17 Aralık 2011, Cumartesi 10:18:53

THY'YE GÜN DOĞDU

Iberia Havayollarının pilotlar birliği temsilcisi 18 - 29 Aralık tarihleri arasında pilotların greve gireceğini açıkladı.
  • Meydan yabancilara kalcak diye korkuyorlar, ne yapsinlarki.padisahlik devri sona eriyor
  • ne var eğer gelmesi gerekiyorsa yabancı pilot gelir niye alınıyorsunuz,demekki adamlar daha yeterli ve ticari bir kuruluşun da işine böyle geliyorsa yabancıda çalışır türk de.
  • artık boşa çıkan yabancı pilotlar gelir türkiyeye ne güzel....
  • Fransada havalimanlarinda grev var. Guvenlikciler grev yaptigindan dolayi ucaklara yolcu alinamiyor bazi sehirlerde.
  • ilk defa teşekkür ettiniz bende size teşekkür edeyim. ama yine sanki üst çıkmak biz dogru soyledik demek için code share ile uctugu yerlerimi sayiyorsunuz bana ? o zaman almanyada thy ni en az 40 noktaya ucuyor. amerikada 50-60 noktaya ucuyor oyle mi dememiz gerekiyordu ? neyse ben sizi anladım sizde beni anladınız, hatanızı da kabul ettiniz ve duzelttiniz. sonucta amac üzüm yemek bagcıyı dovmek değil. tesekkurler.
  • Uyarı için teşekkürler...Dolaylı olarak uçtuğu 12 İspanya şehri şunlardır. Alicante Barselona Bilbao La Coruna Las Palmas Madrid Malaga Oviedo Palma de Mallorca Santiago De Compostela Sevilla Tenerife Valencia Vigo
Iberia'nın kurmayı amaçladığı Iberia Express planına karşılık olarak pilotların bu kararı alması Iberia tarafından tam da noel öncesi '' haksız ve zamansız' bulundu.

39 ülkede 102 noktaya uçan havayolu şirketinin Türkiye seferlerinin yılbaşı öncesi sekteye uğrayıp uğramayacağı henüz bilinmezken bu işten en karlı çıkacak Türk şirketin İspanya'da 4 noktaya uçan bayrak taşıyıcımız Türk Hava Yolları olacağı belirtildi.


THY'YE GÜN DOĞDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
Meydan yabancilara kalcak diye korkuyorlar, ne yapsinlarki.padisahlik devri sona eriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ne var eğer gelmesi gerekiyorsa yabancı pilot gelir niye alınıyorsunuz,demekki adamlar daha yeterli ve ticari bir kuruluşun da işine böyle geliyorsa yabancıda çalışır türk de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
artık boşa çıkan yabancı pilotlar gelir türkiyeye ne güzel....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Fransada havalimanlarinda grev var. Guvenlikciler grev yaptigindan dolayi ucaklara yolcu alinamiyor bazi sehirlerde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ilk defa teşekkür ettiniz bende size teşekkür edeyim. ama yine sanki üst çıkmak biz dogru soyledik demek için code share ile uctugu yerlerimi sayiyorsunuz bana ? o zaman almanyada thy ni en az 40 noktaya ucuyor. amerikada 50-60 noktaya ucuyor oyle mi dememiz gerekiyordu ? neyse ben sizi anladım sizde beni anladınız, hatanızı da kabul ettiniz ve duzelttiniz. sonucta amac üzüm yemek bagcıyı dovmek değil. tesekkurler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Uyarı için teşekkürler...Dolaylı olarak uçtuğu 12 İspanya şehri şunlardır. Alicante Barselona Bilbao La Coruna Las Palmas Madrid Malaga Oviedo Palma de Mallorca Santiago De Compostela Sevilla Tenerife Valencia Vigo

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000