01 Şubat 2014, Cumartesi 11:20:06

THY-PEGASUS DAVASINDA ŞOK İDDİA!

Son günlerde internette yayımlanan ses kayıtlarındaki diyaloglar ilginç bağlantıların da ipuçlarını veriyor. Bir konuşmada Ali Sabancı'nın Fethullah Gülen'e olan hayranlığı, akıllara Pegasus Havayolları'nın THY ile olan haksız rekabet davasının mahkemeye Gülen Hareketi tarafından taşınıp taşınmadığı sorularını getirdi.
  • Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu Cin Ali'nin şirketine ait helikopterde rahmetli olmadan önce BBP için fetullahçı eski Emniyet İstihbarat Dairesi Bşk. Ramazan Akyürek'in resmi muhbirleri olan ve parti içindeki Hrant Dink'in katillerini kastederek "Bu tarlayı da sürmüşler"demişti, sonra rahmetli oldu zaten.Muhsin Yazıcıoğlu ve Hrant Dink Türkiye'deki Gladio yani F-CIA'nın parmak izleridir.İşin en kötüsü de bu cinayetleri düşmanları olan milliyetçi, ulusalcı ve kemalist subay ve kanaat önderlerine "Ergenekon"yaftası ile iftira atarak bir taşla iki kuş vurmuştur.Cin Ali'nin Muhsin Yazıcıoğlu kazasındaki rolü kesin araştırılmalıdır.F-CIA Ali Sabancı'yı içeri atmakla tehdit ederek yanına mı çekmiştir o da araştırılmalıdır.Bu arada S.İnan bu kayıtlar düzmece diye yorum yapmış.Unutmamak lazım ki hem haşhaşilerin hem de haramzadelerin kayıtlarının açıklandığı soundcloud sitesi Tib tarafından neden erişime kapatıldığını sormak lazım.
  • Airport haberinde yorumculardan bir farkı yok. Aşağı çekme konusunda bir numarayız
  • Bir söz vardır severim. " PARANIN NE DİNİ, NE İMANI, NE IRKI, NE PARTİSİ " Vardır derler... Bence bu nedenle erken yorumlardan ve savunmalardan uzak durmakta yarar vardır. Bu ülke ne olmazları, olur gördü / Ne olurlar da olmaz oldu.... Herkese iyi pazarlar
  • Ne magazin ne sacmalik, gercekler bir bir dokuluyor. Durustluk abideleri megerse ne isler ceviriyor. Airporthaber devam ltf.
  • Öncelikle bir arkadas pegasusun hizmet kalitesini resmen yüceltmis. Bu diger hava yollarina hakarettir pegasusun nekadar berbat bir hiz metkalitesi oldugunu ben bizzat yasayarak öğrendim bana innan mayanlarınız olabilir ac sınlar internetten yorumlara bi baksınlar sonra gelip buraya yaz sınlar düşüncelerini. Yine aynı arkadas beyen miyorsan baska bir havayoluyla seyahat et demis bikere ben senin yasinkadar ucak seyahati yapmisimdir bana bunu siz ogretemezsiniz ben zaten pegasus hava yollariyla birkere deneme acmacli uctum birdahada tozbe ettim ucmam paramin hepsi haram olsun ilk ucusumda rötar yasadim hosteslerin tokat gibi sozlerine maruz kaldim buda yetmiyormus gibi ucagi berbat kullanan bi pilota denk geldim adam bizi biste indirdimi caktımı belli degil. Yine arkadas ayni guya akil vermis ozeljet kirala diye buna birakinda ben karar vereyim. Bi diger degerli arkadasimizda pegasusun dar koltuklariyla alkali yorum yapmis cikis kapilarindan koltuk alindemis ben bu arkadasin zekasini ayakta alkisliyorum bu arkadasin bu sozunden sunu anliyoruzki bu arkadas hic ucak bileti almamis herkez bilirki ucakta ilk dolan yerler cikis kapilaridir biz seyahat ederken sansimizi sinamak zorundamiyiz acaba bosyervarmi diye. Bir diger arkadasta bi arkadasimizin yazdigi yanlis kelimeyle alakali akilvermis burdan ona cevap olsun burasi türk dil kurumu degil herkez yanlis seyler yazabilir insanlik hali siz heralde buyaziya cok iclendiniz icinize isledi kendinize yeditemedinin hani adam sizin eksiklerinizi saydiya hoca efendinize laf attiya hemen konuyu degistirin zaten siz anca bunu yaparsiniz. Okudugunuz icin tesekkurler.
  • Ya ne kadar sacmaliyorsuniz magazin programına cevirdiniz.
  • Bırakın boş haber yapmayı! Bu kadar komik duruma düşmek icin nasıl bir sebebiniz olabilir
  • pegasus hisseleri cuma gunu degisim eksi % 13 yorum sizin.
  • Daha neler, bu ülkede agiz kaportasini acmadan mantik kontagina basan olmayacakmi? Cok komik ve gülünc duruma düstügünüzü görmüyorsunuz.
  • Thy da calisan gülen harekatcilari...insallah hepiniz bu sirket ve sektörden yakin bir zaman icinde offload olursunuz...gitme ZAMAN i geldi....

