13 Ekim 2008, Pazartesi 15:18:58

THY'YE BÖYLE VEDA ETTİ

Türk Hava Yolları (THY) Ankara İstasyon Müdürü Hasan İskender, görevinden ayrılacağını duyurdu.
  • HASAN ISKENDER MUDURUME BUNDAN SONRAKI HAYATINDA BASARILAR
  • sevgili USK,bu USK UŞAK'ın kısaltmasımı?
  • Hasan iskender insan olsaydı çalıştığı personel saygı duyardı kendisine onunla vedalaşmak için çalışanların yanına gitti personel ona arkasını dönüp gitti kimilereide hakkımızı helal etmiyoruz dedi yüzüne karşı ..
  • Hasan Bey,1977 yılından beri şirketin her kademesinde THY AO için çalıştınız ve bu şirketi gerçekten çok sevdiniz.İyi,kötü çok anılarınız oldu, seveniniz, sevmeyeniniz oldu.THY AO dan emekli olmayı alnınızın teriyle hak ettiniz ve bundan sonra ki yaşamınızda sevdiklerinizle beraber huzur ve sağlık diliyorum.
  • ARKADAŞLAR BU ŞİRKETİ 2003 SENESİNDE 60 UÇAKLA ALIP ŞU AN 100 ÜZERİNE ÇIKARTAN BU YÖNETİM DEĞİLMİ SİZ NERDE YAŞIYORSUNUZ KİME ÇAMUR ATIYORSUNUZ.YİĞİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI YEME NAMKÖRLÜK YAPMAYIN EKMEĞİNİ YEDİĞİNİZ ŞİRKETE.ALLAH IN İZNİYLE DAHA UZUN YILLAR BU YÖNETİM BU ŞİRKETİN BAŞINDA OLACAKTIR.SİZ MERAK ETMEYİN ŞİRKET EMİN ELLERDE.SAYGILAR
  • THY AO Kendi labaratuvarından yetişen son istasyon müdürünü de yolcu etti. Ankara istasyon müdürlüğü Türkiye'nin en zor İstasonudur. Hasan İskender uzun zamandır bu görevi başarıyla yürütmüştür.Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.Şimdi yerine hangi belediyeden, hangi Belediye Ekmek fabrikasından veya hangi siyasetcinin yakını veya hangi cemaatten kim atanacak. Bu THY'deki hangi cemaatin hangi yakını olacak onu merakla bekliyoruz. Umarızki konan taşın üzerine bir taş kor da hep beraber alkışlarız.
  • Adamın yönetim anlayışıda tıpkı uçağı tutuşu gibi...(yukarıdaki resime dikkat edin)
  • hayırlı olsun abicim .yerine gelen bayragımızı tası.yacak gözün arkada kalmasın
  • bırakın hasan iskenderide call center için ne yapıyorsunuz..bunlar emekli edilmiyor işten atılıyor..ayçin atıp tutmakla olmuyor ne yapman gerekiyorsa yap.yapamıyacaksan her kes başının çaresine baksın.bizlerin sonuda satışlar gibi olacaksa açıkca söyle.birkerede icraat yapın.hep konuşuyorsunuz......
  • arkadaşlar:adam 32 yıl çalışmış.böyle şans kime kısmet.unutmayalım ki;gelen gideni aratabilir.saygılarımla....

Hava-İş Sendikası ile yıldızı bir türlü barışmayan İskender’in, sendika temsilcisi Bahadır Altan’ın görevden alınmasına kadar varan olayın da bir numaralı sorumlusu olduğu ileri sürülmüş ve İskender, sendika tarafından adeta 'istenmeyen adam' ilan edilmişti.

Görevini bırakacağını açıklayan İskender, mesai arkadaşlarına bir veda mektubu yazdı. İşte İskender’in kaleminden veda satırları…

Efendim,

1977 yılının yoğun yaz trafiğinde, bugünlere ulaşabilmenin hayali ve heyecanı ile THY A.O. Ankara İstasyon Başmüdürlüğü’nde, Yolcu Trafik  Memuru olarak başlayan sivil havacılık eğitimimi ve çalışmamı, 15 Ekim 2008 tarihinde,  yine yoğun geçmeye namzet bu dönemde hayırlısıyla noktalayarak, emekli olarak aranızdan ayrılıyorum. 

