14 Aralık 2018, Cuma 16:26:22

THY'nin yeni üniformaları "en iyi" seçildi

Türk Hava Yolları'nın (THY), İstanbul Yeni Havalimanı açılışında tanıtılan ve resmen kullanılmaya başlayan yeni üniformaları ilk ödülünü aldı
  • Ben cok begendim, retro sevdigim icindir belki. Cok zevkli buldum.
  • Bu defa. Kiyafetler. Guzel olmus, Zevki olan beyenirr. Cok guzel hayirli olsun,
  • Yahu bu erkek üniformaları berbat..kırmızı yelek nedir yahu..bunu tasarlayan adam homoseksüel...garip olan bu üniformayı kabul eden muhafazakar bir hükümet.... Kimse beğenmiyor..kimse giymek istemiyor Kim kabul etti bunu Allah aşkına ..
  • lan siz o kiyafetlerin kumasini 1 sene para biriktirip alamazsiniz be...negatif yorum yazip da saldiran acccccclar once karninizi doyurun siz..size ne uniformalarimizdan yaaa:))))
  • goz yorucu, elegant degil.. O corabin rengi kotu. Fotolarda bordoya yakin bor ton gibi gorunuyor. Eger oyleyse THY nin renkleriyle alakasi da yok. Secim gercekten kotu.
  • Bi giyseydik ondan sonra secselerdi :)
  • Biride çıkıp demiyorki arkadaşlar X tarihte tasiniyoruz yeni limana bilginiz olsun sizde tedbirinizi alın. Ya Allah'ın adını veriyoruz artık biri bir açıklama yapsın kışın ortasında ne zaman tasinacaz?
  • pilotlarin kostumlerini nasil yapmislar?
  • Hiç de hoş değil. Şuraya bak hep emirates özentiliği.
  • qatar

İstanbul Yeni Havalimanı ile başlayan yeni dönemle birlikte Türk Hava Yolları (THY) yeni üniformaları ile hizmet vermeye başladı. 

29 Ekim'de İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışı ile birlikte resmen tanıtılan ve kullanılmaya başlayan THY'nin yeni kıyafetleri ilk ödülünü aldı. 

THY'nin yeni üniformaları The Design Air 2018 Ödülleri'nde "En İyi Yeni Üniforma" seçildi. Yeni kıyafetler İtalyan modacı Ettore Bilotta imzasını taşıyor.







THY'nin yeni üniformaları "en iyi" seçildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (53)

isimsiz ~ 5 yıl önce
Ben cok begendim, retro sevdigim icindir belki. Cok zevkli buldum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hawaii ~ 5 yıl önce
Bu defa. Kiyafetler. Guzel olmus, Zevki olan beyenirr. Cok guzel hayirli olsun,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samimi ~ 5 yıl önce
Yahu bu erkek üniformaları berbat..kırmızı yelek nedir yahu..bunu tasarlayan adam homoseksüel...garip olan bu üniformayı kabul eden muhafazakar bir hükümet.... Kimse beğenmiyor..kimse giymek istemiyor Kim kabul etti bunu Allah aşkına ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sahiden ~ 5 yıl önce
rezalet inş.değiştirirler gri güzel kırmızı çok alakasız bir renkmiş
cok yasa türkiye ~ 5 yıl önce
lan siz o kiyafetlerin kumasini 1 sene para biriktirip alamazsiniz be...negatif yorum yazip da saldiran acccccclar once karninizi doyurun siz..size ne uniformalarimizdan yaaa:))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok yaşa tr'ye ~ 5 yıl önce
Sana öyle geliyor :) Sen de o bahsettiğin matrak accccccclar birisindir muhtemelen.Niye mi ? Söyle ki;'' Nasıl accccccc olunur '' diye bi haber vardı burda.Bir tek tane goygoy dönmedi altında biliyor musun ? Ne ilginç !! AirortHaberdeki geyiği çevirenlerin yarısından çoğu NASA çalışanı çünkü. 1 sene para biriktirmeliymişim falan... Bunları geçicen canım.Ünifprmaların hepsini satın alsam ikna olur musun ? :))
No ~ 5 yıl önce
goz yorucu, elegant degil.. O corabin rengi kotu. Fotolarda bordoya yakin bor ton gibi gorunuyor. Eger oyleyse THY nin renkleriyle alakasi da yok. Secim gercekten kotu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Z ~ 5 yıl önce
Bi giyseydik ondan sonra secselerdi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne zaman? ~ 5 yıl önce
Biride çıkıp demiyorki arkadaşlar X tarihte tasiniyoruz yeni limana bilginiz olsun sizde tedbirinizi alın. Ya Allah'ın adını veriyoruz artık biri bir açıklama yapsın kışın ortasında ne zaman tasinacaz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucan akrep ali ~ 5 yıl önce
pilotlarin kostumlerini nasil yapmislar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Horse head ~ 5 yıl önce
Kirbac koymuslar alim sen seversin kelepce de varmis.
Tegese ~ 5 yıl önce
Hahahahhaha kostum mu ? kimi eglendiriyor bunlar ki ? kostum dedigin sirkte olur
Bu üniforma ~ 5 yıl önce
Hiç de hoş değil. Şuraya bak hep emirates özentiliği.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
copy paste ~ 5 yıl önce
qatar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000