Son günlerde internette yayımlanan ses kayıtlarındaki diyaloglar ilginç bağlantıların da ipuçlarını veriyor. Bir konuşmada Ali Sabancı'nın Fethullah Gülen'e olan hayranlığı, akıllara Pegasus Havayolları'nın THY ile olan haksız rekabet davasının mahkemeye Gülen Hareketi tarafından taşınıp taşınmadığı sorularını getirdi.

Pegasus Havayolları'nın, THY'nin gücünü rakip teşebbüslerin yeni pazarlara girmesine engel olmak ve mevcut pazarlardaki faaliyetlerini zorlaştırmak suretiyle kullandığı iddiasıyla yaptığı şikayet başvurusunda Rekabet Kurumu'nun ihlalin olmadığı yönündeki görüşünün Ankara 11. İdare Mahkemesi'nce bozulmasında Gülen Hareketi'nin yer aldığı öne sürülüyor.

Türkiye bir yandan siyaseti yargı yoluyla devirmeyi amaçlayan paralel yapı ile diğer yandan iş dünyasından birçok kişiyle Fethullah Gülen'in ilişkilerinin ortaya döküldüğü kasetlerin kirliliği ile mücadele ediyor. Bu kasetlerin kiminde Gülen'e yakın kişinin Gülen'e Koç Holding yöneticisi Mustafa Koç ile Uganda'da rafineri işinin teklif edilmesine onay istediği ifadeleri yer alırken, Mustafa Koç'un da Gülen'e olan hayranlığı ve bağlılığı anlatılıyor. Yine bir başka kasette ise Pegasus Hava Yolları AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı'nın Fethullah Gülen'e olan bağlılığı kelimenin tam anlamıyla 'ballandırılarak' anlatılıyor.

AKILLARA DAVA GELDİ

Kasetlerdeki iş dünyasının ünlü temsilcilerinin bu hayranlığı ve bağlılık duyguları akıllara ise Gülen'in iş dünyası temsilcilerinin hangi işlerini takip ettiği sorularını getiriyor. Bu kapsamda Ali Sabancı'nın da Fethullah Gülen'e olan hayranlığının ise Pegasus Havayollarını'nın 2011 yılında THY'yi Rekabet Kurumu'na şikayet ettiği davayı getiriyor.

İDARE MAHKEMESİ BOZDU

Pegasus'un 2011 yılındaki şikayetinin ardından THY'yi mercek altına alan Rekabet Kurumu, 5 Ocak 2012'de, 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanunun 6. Maddesinin ihlal edilip edilmediğinin tespiti amacıyla başlattığı soruşturmada THY'nin herhangi bir ihlali olmadığı sonucuna ulaştı. Ancak Pegasus Havayolları bu kararı mahkemeye taşıdı. Ankara 11. İdare Mahkemesi, 11.7.2013 gün ve 2012/1727 E. sayılı sayılı kararı ile THY'nin hakim durumda olup olmadığının, Atatürk Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı'nın birbirine ikame olarak kullanılıp kullanılamayacağının araştırılması ve şikayetçinin fiyat politikalarının analizinin yapılması gerekçesiyle Rekabet Kurumu kararını iptal etti.

SORUŞTURMAYI YENİLEDİ

Rekabet Kurumu, İdare Mahkemesi'nin kararına uygun işlem yapmak üzere soruşturmayı yeniledi. Konuya ilişkin Rekabet Kurumu Başkanı Nurettin Kaldırımcı, İdare Mahkemesi'nin bir hususla ilgili konunun üzerinde durulmasını isteyebildiğine işaret ederek, 'Biz de yeniden soruşturma kararı aldık. Halen sürüyor' değerlendirmesi yaptı. (Yeni Şafak)

THY-PEGASUS DAVASINDA ŞOK İDDİA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

