21 Ekim 2014, Salı 08:22:49

THY'YE BİR İTİRAZ DA MÜSİAD'DAN

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şube Başkanı Rumi Bekiroğlu, Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Merzifon, Merzifon-İstanbul uçuş sefer saatlerinde 1 Kasım 2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yapacağı değişikliğin iş dünyasını olumsuz yönde etkileyeceğini açıkladı.
  • Bilet alayım derken şok oldum. Bir baktım saatler değişmiş. Yeni tarife rezalet. Acilen eski tarifeye dönülmeli. Bu tarife işe yaramayan bir tarife. THY duy sesimizi.
  • Gece geldim İstanbul'dan. Yeni tarifeyi havaalanı personeline sordum. Güya Çorumlu dostlar eski tarifeden şikayetçiymiş onun için değiştirilmiş. Biraz samimiyet kurup deşeleyince, abi gece çalışmak zor oluyor, anket topladık dedi. Bu nasıl iştir ? Madem Çorumlular şikayetçi alttaki haberlerdekiler nedir? . Açın internette okuyun... http://www.corumhaber.net/guncel/saat-degisikligi-yerine-thy-ek-sefer-koymali-h32231.html http://www.corumhakimiyet.net/Detay/51992/turizmciler-ucus-saatlerinden-sik-yetci.aspx#.VEd6xE0cRaY http://corumtime.com/thy-kis-tarifesinden-sikayetciler/ http://www.habermonitor.com/tr/haber/detay/musiad-corum-subesi-nden-thy-nin-ucus-saatler/490483/ http://www.haberercis.com/corum/corum-tsodan-thynin-ucus-saatleri-ile-ilgili-aciklama-h174052.html
  • Dolu dolu gelen ve giden tarifenin değişmesinde, Gece mesaisi yapmak istemeyen THY şefi ve bazı THY ve yer hizmetleri çalışanlarının yolcuyu yanıltarak/yönlendirerek dilekçe/anket toplayıp, olayı manipüle ettiklerine dair ciddi ithamlar THY tarafından araştırılmalı. Ayrıca şu sorular araştırılmalı ve cevaplanmalıdır. * Yüksek dolulukla ve yüksek bilet fiyatlı çalışan bir tarife neden kaldırılır? * Yüksek dolulukla ve yüksek bilet fiyatlı bir tarifenin yerine, daha önce düşük doluluk olduğu için iptal edilen bir tarife neden getirilir? ( Eski ve yoğun ilgi gören tarifede tek yön 150 TL den satılırken, yeni getirilen tarife şu an 79 TL fiyatla satılmakta. ) Bu tarifeyi savunan yerel THY personelinin çıkarı nedir ? * Eski tarifenin yurtiçi/ yurtdışı bağlantıları zengin iken, yeni tarifenin yurtiçi / yurtdışı bağlantıları zayıftır. Yolcuyu uçurarak para kazanan THY'nin, Merzifon ofis personeli ısrarla eski tarifeye neden karşıdır ? Pegasus'a kıyak yaptıklarının farkındalarmı ?

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şube Başkanı Rumi Bekiroğlu, Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Merzifon, Merzifon-İstanbul uçuş sefer saatlerinde 1 Kasım 2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yapacağı değişikliğin iş dünyasını olumsuz yönde etkileyeceğini açıkladı.

Türk Hava Yolları, İstanbul-Merzifon, Merzifon-İstanbul uçuş sefer saatlerinde 1 Kasım 2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere değişiklik yapacağını açıklamasının ardından karara itirazlar sürüyor. Karara tepki gösteren MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Rumi Bekiroğlu, konuya ilişkin açıklama yaptı.

