13 Şubat 2015, Cuma 08:45:14

THY'YE DİREKT UÇUŞ TALEBİ

2015'i 'Türkiye yılı' ilan eden Avustralya nisanda Çanakkale'ye çıkarma yapmayı planlıyor. Anzaklar akın için THY ile direkt uçuş görüşmeleri yapıyor
  • THY elindekI ucaklarla ucabilir ama bos gitmesi gerekir... yolcu,kargo veya yakiti orantili almasi lazim Hepsini doldurursa menzil cok kisalir,menzil yetsin diye bos giderse para yapamaz...rota ekonomik olmaz..
  • Bilmişlik taslarmış gibi olmasın da komik geldiği için paylaşmak istedim Anzak (Anzac): Australian and New Zealand Army Corps yani Avusturalya ve Yeni Zelanda askeri birlikleri anlamına geliyor. Eğer gelen bunlarsa sıkıntı var :)
  • 777-300 ile Perthe nonstop uçabilir
  • Boeing 787-900 direk ucar,united lax-mel ucuyor 16 saat ..bazen 787-800 le degistiriyorlar 50 kisi alamiyor yakit yetmiyor...
  • Tekerlek; Gelir yönetiminden bihaber olduğun ortada asıl :) Bi moskova-beijing Aeroflot ve TK ile bak bakıym bi benzerlik görecek misin :) Detaylara girmiyorum
  • Simdi size yillardan beri kesfedilmemis bisey soyleyecem:) ucagi bosa atma metodu ile dunyayi 1 depo ile 2 kere dolanabilirsin:)))) ucagi 40000 ft getir sonra at boda suzule suzule yola devam et.. alcaldigi zaman biraz daha taakat ver devam et:))) ya sdyney neymis bora bora ya kadar gidilir:)))))))
  • 17 saat daracık ekonomi koltuğunda nasıl geçirilir ? Ben johannesburga 10 saatte gittim sanırım; daha fazlasına insan nasıl dayanır.
  • B777-200LR şart gözüküyor hem cidden Karlı çıkacağımı inanıyorum
  • Bence 737-900ER ile bu hatlar acilabilir. Onlara ek yakit tanki konuldu, gidemecekleri yer yok.
  • borajetten kiralanan embraer ile sidneye uçulabilir.asaf kaptanımdan bu konuda çalışma bekliyorum

2015'i 'Türkiye yılı' ilan eden Avustralya nisanda Çanakkale'ye çıkarma yapmayı planlıyor. Anzaklar akın için THY ile direkt uçuş görüşmeleri yapıyor.

Sağlıktan turizme, eğitimden spora kadar pek çok farklı alanda ikili ticaret için Türkiye'ye gelen Avustralya'nın at yarışlarıyla ünlü eyaleti Victoria'nın işadamları Türk meslektaşlarıyla buluştu. Victoria Eyaleti Ortadoğu, Afrika ve Türkiye'den Sorumlu Hükümet Temsilcisi John Buttler, "Türklerle tarihsel bir bağımız var. Şimdi bunu ticarete dökmek istiyoruz. İstanbul'da bir ofis açmaya hazırlanıyoruz. Türkiye ofisi ile 1.6 milyar Avustralya doları olan karşılıklı ticaret hacmi, daha da yukarılara taşınacak" diye konuştu.

İŞBİRLİĞİNİ BEKLİYORLAR

THY ile görüşme halinde olduklarını dile getiren Buttler, "Türkiye'nin büyüme hızı müthiş. Bu büyümeye daha fazla seyirci kalamazdık. THY Avustralya'ya direkt uçmuyor. THY çok büyük bir firma, dolayısıyla direkt uçuşlar için işbirliği görüşmeleri yapıyoruz" dedi.

Sabah'ta yer alan habere göre; bu yıl Türkiye'de Avustralya, Avustralya'da ise Türkiye yılı olduğunu vurgulayan Buttler, "Bu yüzden daha fazla Avustralyalı Çanakkale'ye gelmek isteyecek. Bu noktada THY ile direkt uçuş için görüşmeler yapılıyor. Olumlu sonuçlanırsa binlerce Anzak Çanakkale'ye gelecek" şeklinde konuştu.

THY'YE DİREKT UÇUŞ TALEBİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

F100 ~ 9 yıl önce
THY elindekI ucaklarla ucabilir ama bos gitmesi gerekir... yolcu,kargo veya yakiti orantili almasi lazim Hepsini doldurursa menzil cok kisalir,menzil yetsin diye bos giderse para yapamaz...rota ekonomik olmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 9 yıl önce
Bilmişlik taslarmış gibi olmasın da komik geldiği için paylaşmak istedim Anzak (Anzac): Australian and New Zealand Army Corps yani Avusturalya ve Yeni Zelanda askeri birlikleri anlamına geliyor. Eğer gelen bunlarsa sıkıntı var :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
777-300 ile Perthe nonstop uçabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F100 ~ 9 yıl önce
Boeing 787-900 direk ucar,united lax-mel ucuyor 16 saat ..bazen 787-800 le degistiriyorlar 50 kisi alamiyor yakit yetmiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tekerlek; Gelir yönetiminden bihaber olduğun ortada asıl :) Bi moskova-beijing Aeroflot ve TK ile bak bakıym bi benzerlik görecek misin :) Detaylara girmiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Simdi size yillardan beri kesfedilmemis bisey soyleyecem:) ucagi bosa atma metodu ile dunyayi 1 depo ile 2 kere dolanabilirsin:)))) ucagi 40000 ft getir sonra at boda suzule suzule yola devam et.. alcaldigi zaman biraz daha taakat ver devam et:))) ya sdyney neymis bora bora ya kadar gidilir:)))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atma :) ~ 9 yıl önce
uçağı boşa atarken motorları stop ediyo musun?
atma :) ~ 9 yıl önce
Bora Bora'ya kadar gidiyorsa ben de gelicem de, rüyalarımın destinasyonu :)) hemen valizimi hazırlayayım dedim
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
17 saat daracık ekonomi koltuğunda nasıl geçirilir ? Ben johannesburga 10 saatte gittim sanırım; daha fazlasına insan nasıl dayanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
B777-200LR şart gözüküyor hem cidden Karlı çıkacağımı inanıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bence 737-900ER ile bu hatlar acilabilir. Onlara ek yakit tanki konuldu, gidemecekleri yer yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ceo ~ 9 yıl önce
borajetten kiralanan embraer ile sidneye uçulabilir.asaf kaptanımdan bu konuda çalışma bekliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
menzil ~ 9 yıl önce
hangi menzille?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000