F-CIA ~ 10 yıl önce
Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu Cin Ali'nin şirketine ait helikopterde rahmetli olmadan önce BBP için fetullahçı eski Emniyet İstihbarat Dairesi Bşk. Ramazan Akyürek'in resmi muhbirleri olan ve parti içindeki Hrant Dink'in katillerini kastederek "Bu tarlayı da sürmüşler"demişti, sonra rahmetli oldu zaten.Muhsin Yazıcıoğlu ve Hrant Dink Türkiye'deki Gladio yani F-CIA'nın parmak izleridir.İşin en kötüsü de bu cinayetleri düşmanları olan milliyetçi, ulusalcı ve kemalist subay ve kanaat önderlerine "Ergenekon"yaftası ile iftira atarak bir taşla iki kuş vurmuştur.Cin Ali'nin Muhsin Yazıcıoğlu kazasındaki rolü kesin araştırılmalıdır.F-CIA Ali Sabancı'yı içeri atmakla tehdit ederek yanına mı çekmiştir o da araştırılmalıdır.Bu arada S.İnan bu kayıtlar düzmece diye yorum yapmış.Unutmamak lazım ki hem haşhaşilerin hem de haramzadelerin kayıtlarının açıklandığı soundcloud sitesi Tib tarafından neden erişime kapatıldığını sormak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Airport haberinde yorumculardan bir farkı yok. Aşağı çekme konusunda bir numarayız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YORUM YOK. ~ 10 yıl önce
Bir söz vardır severim. " PARANIN NE DİNİ, NE İMANI, NE IRKI, NE PARTİSİ " Vardır derler... Bence bu nedenle erken yorumlardan ve savunmalardan uzak durmakta yarar vardır. Bu ülke ne olmazları, olur gördü / Ne olurlar da olmaz oldu.... Herkese iyi pazarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ne magazin ne sacmalik, gercekler bir bir dokuluyor. Durustluk abideleri megerse ne isler ceviriyor. Airporthaber devam ltf.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Öncelikle bir arkadas pegasusun hizmet kalitesini resmen yüceltmis. Bu diger hava yollarina hakarettir pegasusun nekadar berbat bir hiz metkalitesi oldugunu ben bizzat yasayarak öğrendim bana innan mayanlarınız olabilir ac sınlar internetten yorumlara bi baksınlar sonra gelip buraya yaz sınlar düşüncelerini. Yine aynı arkadas beyen miyorsan baska bir havayoluyla seyahat et demis bikere ben senin yasinkadar ucak seyahati yapmisimdir bana bunu siz ogretemezsiniz ben zaten pegasus hava yollariyla birkere deneme acmacli uctum birdahada tozbe ettim ucmam paramin hepsi haram olsun ilk ucusumda rötar yasadim hosteslerin tokat gibi sozlerine maruz kaldim buda yetmiyormus gibi ucagi berbat kullanan bi pilota denk geldim adam bizi biste indirdimi caktımı belli degil. Yine arkadas ayni guya akil vermis ozeljet kirala diye buna birakinda ben karar vereyim. Bi diger degerli arkadasimizda pegasusun dar koltuklariyla alkali yorum yapmis cikis kapilarindan koltuk alindemis ben bu arkadasin zekasini ayakta alkisliyorum bu arkadasin bu sozunden sunu anliyoruzki bu arkadas hic ucak bileti almamis herkez bilirki ucakta ilk dolan yerler cikis kapilaridir biz seyahat ederken sansimizi sinamak zorundamiyiz acaba bosyervarmi diye. Bir diger arkadasta bi arkadasimizin yazdigi yanlis kelimeyle alakali akilvermis burdan ona cevap olsun burasi türk dil kurumu degil herkez yanlis seyler yazabilir insanlik hali siz heralde buyaziya cok iclendiniz icinize isledi kendinize yeditemedinin hani adam sizin eksiklerinizi saydiya hoca efendinize laf attiya hemen konuyu degistirin zaten siz anca bunu yaparsiniz. Okudugunuz icin tesekkurler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ya ne kadar sacmaliyorsuniz magazin programına cevirdiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bırakın boş haber yapmayı! Bu kadar komik duruma düşmek icin nasıl bir sebebiniz olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
pegasus hisseleri cuma gunu degisim eksi % 13 yorum sizin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biraz mantik lütfen ~ 10 yıl önce
Daha neler, bu ülkede agiz kaportasini acmadan mantik kontagina basan olmayacakmi? Cok komik ve gülünc duruma düstügünüzü görmüyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy da calisan gülen harekatcilari...insallah hepiniz bu sirket ve sektörden yakin bir zaman icinde offload olursunuz...gitme ZAMAN i geldi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000