13 Şubat 2018, Salı 09:24:27

THY'ye 3 ödül birden

Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkelerindeki en büyük sektörel etkinlik olan Ulusal Sivil Havacılık Altyapısı (NAIS) fuarında Türk Hava Yolları üç ödül birden aldı.
  • masallah cok guzel. thy cok iyi havayolu. herzaman hakediyo.
  • Ismail Mudur'un basari ve katkilarini atlamayin. Boyle bir odul alinmissa onun da payi vardir.
  • Hacı dede artık yeter , ayıptır. Ağarmış saçından sakalından utan. 15 yıl aynı yerde müdürlük yapılırmı? Bu nasıl kul hakkıdır. Bu dünyada hikaye anlatıp herkesi kandırırsın ama ahirette kimi kandıracaksın. İlla ki seni zorlamı indirsinler? Bırak artık ayıp yahu.
  • Rusya müdürü sanırım 100 yıldır burada...nasıl bir torpildir aklım almıyor !!
  • Ödül de var vize de var ahahahahha

Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkelerindeki en büyük sektörel etkinlik olan Ulusal Sivil Havacılık Altyapısı (NAIS) fuarında Türk Hava Yolları üç ödül birden aldı.

Havalimanları, helikopter alanları ve havayolu şirketleri olmak üzere sivil havacılık altyapısının gelişmesini öngören NAIS forumu ve fuarı Rusya Havacılık Kurumu (Rosaviatsiya), Rusya Ulaştırma Bakanı ve Rusya Federal Turizm Ajansı'nın (Rosturizm) desteğiyle gerçekleştirildi.

Sivil Havacılık Çalışan Günü'ne özel gerçekleşen etkinlikte düzenlenen ödül töreni de THY, Yabancı Hava Yolu şirketleri arasında En İyi Ekonomi Sınıfı, En İyi Sadakat Program ve En İyi Uçak İçi Eğlence Sistemi ödüllerine layık görüldü.

Moskova'da bu yıl beşinci kez düzenlenen NAIS fuarı, Crocus Expo alanında gerçekleşti. Fuarın ilk gününde düzenlenen törende yerli ve yabancı hava yolları şirketlerine Rusya Ulaştırma Bakanı'nın da hazır bulunduğu törende ödüller dağıtıldı.

THY Rusya Genel Müdürü Mefail Deribaş, THY adına ödülleri Rusya Federasyonu Sivil Havacılık Genel Müdürü'nün elinden aldı. Deribaş ödül sonrası yaptığı kısa konuşmada, "THYye ödülleri layık gördüğünüz için teşekkür ederim. Rusya'da 10 noktayla en fazla uçan yabancı hava yolu şirketiyiz. Bu on noktadan da Rus vatandaşlarını THY'nin uçtuğu 120 ülkede 300'den fazla noktaya bağlantılı olarak ulaştırabiliyoruz. Böylece Rusya sivil havacılık sektörüne katkılarımızı sunuyoruz ve sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Rusya ve BDT ülkelerindeki en büyük sektörel etkinlik olan NAIS fuarı, aktif bir şekilde gelişen havalimanları endüstri piyasasında faaliyetlerin genişletilmesi için yeni imkanlar elde etmek isteyen Rus bakanlıklarının resmi yetkilileri, havalimanları ve havayolu şirketlerinin yöneticileri, yatırımcılar, Rus ve uluslararası dernek temsilcilerinin buluşma yeri haline geldi. (gazetevatan)

THY'ye 3 ödül birden

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

g ~ 6 yıl önce
masallah cok guzel. thy cok iyi havayolu. herzaman hakediyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ismail ~ 6 yıl önce
Ismail Mudur'un basari ve katkilarini atlamayin. Boyle bir odul alinmissa onun da payi vardir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 6 yıl önce
katılıyorum
Deribaş ~ 6 yıl önce
Hacı dede artık yeter , ayıptır. Ağarmış saçından sakalından utan. 15 yıl aynı yerde müdürlük yapılırmı? Bu nasıl kul hakkıdır. Bu dünyada hikaye anlatıp herkesi kandırırsın ama ahirette kimi kandıracaksın. İlla ki seni zorlamı indirsinler? Bırak artık ayıp yahu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acayip bir adam ~ 6 yıl önce
Maaşını sen mi veriyorsun? Senin hakkını yiyorsa şayet, yiyorsa mahşerde istersin!
demirbaş!! ~ 6 yıl önce
Rusya müdürü sanırım 100 yıldır burada...nasıl bir torpildir aklım almıyor !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acayip bir adamsın ~ 6 yıl önce
Sen acaba 100 yıl bir yerde kalacak kadar kendini ispatlayabildin mi? Yoksa hala sap olacak balta mı arıyorsun?
acayip adam'a ~ 6 yıl önce
kerameti kendinden menkul dede'nin dalkavukluğunu yapma bir yerlerin yara olur 100 sene iyileşmez sonra.
Fadime ~ 6 yıl önce
Ödül de var vize de var ahahahahha

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000