas ile mudur,baskan yapmada, kul hakki yemede, insanlari haksiz yere isten atmada,haksizlik ve adaletsizlikte, bir suru yamuk yumuk islerde akla nedense hep thy geliyor!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SN.TOPÇU VE KOTİL' E KUTLAMA ~ 11 yıl önce
Ödüllerden ötürü tebriklerimi sunuyorum. Ancak, bir ödül daha almanızı bekliyorum. Personelinizden ki o ödül hakiki THY' liler için bu güne kadar aldıklarınızdan çok onurlandırıcıdır. THY Yönetimine gitirdiğiniz biri " biz doğma büyüme THY' li değiliz. Yıukarlardan geldik. Giderken ise arkamıza bakmayız. THY' yi unuturuz " demişti. Umarım sizler aynını düşünmüyorsunuzdur. Tekrar kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanalpilot ~ 11 yıl önce
Doğruyu söylemek gerekirse "THY" denilince akla ilk gelen "itici" bir anlayış geliyor. Malum, çalışanını işten çıkaran ve onu dünyanın bir ucunda bırakan marka THY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözcü ~ 11 yıl önce
Bi sorun yaşanınca da akla çalışanların ismi gelir. İyilik benden sorun sizden gibi. Güzel bir ödül,güzel bir başarı . Birde topal yürümese şu THY. Geçen akşam Ankara büyükşehirin sponsorluğunda sirk gösterisini seyrettik tvde haberlerde. Cambazlar birer ikişer düştüler. Bu kadar beceriksizlik olurmu deme onlar torpilli cambaz. Altlarında koruma ağı var. Bi şey olmuyor. İyi ücretle işe alındılar doğuştan cambaz değiller veya emek vererek , alın teri ile cambaz olmamışlar başka şekilde o işe girmişler izlenimi verdiler. Onların altında güvenlik ağı vardı düşünce koruyacak ama uçakların altında ağ yok. Hani alın teri , tecrübe şart daha ne diyeyeim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akla ~ 11 yıl önce
thy denince aklaaaa, hemen o ilin adı gelir.... Rize Rize Rize Rize. eski reklam sloganı thyye cuk diye oturdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000