12 Temmuz 2012, Perşembe 10:33:29

THY'YE 12 BİN FEET’TE KUŞ ÇARPTI

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Belgrad seferini yapan uçağına kalkışta kuş çarptı, seferine devam eden uçağın Belgrad’da çökme tespit edilen radomu değiştildi.
  • o zaman fabrikaya protesto gönderin MEL item la da uçulmasın !!!!!!!! madem o kadar hakimsiniz uçuculuga . bu konuya ne çare buluyorsunuz ? sizin yorum yapmak için alt yapınız nedir bu arada ? bir konuda uzmanmısınız,yada kendi işinizde yetkin bir pozisyondamısınız ? yada burda oraya buraya çamur atma dışında herhangi bir iş yapıyormusunuz yada elinizden herhangi bir iş geliyor mu ?
  • açıkla bakalım neymiş prosedür !
  • Arkadaşlar çok komiksiniz, bu işle ilginiz nedir bilmiyorum belkide sadece hevesiniz var ama, bilmediğiniz konularda yorum yaparak ancak seviyenizi düşürebilirsiniz. Biraz araştırın prosedür nedir diye eğer bulamazsanız buraya yazın, ben bizzat yardım edeceğim sizin gibi arkadaşlara.
  • Airport haber yönetiminden bir ricam var , boş bir haber koysunlar ve sadece başlığına THY yazsınlar , dışardaki muhteşem ! yorumcularımız inanın aynı şeyleri yazar, komiksiniz ya birazda aynaya bakın ve sonra burada yorum yapın allah aşkına.
  • madem inmeyi gerektirecek bir durum yokmuş, o zaman neden belgraddan uçağı havalandırmamışlar da, istanbuldan yeni radom gonderilip değiştikten sonra uçurmuşlar o kadar saat rötar ve bir sürü zarara karşılık? bişey yazarken once duşunmek lazım sanırım, ne de olsa beyin bedava hala:))
  • kaptan ucagın gıdıp gıtmeyecegını ucak ıle ılgılı dokumanların bu konuda ne dedıgını bılmıyor ama butun aırporthaber okurları bu konuda uzman masallah helal olsun radom ne desem kac kısı bılır acaba
  • YAZI GELİRSE RİSKE EDECEK DURUM YOK, TURA GELİRSE RİSKE EDECEK DURUM VAR... hadi bismillah...hoooop...yazıııı... durmak yok, yola devam...
  • acemi kaptanlari airbusa veriyorlar....
  • Ilginc bi karar ,cökmenin nerde olup ne büyüklükde oldugunu acaba kim tespit etmis. Parcayida heralde Duty Free den aliriz mantigiyla yola dewam edilmis:)
  • bravo kaptana cok iyi bir karar vermis ist a geri donecegine devam etmis ve zarari ikiye katlamis

Türk Hava Yolları’nın TC-JLS kuyruk tescilli Airbus 319 tipi ‘Salihli’ isimli uçağına Atatürk Havalimanı’ndan kalkıştan sonra kuş çarptı.

12 bin feet’te yaşanan çarpma olayından sonra uçağın kaptan pilotu, uçuşu riske etmeyecek bir durum olduğuna karar vererek İstanbul-Belgrad seferine devam etti.

Uçak sorunsuz şekilde Belgrad’a indi. Burada teknik ekip tarafından yapılan kontrollerde, uçağın burun kısmındaki radomda yaklaşık 30 santimetrekare büyüklüğünde çökme yaşandığı  tespit edildi.

Bir sonraki uçakla Belgrad’a radom gönderilirken yolcular saatler süren rötara maruz kaldı.

©AirportHaber

THY'YE 12 BİN FEET’TE KUŞ ÇARPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

yuh artık diyenler ~ 12 yıl önce
o zaman fabrikaya protesto gönderin MEL item la da uçulmasın !!!!!!!! madem o kadar hakimsiniz uçuculuga . bu konuya ne çare buluyorsunuz ? sizin yorum yapmak için alt yapınız nedir bu arada ? bir konuda uzmanmısınız,yada kendi işinizde yetkin bir pozisyondamısınız ? yada burda oraya buraya çamur atma dışında herhangi bir iş yapıyormusunuz yada elinizden herhangi bir iş geliyor mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
açıkla bakalım neymiş prosedür !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok bilmişler ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar çok komiksiniz, bu işle ilginiz nedir bilmiyorum belkide sadece hevesiniz var ama, bilmediğiniz konularda yorum yaparak ancak seviyenizi düşürebilirsiniz. Biraz araştırın prosedür nedir diye eğer bulamazsanız buraya yazın, ben bizzat yardım edeceğim sizin gibi arkadaşlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süperiz yaa. ~ 12 yıl önce
Airport haber yönetiminden bir ricam var , boş bir haber koysunlar ve sadece başlığına THY yazsınlar , dışardaki muhteşem ! yorumcularımız inanın aynı şeyleri yazar, komiksiniz ya birazda aynaya bakın ve sonra burada yorum yapın allah aşkına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
radomcu ~ 12 yıl önce
madem inmeyi gerektirecek bir durum yokmuş, o zaman neden belgraddan uçağı havalandırmamışlar da, istanbuldan yeni radom gonderilip değiştikten sonra uçurmuşlar o kadar saat rötar ve bir sürü zarara karşılık? bişey yazarken once duşunmek lazım sanırım, ne de olsa beyin bedava hala:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
herkez amma bılıyor ~ 12 yıl önce
kaptan ucagın gıdıp gıtmeyecegını ucak ıle ılgılı dokumanların bu konuda ne dedıgını bılmıyor ama butun aırporthaber okurları bu konuda uzman masallah helal olsun radom ne desem kac kısı bılır acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
YAZI GELİRSE RİSKE EDECEK DURUM YOK, TURA GELİRSE RİSKE EDECEK DURUM VAR... hadi bismillah...hoooop...yazıııı... durmak yok, yola devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus cidan bu kadar beklenir ~ 12 yıl önce
acemi kaptanlari airbusa veriyorlar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT ~ 12 yıl önce
Ilginc bi karar ,cökmenin nerde olup ne büyüklükde oldugunu acaba kim tespit etmis. Parcayida heralde Duty Free den aliriz mantigiyla yola dewam edilmis:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karar ~ 12 yıl önce
bravo kaptana cok iyi bir karar vermis ist a geri donecegine devam etmis ve zarari ikiye katlamis

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000