15 Kasım 2015, Pazar 22:43:42

THY'ye acı haber; Kabin memuru denizde boğuldu

Türk Hava Yolları (THY) kabin memurlarından Cem Şehit, Akra seferindeki yatısında girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.
  • Ben Cem Şehit'in babasıyım , Tc Rumuzuyla (16Kasım 2015 10:19:41) tarihinde yorum yazan kişi ile görüşmek istiyorum.
  • Allah rahmet eylesin. THY ve camianın başı sağolsun.
  • Adam gibi adam kardesim benim.ezilen herkesin yaninda idi.Kral kardesim benim.Seni asla ama asla unutmayacağım.Mekanin cennet olsun bro.Kardesim icin gereksiz yorumlar yapanlar var Allah hepinizi Islah etsin birsey demiyorum.soran arkdaslar icinde 5 ay falan oldu thy de başlayali yuzme konusnda baya basarili bir kardesimdi.girdigi deniz degil okyanustu olusan dalga sonucu kum toplanmasi olmus ve kardesimi aşagi dogru cekmis babasi Buyuk ihtimal kramp girdi ayaklarina dedi.Tanimayanlar Tanimadigina uzulsun emin olun ki bir melek bu kadar iyi bu kadar yurekli bu kadar kardescan biri birdaha da gelmez..Allah mekanini cennet etsin Aslan yurekli kardesim.Seni asla unutmayacagiz...
  • :"(
  • Arkadas adamın soyadı Şehit sen kalkmissin yok şehitmi olmus, bogulan sehitmi olurmus falan diysun ulan sen ne sacma bi insansin. Ölen kisinin ismi Cem soyadida Şehit.
  • Çok çabaladın hayatta, hiçbirşey sana altın tepside sunulmadı. Tam gayretinle istediğin yere gelmiştin ki, aramızdan ayrıldın. Cem, şu dünyadan efendiliğinle, terbiyenle, kibarlığınla örnek bir genç olarak göçüp gittin. Seni yetiştiren o güzel anneye sabırlar diliyorum. Sana o güzel yüreği veren babaya sabırlar diliyorum. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Sıralı ölüm nasip etsin. Mekanın cennet olsun güzel çocuk.
  • Allah rahmet eylesin. Allah yakınlarına sabır versin. Ölümlü dünya. Geldik gidiyoruz.
  • Yüzüne bakmaya doyamadığımız arkadaşımızı nasıl toprağa gömeceğiz :(( Ya Sabır...
  • Allah'tan rahmet , acılı ailesi ve thy çalışanlarına baş sağlığı diliyorum. Pgt km1, ,
  • Basta Ailesinin, sevenlerinin ve THY calisanlarinin bası sagolsun.. Yorumlar ne kadar igrenc, ne kadar saldirici, kirici ve zedeleyici.. Bazen Orta okul mezunu olduguma sukrediyor hale geliyorum, zira bu kadar egitim almis kisiler bu yorumlari yapanlar kataogrezine diploma ile dahil olacaktım.. Umarım hic bir vatandasimizin kotu haberini almayız.. Sevgi kalın Thy Calısanları..

Türk Hava Yolları (THY) kabin memurlarından Cem Şehit, Akra uçuşundaki yatı sırasında hayatını kaybetti.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; Gana'nın başkenti Akra'ya uçuş yapan THY ekibi, dinlenmek üzere otele yerleşti.

Arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için sahile giden Şehit, denize girdi. Boğulan THY kabin memuru Cem Şehit, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan 28 yaşındaki Cem Şehit'in, ailesinin tek çocuğu olduğu ve 5 ay önce Türk Hava Yolları'na girdiği öğrenildi. Türk Hava Yolları kabin memuru Cem Şehit'in naaşının, cenaze işlemlerinin tamamlanmasının ardından Türkiye'ye getirileceği öğrenildi.

©AirportHaber

THY'ye acı haber; Kabin memuru denizde boğuldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (107)

~ 8 yıl önce
Ben Cem Şehit'in babasıyım , Tc Rumuzuyla (16Kasım 2015 10:19:41) tarihinde yorum yazan kişi ile görüşmek istiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sefa ~ 8 yıl önce
Allah rahmet eylesin. THY ve camianın başı sağolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karakule76 ~ 8 yıl önce
Adam gibi adam kardesim benim.ezilen herkesin yaninda idi.Kral kardesim benim.Seni asla ama asla unutmayacağım.Mekanin cennet olsun bro.Kardesim icin gereksiz yorumlar yapanlar var Allah hepinizi Islah etsin birsey demiyorum.soran arkdaslar icinde 5 ay falan oldu thy de başlayali yuzme konusnda baya basarili bir kardesimdi.girdigi deniz degil okyanustu olusan dalga sonucu kum toplanmasi olmus ve kardesimi aşagi dogru cekmis babasi Buyuk ihtimal kramp girdi ayaklarina dedi.Tanimayanlar Tanimadigina uzulsun emin olun ki bir melek bu kadar iyi bu kadar yurekli bu kadar kardescan biri birdaha da gelmez..Allah mekanini cennet etsin Aslan yurekli kardesim.Seni asla unutmayacagiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
n ~ 8 yıl önce
:"(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz ~ 8 yıl önce
Arkadas adamın soyadı Şehit sen kalkmissin yok şehitmi olmus, bogulan sehitmi olurmus falan diysun ulan sen ne sacma bi insansin. Ölen kisinin ismi Cem soyadida Şehit.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dua et sende belki şehit olursun... ~ 8 yıl önce
Bu kadar niye dokundu sana hayirdir?
O.Ç. ~ 8 yıl önce
Senin gibi insanlar yaşarken bu arkadaşım gibi iyi insanlar neden dünyada göç edip gidiyor.
Abisi ~ 8 yıl önce
Çok çabaladın hayatta, hiçbirşey sana altın tepside sunulmadı. Tam gayretinle istediğin yere gelmiştin ki, aramızdan ayrıldın. Cem, şu dünyadan efendiliğinle, terbiyenle, kibarlığınla örnek bir genç olarak göçüp gittin. Seni yetiştiren o güzel anneye sabırlar diliyorum. Sana o güzel yüreği veren babaya sabırlar diliyorum. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Sıralı ölüm nasip etsin. Mekanın cennet olsun güzel çocuk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metahan Merzeli ~ 8 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Allah yakınlarına sabır versin. Ölümlü dünya. Geldik gidiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şehit Şehit oldu ~ 8 yıl önce
Yüzüne bakmaya doyamadığımız arkadaşımızı nasıl toprağa gömeceğiz :(( Ya Sabır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:( ~ 8 yıl önce
Allah'tan rahmet , acılı ailesi ve thy çalışanlarına baş sağlığı diliyorum. Pgt km1, ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah Rahmet eylesin.. ~ 8 yıl önce
Basta Ailesinin, sevenlerinin ve THY calisanlarinin bası sagolsun.. Yorumlar ne kadar igrenc, ne kadar saldirici, kirici ve zedeleyici.. Bazen Orta okul mezunu olduguma sukrediyor hale geliyorum, zira bu kadar egitim almis kisiler bu yorumlari yapanlar kataogrezine diploma ile dahil olacaktım.. Umarım hic bir vatandasimizin kotu haberini almayız.. Sevgi kalın Thy Calısanları..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000