23 Nisan 2016, Cumartesi 09:21:40

THY'ye Adıyaman talebi

TBMM Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’yı ziyaret ederek Adıyaman’daki uçak fiyatları ve uçak seferleri ile ilgili sorunları görüşerek, çözüme kavuşmasını gerektiğini söyledi.
  • Seferler artarsa adıyaman ekonomisi artar..
  • umarım Adıyaman milletvekilleri bu konunun üzerinde durur uçak vekitleri aadıyamanda şuan çok saçma hep öğlen ya uçak sabah olsun yada sefer sayıları artsın bilet ucuzlasın
  • ee bizahmet artık
  • Umarim thy dikkate alir 2 sefere cikar
  • Çok yerinde bir karar vekillerimiz bile çevre iller ucuz olduğu için çevre illere uçuşlarını gerçekleştiriyorlar.
  • %98 doluluk oranıyla uçuyor acilen günde iki sefere çıkarılmalı
  • Bunlar boş laflar Ahmet aydın bu işi hal etmez çünkü vatandaşin halinde anlamıyor kardeşim kalp hastası kalbinde pil var ve epilesi HASTASI her zaman kendisine mesaj yoladım YARDIMCI olması için Ahmet aydın beyefendi zahmet edip telefonuna Cvp vermedi bu adamda ne beklenir 20 mesaj yazdım hiç birine Cvp almadım bunlar sadece zenginlerin vekilidir fakirlerin. Vekili degildir
  • Neden heryere şu malum zatın fotoğrafı asılıyor biri bana izah edebilir mi bu durumu? (Anlamayanlar için resme bakmalarını öneririm)
  • izmirli yorumcuya THY devlet şirketi değildir. TC'nin bayrak taşıyıcı havayoludur. THY ticari bir kuruluş olup, borsada işlem görmektedir. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır.
  • Günde 2 sefer olsa ne olacak.Dolduramadıktan sonra..

TBMM Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’yı ziyaret ederek Adıyaman’daki uçak fiyatları ve uçak seferleri ile ilgili sorunları görüşerek, çözüme kavuşmasını gerektiğini söyledi.

Gerek Adıyaman’daki Adıyamanlıların gerekse İstanbul’daki Adıyamanlıların en önemli sorunlarından biri olan ek uçak seferleri ve bilet fiyatlarının yüksek oluşu konularına da değinen Aydın, “THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ile bir görüşme yaptık. Kendilerine Atatürk Havalimanı üzerinde mevcut olan İstanbul-Adıyaman arası günde tek sefer sayısının ikiye çıkartılması ve seferlerin sabah-akşam olarak düzenlenmesi hâlinde durumun vatandaşlar açısından faydalı olacağını talep ettik. Kendileri yeni bir ek sefer için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden izin alınması gerektiğini bizlere söyledi. Ben de Sivil Havacılık Genel Müdürü ile bir görüşme yaparak durumu arz ettim. Kendileri, bu talebi dikkate alacaklarını ve çözüm noktasında elinden geleni yapacaklarını söylediler. Şayet bu talep yerine getirilirse hem uçak biletleri ucuzlayacak hem İstanbul’daki hemşerilerimiz sabah Adıyaman’a gelip işini gördükten sonra tekrar akşam uçağı ile geri dönme imkânı bulacaktır. Bu sorunun çözülmesi için konunun takipçisiyim ve olmaya da devam edeceğim” dedi. (adıyamanses)