Geride kalan 32 yıla yakın zaman içinde, 1987-1990 yılları arasında Singapor, New York ve Kuveyt’deki yurt dışı görevlerim hariç,  Ankara İstasyon Başmüdürlüğü'nde hemen her kademede aralıksız görev yaparken, hem THY A.O’nın gelişmesi ve büyümesine, hem de Esenboğa Havalimanı'nın geçirdiği acı tatlı evrelere tanıklık etmiş oldum. 

Sizlerle uzun yıllar bir arada görev yapmanın mutluluğuna, bende bıraktığı güzel ve tatlı anılara, gösterdiğiniz sevgi ve saygıya en samimi duygularımla teşekkür ediyor, ailelerinizle birlikte sağlıklı ve huzurlu yaşam ile çalışmalarınızda muvaffakiyetler diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyor,

Allah’ a ısmarladık diyorum.

thy

22 Eylül’deki iftar yemeğinde görevini bırakacağını açıklayan İskender’e Türk Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin ve Genel Müdür Temel Kotil tarafından hediye ve şilt takdim edildi.

THY'YE BÖYLE VEDA ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

GOM ~ 16 yıl önce
HASAN ISKENDER MUDURUME BUNDAN SONRAKI HAYATINDA BASARILAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
sevgili USK,bu USK UŞAK'ın kısaltmasımı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ankara ~ 16 yıl önce
Hasan iskender insan olsaydı çalıştığı personel saygı duyardı kendisine onunla vedalaşmak için çalışanların yanına gitti personel ona arkasını dönüp gitti kimilereide hakkımızı helal etmiyoruz dedi yüzüne karşı ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DRV ~ 16 yıl önce
Hasan Bey,1977 yılından beri şirketin her kademesinde THY AO için çalıştınız ve bu şirketi gerçekten çok sevdiniz.İyi,kötü çok anılarınız oldu, seveniniz, sevmeyeniniz oldu.THY AO dan emekli olmayı alnınızın teriyle hak ettiniz ve bundan sonra ki yaşamınızda sevdiklerinizle beraber huzur ve sağlık diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
USK ~ 16 yıl önce
ARKADAŞLAR BU ŞİRKETİ 2003 SENESİNDE 60 UÇAKLA ALIP ŞU AN 100 ÜZERİNE ÇIKARTAN BU YÖNETİM DEĞİLMİ SİZ NERDE YAŞIYORSUNUZ KİME ÇAMUR ATIYORSUNUZ.YİĞİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI YEME NAMKÖRLÜK YAPMAYIN EKMEĞİNİ YEDİĞİNİZ ŞİRKETE.ALLAH IN İZNİYLE DAHA UZUN YILLAR BU YÖNETİM BU ŞİRKETİN BAŞINDA OLACAKTIR.SİZ MERAK ETMEYİN ŞİRKET EMİN ELLERDE.SAYGILAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SS ~ 16 yıl önce
THY AO Kendi labaratuvarından yetişen son istasyon müdürünü de yolcu etti. Ankara istasyon müdürlüğü Türkiye'nin en zor İstasonudur. Hasan İskender uzun zamandır bu görevi başarıyla yürütmüştür.Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.Şimdi yerine hangi belediyeden, hangi Belediye Ekmek fabrikasından veya hangi siyasetcinin yakını veya hangi cemaatten kim atanacak. Bu THY'deki hangi cemaatin hangi yakını olacak onu merakla bekliyoruz. Umarızki konan taşın üzerine bir taş kor da hep beraber alkışlarız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ogeday ~ 16 yıl önce
Adamın yönetim anlayışıda tıpkı uçağı tutuşu gibi...(yukarıdaki resime dikkat edin)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kartal ~ 16 yıl önce
hayırlı olsun abicim .yerine gelen bayragımızı tası.yacak gözün arkada kalmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
terli hüseyin ~ 16 yıl önce
bırakın hasan iskenderide call center için ne yapıyorsunuz..bunlar emekli edilmiyor işten atılıyor..ayçin atıp tutmakla olmuyor ne yapman gerekiyorsa yap.yapamıyacaksan her kes başının çaresine baksın.bizlerin sonuda satışlar gibi olacaksa açıkca söyle.birkerede icraat yapın.hep konuşuyorsunuz......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevahir ~ 16 yıl önce
arkadaşlar:adam 32 yıl çalışmış.böyle şans kime kısmet.unutmayalım ki;gelen gideni aratabilir.saygılarımla....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000