04 Temmuz 2013, Perşembe 14:18:34

THY'NİN YENİLENEN CIP SALONU HİZMETE AÇILDI

Türk Hava Yolları, Milas - Bodrum Havalimanı İç Hatlar CIP Salonu, zengin ikram ve konforlu bir ortamda daha kaliteli hizmet için yolcuların hizmetine açtı.
  • Görgülü bodrum yolcularına müjde.

Yurt içi ve aktarmalı olarak yurtdışına yolculuk yapmakta olan Business, Elite Plus ve Elite, Classic Plus ve Star Allıance Gold Kart sahibi yolcuların, Milas-Bodrum Havalimanı iç hatlar terminal binası B salonu asma kat içerisinde ayrılmış özel alanda yenilenen CIP salonunda Türk Hava Yolları ayrıcalığından yararlanmaları için hizmet vermeye başladı.

Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamada, "CIP salonunda check-in hizmetlerinden başlayarak, sunulan zengin yiyecek içecek çeşitleri, business cornerları, bebek bakım odası  ve rahat dinlenme ortamı sayesinde yolcularımıza her an yüksek kalitede hizmet veriyoruz.
 
Ayrıca, uçuş işlemlerinin daha hızlı ve kolay tamamlanması amaçlanarak, CIP salonuna özel güvenlik noktasından geçerek check-in yaptıran yolcularımız uçaklarına daha rahat ulaşabilecek" denildi.

Yenilenen İç hatlar CIP Salonu, 750m2’lik alan üzerine inşa edildi. Saatte 160 yolcu kapasitesine sahip olan yeni iç hatlar CIP Salonu, zengin ikram, ofis ve internet donanımıyla konforlu bir ortamda misafirlerini ağırlamaya başladı.

THY'NİN YENİLENEN CIP SALONU HİZMETE AÇILDI

Yorumlar

Yasas ~ 11 yıl önce
Görgülü bodrum yolcularına müjde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000