27 Mayıs 2014, Salı 09:44:27

THY'YE HOSTES YETİŞTİRECEKLER

Havacılık adına önemli adımlar atan Kırklareli Üniversitesi (KLÜ), Türk Hava Yolları'nın artan kabin ekibi ihtiyacını karşılamak için önemli bir projeye imza attı.
  • Gecmiste basarili tahliye ornekleri mevcuttur, chicken or pastalarla kurtarilmadi onca hayat, cehalette sınırsiz olacaginiza biraz arastirip okuyun bi seyler. Ben eski km yim. Bir talihsizlik sonucu aşık oldugum meslegime son verildi. Tekrar donebilmek tek hayalim. Cok seckin, saygin ve imrenilen bir meslek bu. Her kursunun da hak edildigi bir istir ama ne yazik ki kimse isin icine girmeden buna inanamaz... Bu tarz okullarla da km olunabilecegine inanmiyorum. Gectigimiz o zorlu mulakat surecini gecemeyince nolcak 2 yil bosa mi gitmis olacak?
  • Thy haziranda alım yapacak mı ? Doğru bilgiye sahip olan var mı arkadaşlar ?
  • Kabin Hizmetleri Meslek okullarına öğrenci alırken, tüm havayollarının istedikleri boy, kilo ve diğer konular bu okullarca çok fazla dikkate alınmıyor. Bu okullar tamamen fazla öğrenci almak için genelde bu istenen özellikleri önemsemiyor. Bu nedenle bu bölümlerden mezun olan öğrencilerin tamamı bir havayoluna giremiyor. Sadece birkaç okul bu kurallara dikkat ederek öğrenci alıyor ve Öğrencilerinin çoğunluğu bir havayolu şirketine giriyor. Sorunun can alıcı noktası burada...
  • protokolun hıcbır anlamı yok kı, thy garantı mı verıyor, senın egıttıgın kısılerı alacagız dıye? HAYIR. ee dıger ozel sırketlerden garantı veren var mı? HAYIR, ne ıse yarıyor dersenız, sadece bosa gecen 2 yıl. gecen gun uctum 2 yıllık mezun bır arkadasla, yazık ıngılızce bıle ogretmemısler,
  • Kabın A.S yazan yorumcu emınım kı sen o unıformayı ya hıc gıyemedın,yahut giydin ama kıymetını bılemedıgın ıcın suan kedı ve cıger durumundasın! Yazık sana..
  • Yalan bu haberler shgm ancak karar verir bu yetkiye okul değil bizde okuyoruz ve SHGM der ki " okusan dahi sınavsız eğitimsiz sertifika vermez !!!!!!!
  • Ya nedir bu kizlardan cektigimiz neden teknikten yada bizden bi arkadas cikipta serzeniste bulunmuyor ? Inan kuyruguna basilmis kedi gibisiniz
  • Bu anlaşma sadece bu seneye özgü bir anlaşma degil. Yaklaşık 3 yildir var. Olay eğitim anlaşması ile bitmiyor ki. Sorun bakalım kaç mezun bu şirkette kavim memuru olmuş. Durun ben cevaplayayim 3. Evet 3 yaklaşık şu zamana kadar 200 mezun arasından 3 kişi. Bu isin eğitimle olup olmayacağını bilmem ama bu sözleşmeler eğitim aşamasındabbb gercekten başarılı sonuçlar veriyor ancak iş okulu bitirip meslek hayatına atılmaya gelince malesef bir önemi kalmıyor. Haliylede 20 li yaşların başındaki arkadaşların hayalleri yıkılıyor. Anlaşma icin thy ve klu ye tebrikler umarım uygulamadada eğitim anlaşması kadar başarı sağlanır.
  • Daha önce şirketten atılmış veya hiç girememiş olan tiplemelerin yorumlarına bayılıyorum :) ya küçümserler yada karaşamaya çalışırlar, saçma sapan yorum yapmaktan vazgeçin artık işinize bakın...
  • YOK ÖYLE BOL BOL PARA ALIP DA, CHIME SESLERİNE BİLE BAKMAMAK. YÜZLERCE İŞSİZ ÜNİVERSİTE MEZUNU VAR; İNGİLİZCE BİLEN, GENÇ, GÜZEL VE 1200TL+MESAİ ÜCRETİNE BAYILA BAYILA GELEN... YER HİZMETLERİ TAMAM TEKNİK TAMAM SIRA SİZDE.

Havacılık adına önemli adımlar atan Kırklareli Üniversitesi (KLÜ), Türk Hava Yolları'nın artan kabin ekibi ihtiyacını karşılamak için önemli bir projeye imza attı.

