10 Mayıs 2012, Perşembe 07:59:13

THY"ONE TEAM" PROJESİNE BAŞLADI

Türk Hava Yolları ile Euroleague Sosyal sorumluluk projesinde de birlikte hareket ediyor...

Türk Hava Yolları, isim sponsoru olduğu Euroleague Basketbol organizasyonunun bu sene başlattığı “One Team” projesinin  Kurucu Ortağı olarak, spor alanındaki işbirliğinin yanısıra bu önemli Sosyal Sorumluluk Projesi ile de spor aracılığıyla toplumları kaynaştırmayı hedefliyor. Bu proje ile şiddet mağduru insanlar ile fiziksel ve zihinsel engelli çocukların topluma kazandırılması amaçlanıyor.

Euroleague Başkanı Jordi Bartemeu konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Kulüpler ve toplum arasındaki bağı güçlendirecek One Team projesi, sosyal etkileşim programları ve eğitimin son derece güvenilir bir kombinasyonudur” derken, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil ise “Türk Hava Yolları, spor aracılığıyla toplumu olumlu yönde etkileyecek bu girişimin bir parçası olmaktan heyecan duymaktadır. Biz Türk Hava Yolları olarak, One Team projesinde, sporun olumlu değerlere sahip, ilham verici eşsiz bir ortak dil olduğuna inanmaktayız” diye konuştu.

One Team projesinin ilk yılında Alba Berlin, Anadolu Efes, CSKA, Maccabi, Olimpia Milano, Olympiacos, Real Madrid ve Unicaja olmak üzere 8 takım projeye destek vereceğini açıkladı.

Önümüzdeki senelerde tüm Euroleague takımlarını kapsaması planlanan proje çerçevesinde İstanbul Final Four kapsamında 2 adet etkinlik yapılacak. Bunlardan ilki; Bahçelievler Kimsesiz Çocuklar Yurdu’nun ziyaret edilmesi. Burada bir basket kortu inşaa edilecek olup, sonrasında oyuncular tarafından çocuklara basket eğitimi verilecek.

THY"ONE TEAM" PROJESİNE BAŞLADI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000