THY'ye Adıyaman talebi

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

BATUHAN ~ 8 yıl önce
Seferler artarsa adıyaman ekonomisi artar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet ~ 8 yıl önce
umarım Adıyaman milletvekilleri bu konunun üzerinde durur uçak vekitleri aadıyamanda şuan çok saçma hep öğlen ya uçak sabah olsun yada sefer sayıları artsın bilet ucuzlasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
simge ~ 8 yıl önce
ee bizahmet artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adiyaman li ~ 8 yıl önce
Umarim thy dikkate alir 2 sefere cikar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat Doğan ~ 8 yıl önce
Çok yerinde bir karar vekillerimiz bile çevre iller ucuz olduğu için çevre illere uçuşlarını gerçekleştiriyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 8 yıl önce
%98 doluluk oranıyla uçuyor acilen günde iki sefere çıkarılmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nezif Catan ~ 8 yıl önce
Bunlar boş laflar Ahmet aydın bu işi hal etmez çünkü vatandaşin halinde anlamıyor kardeşim kalp hastası kalbinde pil var ve epilesi HASTASI her zaman kendisine mesaj yoladım YARDIMCI olması için Ahmet aydın beyefendi zahmet edip telefonuna Cvp vermedi bu adamda ne beklenir 20 mesaj yazdım hiç birine Cvp almadım bunlar sadece zenginlerin vekilidir fakirlerin. Vekili degildir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sami ~ 8 yıl önce
Doğru. Istanbula geldiğinde bir iki yalaka ve bir ikide zengin alıp yanına gezer gezer gider
Neden? ~ 8 yıl önce
Neden heryere şu malum zatın fotoğrafı asılıyor biri bana izah edebilir mi bu durumu? (Anlamayanlar için resme bakmalarını öneririm)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gereksiz ~ 8 yıl önce
Ülkemizin seçilmiş Cumhurbaşkanı olduğu için olabilir mi ???
Gereksize ~ 8 yıl önce
Ülkenin kurucusu değil sadece cumhurbaşkanı hem de insanları kutuplaşmaya iten birinin resminin asılması gerçekten "GEREKSİZ".
Ady02 ~ 8 yıl önce
Cumhurbaşkanımiza tahammülünuz yok neden fotograf sizi rahtsiz ediyor anlamadim
Reis ~ 8 yıl önce
Cumhurun Reisidir. Kurucu Mk ataturk ise oda devamini saglayandir NOKTA
S.K ~ 8 yıl önce
IZAH EDICEMDE SORDUGUNUZ SORUNUN SACMALIGINDAN ANLAYAMIYCAK OLACAGINIZ SONUCUNU CIKARIYORUM..
Adıyaman ~ 8 yıl önce
Çokmu üzüldün eğer öyle ise daha çok üzüleceksin.
yalaka ~ 8 yıl önce
ben Ilker Ayci dan daha ustun bir yoneticiyim bir Amerikan sirketinde yonetici olarka calisiyorum, ancak ben degil Ilker Bey THY nin basinda nedendir, sorunuzun cavebi orada yatiyor
BİAT ~ 8 yıl önce
çünkü bu zata biat edenlerin ortaK özelliğidir abim..kendilerince yaranmak ve yarandıklarını göstermek için...iyi bakın bunu arap ülkelerinde sık görürsünüz..medeni ülkelerde ise ülkenin kurucusu veya devrimcisinin olur..ATATÜRK gibi..
Nuri ~ 8 yıl önce
Zzoorruuna mi gitti. Başkan da olacak sen rahat ol.
Kutuplasma ~ 8 yıl önce
Derken nasil bir kutuplasma. Siz ve otekiler di. Sindi de otekiler ve siz. Değişen bir sey yok yaneee
salla ~ 8 yıl önce
izmirli yorumcuya THY devlet şirketi değildir. TC'nin bayrak taşıyıcı havayoludur. THY ticari bir kuruluş olup, borsada işlem görmektedir. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tupras ~ 8 yıl önce
THY halka acildi diye seviniyorsunuz, halkin tepkisi ile ozellestirmeden sonra anda kurtuldu THY, bu sekilde dusunursen Tupras in satilmasina uzulmeniz lazim
SEVİM ~ 8 yıl önce
Günde 2 sefer olsa ne olacak.Dolduramadıktan sonra..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ady02 ~ 8 yıl önce
Ffull gidio

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000