Türk Hava Yolları Uçuş Eğitim Başkanlığı ve Kırklareli Üniversitesi arasında yapılan 'Kabin Ekibi Eğitimi ve İstihdamı' protokolü yapıldı.

Protokol ile Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ön lisans programında kabin memurluğu alanında, donanımlı personel yetiştirilerek Türk Hava Yollarında istihdam edilmesi hedefleniyor.

THY'YE HOSTES YETİŞTİRECEKLER

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

149. ~ 10 yıl önce
Gecmiste basarili tahliye ornekleri mevcuttur, chicken or pastalarla kurtarilmadi onca hayat, cehalette sınırsiz olacaginiza biraz arastirip okuyun bi seyler. Ben eski km yim. Bir talihsizlik sonucu aşık oldugum meslegime son verildi. Tekrar donebilmek tek hayalim. Cok seckin, saygin ve imrenilen bir meslek bu. Her kursunun da hak edildigi bir istir ama ne yazik ki kimse isin icine girmeden buna inanamaz... Bu tarz okullarla da km olunabilecegine inanmiyorum. Gectigimiz o zorlu mulakat surecini gecemeyince nolcak 2 yil bosa mi gitmis olacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy haziranda alım yapacak mı ? Doğru bilgiye sahip olan var mı arkadaşlar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kabin Hizmetleri Meslek okullarına öğrenci alırken, tüm havayollarının istedikleri boy, kilo ve diğer konular bu okullarca çok fazla dikkate alınmıyor. Bu okullar tamamen fazla öğrenci almak için genelde bu istenen özellikleri önemsemiyor. Bu nedenle bu bölümlerden mezun olan öğrencilerin tamamı bir havayoluna giremiyor. Sadece birkaç okul bu kurallara dikkat ederek öğrenci alıyor ve Öğrencilerinin çoğunluğu bir havayolu şirketine giriyor. Sorunun can alıcı noktası burada...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a ~ 10 yıl önce
protokolun hıcbır anlamı yok kı, thy garantı mı verıyor, senın egıttıgın kısılerı alacagız dıye? HAYIR. ee dıger ozel sırketlerden garantı veren var mı? HAYIR, ne ıse yarıyor dersenız, sadece bosa gecen 2 yıl. gecen gun uctum 2 yıllık mezun bır arkadasla, yazık ıngılızce bıle ogretmemısler,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kabın A.S yazan yorumcu emınım kı sen o unıformayı ya hıc gıyemedın,yahut giydin ama kıymetını bılemedıgın ıcın suan kedı ve cıger durumundasın! Yazık sana..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yalan bu haberler shgm ancak karar verir bu yetkiye okul değil bizde okuyoruz ve SHGM der ki " okusan dahi sınavsız eğitimsiz sertifika vermez !!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ya nedir bu kizlardan cektigimiz neden teknikten yada bizden bi arkadas cikipta serzeniste bulunmuyor ? Inan kuyruguna basilmis kedi gibisiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu anlaşma sadece bu seneye özgü bir anlaşma degil. Yaklaşık 3 yildir var. Olay eğitim anlaşması ile bitmiyor ki. Sorun bakalım kaç mezun bu şirkette kavim memuru olmuş. Durun ben cevaplayayim 3. Evet 3 yaklaşık şu zamana kadar 200 mezun arasından 3 kişi. Bu isin eğitimle olup olmayacağını bilmem ama bu sözleşmeler eğitim aşamasındabbb gercekten başarılı sonuçlar veriyor ancak iş okulu bitirip meslek hayatına atılmaya gelince malesef bir önemi kalmıyor. Haliylede 20 li yaşların başındaki arkadaşların hayalleri yıkılıyor. Anlaşma icin thy ve klu ye tebrikler umarım uygulamadada eğitim anlaşması kadar başarı sağlanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/m1 ~ 10 yıl önce
Daha önce şirketten atılmış veya hiç girememiş olan tiplemelerin yorumlarına bayılıyorum :) ya küçümserler yada karaşamaya çalışırlar, saçma sapan yorum yapmaktan vazgeçin artık işinize bakın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KABIN A.S ~ 10 yıl önce
YOK ÖYLE BOL BOL PARA ALIP DA, CHIME SESLERİNE BİLE BAKMAMAK. YÜZLERCE İŞSİZ ÜNİVERSİTE MEZUNU VAR; İNGİLİZCE BİLEN, GENÇ, GÜZEL VE 1200TL+MESAİ ÜCRETİNE BAYILA BAYILA GELEN... YER HİZMETLERİ TAMAM TEKNİK TAMAM SIRA SİZDE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne;? ~ 10 yıl önce
ne iciosn arkadas sen ? ucusa boyle gıtme sakın.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000