07 Temmuz 2013, Pazar 11:47:34

THY'YE BİR RAKİP DAHA ÇIKTI

Rusya'nın en büyük havayolu şirketlerinden Transaero, Aeroflot'tan sonra Türkiye'ye tarifeli sefer yapan ikinci havayolu şirketi oluyor.
  • Bir havayolu'da Antalya-St.Petersburg hattında direk tarifeli uçuş başlatsa keşke.. Bıktık charter'lara ya da aktarmalı uçuşlara mahkum olmaktan.
  • torpilli mefail bu duruma bir care bulur artik!!!
  • moskova-istanbul hattında I-FLY zaten vnukovoya tarifeli uçuş yapıyor. Ayrıca Kuban havayolları Krasnodar-İstanbul tarifeli uçuşu var. Bu durumda Transaero Rusya-Türkiye tarifeli seferi yapan kaçıncı şirket oluyor?? 2. mi?
  • Yakında atlasjette başlıyor
  • umit ediyorum bu olayla birlikte Pegasus ve Atlas Jet'inde onu acilmis olur. Onlarda duzenli seferler yapmak istiyorlar. Rusyadan ikinci bir sirkete izin ciktigina gore bir ozel Turk sirketinede izin cikmalidir.
  • Kalite ariyosan thy
  • boeing 747ler filosunda oldukça fazla.mısır ve israil uçuşlarında 747leri kullanıyorlar.

Transaero'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Türkiye ile Rusya arasında yapılan anlaşma çerçevesinde Aeroflot'tan sonra tarifeli sefer düzenleme konusunda izin alan ikinci havayolu şirketi olduğu belirtildi.

Son 10 yılda Rusya ve Türkiye arasında yaklaşık 6 milyon yolcu taşıyan Transaero, 2012 yılında iki ülke arasında charter seferlerle yaklaşık 1 milyon yolcu taşımıştı. Halihazırda Antalya’ya Moskova, St. Petersburg ve Yekaterinburg’dan uçuş gerçekleştiren şirket, Rusya'dan Bodrum ve Dalaman'a da uçuyor.

Bilindiği gibi bu güne kadar Moskova-İstanbul ve Moskova-Antalya hattında tarifeli hava taşımacılığı Rusya tarafından Aeroflot, Türk tarafından Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştiriliyordu. Transaero'nun da tarifeli sefer düzenleyecek olmasıyla birlikte THY'nin Türkiye-Rusya arasındaki uçuşlarında Aeroflot'un ardından yeni bir rakibi daha çıkmış oldu.

THY'YE BİR RAKİP DAHA ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Erman ~ 11 yıl önce
Bir havayolu'da Antalya-St.Petersburg hattında direk tarifeli uçuş başlatsa keşke.. Bıktık charter'lara ya da aktarmalı uçuşlara mahkum olmaktan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpil ~ 11 yıl önce
torpilli mefail bu duruma bir care bulur artik!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b737 ~ 11 yıl önce
moskova-istanbul hattında I-FLY zaten vnukovoya tarifeli uçuş yapıyor. Ayrıca Kuban havayolları Krasnodar-İstanbul tarifeli uçuşu var. Bu durumda Transaero Rusya-Türkiye tarifeli seferi yapan kaçıncı şirket oluyor?? 2. mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bmx ~ 11 yıl önce
Yakında atlasjette başlıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sydney ~ 11 yıl önce
umit ediyorum bu olayla birlikte Pegasus ve Atlas Jet'inde onu acilmis olur. Onlarda duzenli seferler yapmak istiyorlar. Rusyadan ikinci bir sirkete izin ciktigina gore bir ozel Turk sirketinede izin cikmalidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Kalite ariyosan thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 11 yıl önce
boeing 747ler filosunda oldukça fazla.mısır ve israil uçuşlarında 747leri kullanıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
747 ~ 11 yıl önce
yalnızca mısır ve israil değil günde en az 3 seferde antalya'ya 747 geliyor. genelde sabah 2si 5 dakika ara ile iner kalkar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000