İş dünyası için zamanın önemli olduğuna dikkat çeken Bekiroğlu, “Bu düzenleme vatandaşlar açısından iyi olabilir ancak iş dünyasını mağdur edecek. Bir işadamı İstanbul’a gittiğinde iki gün beklemek zorunda kalacak. Bu değişikliğin gerçekleşmemesi için bizde dahil iş dünyamızın diğer temsilcileri gerekli girişimlerde bulunduk. Konuyla ilgili siyasilerimizi bilgilendirdik. Bize bu konuda destek veren ve konuyla yakından ilgilenen AK Parti Çorum milletvekilimiz Salim Uslu ve AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı’ya teşekkür ederiz. Bu konunun takipçisi olacağız” dedi.

THY'YE BİR İTİRAZ DA MÜSİAD'DAN

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Rezalet ~ 9 yıl önce
Bilet alayım derken şok oldum. Bir baktım saatler değişmiş. Yeni tarife rezalet. Acilen eski tarifeye dönülmeli. Bu tarife işe yaramayan bir tarife. THY duy sesimizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anadoluyolcusu ~ 9 yıl önce
Gece geldim İstanbul'dan. Yeni tarifeyi havaalanı personeline sordum. Güya Çorumlu dostlar eski tarifeden şikayetçiymiş onun için değiştirilmiş. Biraz samimiyet kurup deşeleyince, abi gece çalışmak zor oluyor, anket topladık dedi. Bu nasıl iştir ? Madem Çorumlular şikayetçi alttaki haberlerdekiler nedir? . Açın internette okuyun... http://www.corumhaber.net/guncel/saat-degisikligi-yerine-thy-ek-sefer-koymali-h32231.html http://www.corumhakimiyet.net/Detay/51992/turizmciler-ucus-saatlerinden-sik-yetci.aspx#.VEd6xE0cRaY http://corumtime.com/thy-kis-tarifesinden-sikayetciler/ http://www.habermonitor.com/tr/haber/detay/musiad-corum-subesi-nden-thy-nin-ucus-saatler/490483/ http://www.haberercis.com/corum/corum-tsodan-thynin-ucus-saatleri-ile-ilgili-aciklama-h174052.html

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ITUzmani ~ 10 yıl önce
Dolu dolu gelen ve giden tarifenin değişmesinde, Gece mesaisi yapmak istemeyen THY şefi ve bazı THY ve yer hizmetleri çalışanlarının yolcuyu yanıltarak/yönlendirerek dilekçe/anket toplayıp, olayı manipüle ettiklerine dair ciddi ithamlar THY tarafından araştırılmalı. Ayrıca şu sorular araştırılmalı ve cevaplanmalıdır. * Yüksek dolulukla ve yüksek bilet fiyatlı çalışan bir tarife neden kaldırılır? * Yüksek dolulukla ve yüksek bilet fiyatlı bir tarifenin yerine, daha önce düşük doluluk olduğu için iptal edilen bir tarife neden getirilir? ( Eski ve yoğun ilgi gören tarifede tek yön 150 TL den satılırken, yeni getirilen tarife şu an 79 TL fiyatla satılmakta. ) Bu tarifeyi savunan yerel THY personelinin çıkarı nedir ? * Eski tarifenin yurtiçi/ yurtdışı bağlantıları zengin iken, yeni tarifenin yurtiçi / yurtdışı bağlantıları zayıftır. Yolcuyu uçurarak para kazanan THY'nin, Merzifon ofis personeli ısrarla eski tarifeye neden karşıdır ? Pegasus'a kıyak yaptıklarının farkındalarmı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anadolu yolcusu ~ 10 yıl önce
Kim, hangi havayolu olursa olsun Anadolu kalkis 5-9, ist dan donus 19-24 saatleri arasinda planlanmazsa is yapmaz. Yoksa lLaf olsun diye bosuna sefer koymayin.
THYpersoneline ~ 9 yıl önce
Kardeşim madem tarifeyi beğenmiyorsanız istifa edin. Vatandaşın ve şirketin için en iyi olan tarifeyi değiştirmeye neden uğraşırsın? Ne günlere kaldık.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000