23 Kasım 2017, Perşembe 14:35:56

THY'ye cam kırığı suçlaması

Türk Hava Yolları’nın (THY), business yolcusuna ikram ettiği limonatada cam parçaları çıktığı iddia edildi.
  • O cam bardak trolleylerini kabin memurlar kac kere kontrol ediyor. Kaç defa kırık cam la karşılaştık elimiz kesildi. Do-Co ayrılık hediyesi veriyor TK ya cok dikkatli olunması gerek
  • Kedi gormus yara sanmis
  • Ya arkadaslar evde hic cam kırıgı olmaz mı? Daha başka olumlu şeylerle ugraşalım
  • Bardaklar ters olarak yüklenir. Cam kırıkları yerçekimini yenmiş. Hazırlarken kırılmışsa alır atarsın yenisini hazırlarsın. Saçma sapan bir şikayet.
  • Arkadaşlar saçmalamayın ya. Ben yıllardır seyahat ediyorum ve sadece THY değil, ATLAS, PEGASUS, ONUR, KLM yi de kullandım. Bugüne kadar hiçbir kabin memurunun bu şekilde cevap vereceğine ihtimal bile vermiyorum. Kaldı ki onlar memnuniyetsizce bağıran yolculara bile gayet sabırlı davranıp güleryüzle davranıyorlar. Ben kabin memurlarının bu şekilde bir cevap vereceğini sanmıyorum. Varsa eğer elinde kaydı bence yayınlasın o zaman bakılır.
  • Ben böyle kraldan çok kralcı bir millet görmedim. Burda itiraz eden olamaz diyen kimse bundan sonra başına böyle işler gelince hakkını aramasın o zaman. Beach Club'lar var yazlık mekanlarda bilen bilir.Bir ton para alırlar girişte. Sudan çıkarken bacağım kesildi bir baktım paslı demir. Ben şimdi bu adamları şikayet etsem, dava açsam, başlarsınız en büyük beach club bizim beach club demeye. Size laf anlatılmaz.
  • O kadar avukatın var ve sen şikayet sitesine şikayet ediyorsun.
  • Bu şikayetçi olan abi limonatayı çiğneyerek mi icmiş acaba ? Hayır nasıl farketmiş o cam parçasını ?
  • Bu ara buzlu gelıyor welcome drınkler buzcuktur o bici bici gibi ayranlar limonatalar dişeti sorunu yüzünden de kan gelmiş acil dişlerini reklamdaki diş macunuyla fırcalasın
  • Videosunu izledim. Limonatadan cikan cam neredeyse yarim cay bardagi büyüklügünde. Kücük parcaciklar olsa hadi anlayabilirim de koskoca blok cam icin söyleyecek söz bulamiyorum.

Türk Hava Yolları’nın (THY), business yolcusuna ikram ettiği limonatada cam parçaları çıktığı iddia edildi. Yolcu, ağzından kan geldiğini belirterek, yasal yollara başvuracağını söyledi.

THY’de İkram Skandalı İddiası

THY’nin 15 Kasım’daki TK 2186 sefer sayılı İstanbul-Ankara uçağında yaşandığı öne sürülen olay, Alparslan adlı bir yolcunun www.sikayetvar.com adlı siteye gönderdiği şikâyet yazısıyla ortaya çıktı. Olayda uçuş öncesi ikram edilen limonatayı içen 3F koltuğundaki yolcu, ağzında bir şeylerin parçalandığını hissetti. Tükürdüğünde ağzında cam parçaları çıktı. Cep telefonu ile kayıt yapan yolcu, olayı kabin memuruna ilettiğini, kabin memurunun, “Aaaa ikidir bu oluyor” diye tepki verdiğini söyledi. Konuyu THY’ye ileten yolcuya ise şirketten “Aksaklıktan dolayı özür dileriz” yazılı bir mail gönderildi. Yolcu şikâyet yazısında, “Ne arama var ne başka bir şey. THY tarafından insan hayatının ne denli ucuz görüldüğü ortadadır. Adli vaka sağlık raporu almaya gittiğimde doktor bey, ‘çok ciddi bir badire atlatmışsınız ufak kesiklerle kurtulmuşsunuz’ dedi. Avukatlarım ve basın müşavirim konunun takipçisidir” dedi. (Gazeteport)

THY'ye cam kırığı suçlaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (60)

Kikiriki ~ 6 yıl önce
O cam bardak trolleylerini kabin memurlar kac kere kontrol ediyor. Kaç defa kırık cam la karşılaştık elimiz kesildi. Do-Co ayrılık hediyesi veriyor TK ya cok dikkatli olunması gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucan akrep ali ~ 6 yıl önce
Kedi gormus yara sanmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
53 yorum!! ~ 6 yıl önce
Ya arkadaslar evde hic cam kırıgı olmaz mı? Daha başka olumlu şeylerle ugraşalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bardak ~ 6 yıl önce
Bardaklar ters olarak yüklenir. Cam kırıkları yerçekimini yenmiş. Hazırlarken kırılmışsa alır atarsın yenisini hazırlarsın. Saçma sapan bir şikayet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir yolcu ~ 6 yıl önce
Arkadaşlar saçmalamayın ya. Ben yıllardır seyahat ediyorum ve sadece THY değil, ATLAS, PEGASUS, ONUR, KLM yi de kullandım. Bugüne kadar hiçbir kabin memurunun bu şekilde cevap vereceğine ihtimal bile vermiyorum. Kaldı ki onlar memnuniyetsizce bağıran yolculara bile gayet sabırlı davranıp güleryüzle davranıyorlar. Ben kabin memurlarının bu şekilde bir cevap vereceğini sanmıyorum. Varsa eğer elinde kaydı bence yayınlasın o zaman bakılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kraldan çok Kralcı ~ 6 yıl önce
Ben böyle kraldan çok kralcı bir millet görmedim. Burda itiraz eden olamaz diyen kimse bundan sonra başına böyle işler gelince hakkını aramasın o zaman. Beach Club'lar var yazlık mekanlarda bilen bilir.Bir ton para alırlar girişte. Sudan çıkarken bacağım kesildi bir baktım paslı demir. Ben şimdi bu adamları şikayet etsem, dava açsam, başlarsınız en büyük beach club bizim beach club demeye. Size laf anlatılmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avukatlar? ~ 6 yıl önce
O kadar avukatın var ve sen şikayet sitesine şikayet ediyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Discovery'da reklamlardan sonra... ~ 6 yıl önce
Bu şikayetçi olan abi limonatayı çiğneyerek mi icmiş acaba ? Hayır nasıl farketmiş o cam parçasını ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Buzdur o buz ~ 6 yıl önce
Bu ara buzlu gelıyor welcome drınkler buzcuktur o bici bici gibi ayranlar limonatalar dişeti sorunu yüzünden de kan gelmiş acil dişlerini reklamdaki diş macunuyla fırcalasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Var Bu Iste Bir Is ~ 6 yıl önce
Videosunu izledim. Limonatadan cikan cam neredeyse yarim cay bardagi büyüklügünde. Kücük parcaciklar olsa hadi anlayabilirim de koskoca blok cam icin söyleyecek söz bulamiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaşkın ~ 6 yıl önce
Kocaman cam diyorsunuz. Peki bu arkadaş o kadar büyük camı ağzına alırken farketmemiş, bi de ağzında çevirmiş ve ağzını kesmiş. Yahu senaryo güzel. Aktör başarısız bence.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000