29 Eylül 2010, Çarşamba 10:24:41

THY'NİN YENİ UÇAKLARI GELİYOR

Türk Hava Yolları, Avrupalı uçak üreticisi Airbus’tan satın aldığı uçakların ikisini Toulouse’da düzenlenen törenle teslim aldı. Peki, uçaklar ne zaman Türkiye'ye gelecek?
  • hangarda çıkmadı daha... 1 no'lu sırada hala. 13 ekim'e yetişir o ayrı.
  • Yeni ucagimiz geldi mi IST'e.airport haber yoneticileri, ucagin gelisi hakkinda da haber yayinlayabilirseniz sevinirim.tesekkurler.
  • Internette A333un yolcu uçağı resimlerine baktım o zaman yeni boyamada lale deseni yoktu.sonradan eklendiyse bilemem.B777 de yeni boyamada lale var.yakında bu sitede resimler yayınlanır bakarız o zaman.
  • Lale deseni yeni logoda var bu resim kargonun oldugu icin yok. Yeni gelen A333'te lale mevcut
  • kem soz yok herkese tebrik etmek duser ayiptir artik tebrik etmeyi ogrensiz degerli elestirmenler
  • Thy yeni dış tasarımı cidden felaket , hiç yakışmamış, logo dizaynı dersen ada ayrı bir facia ,uçaklar atlas jet uçaklarını andırıyor,hiç bir karekteristik yanı yok, hakikaten bu yeni tasarım kimin içine sindi merak ediyorum, laleli eski tasarımı insanın gözü arıyor inanın , o güzelim tasarımı sırf işgüzarlık olsun diyemi değiştirdiler merak ediyorum
  • Saat 14:34 A330 şu anda 18L pistine son yaklaşmada. Hayırlı olsun. Callsign'ı THY6900.
  • Milli Havayolumuza hayırlı ve uğurlu olsun, Allah Kazasız belasız ve Türk Milletinin hizmetinde kalmasını dilerim....
  • iyi de bunun KARGO ucagi ile ne alakasi var ,... 2 bildigin ispat edebilecegin bir konu var ise ( kredit not .. fatura .. sabit fiyat nedir?? ) .. buyur söyle.. öyle camur atmakla olmuyor.. ayip.. hayirli ugurrlu olsun ..
  • Allaha kazasız Belasız uçmayı nasip etsın.. thy ıle gurur duyuyoruz.başarıların devamını diliyorum. A380 Alınacagı kulıslerde dolşmakta ne derecede doğru bılemıyorum

Türk Hava Yolları, satın aldığı A330-300 ve A330-200F tipi uçakları Airbus'ın Toulouse'daki tesislerinde teslim aldı.

Şirketin satın aldığı A330-200F kargo uçakları sınıfın en gelişmiş uçaklarından biri olarak biliniyor. Uçağın bugün saat 13:15'te İstanbul Atatürk Havalimanı'nda olması bekleniyor.

THY'nin ilk A330-200F tipi kargo uçağına "MERİÇ" ismi verildi.

Öte yandan Türk Hava Yolları’nın, Boeing’den satın aldığı ilk geniş gövdeli uçak 777-300ER, ABD’nin Seattle kentinde 13 Ekim’de yapılacak törenle resmen teslim edilecek. Boeing 777-300ER, aynı zamanda Türk Hava Yolları’nın “Comfort Class” kabin konseptini sunacağı ilk uçak olacak.

ABD’deki törene de Türkiye’den çok sayıda davetli götürülecek. Uçak törenle teslim alındıktan sonra heyet, dönüş yolculuğunu fabrikadan yeni çıkan Boeing 777-300ER uçağıyla yapacak.

THY tarafından satın alınan uçağın da boyamasının yapıldığı ve hangardan çıkarılarak tören gününü beklediği öğrenildi.

THY'NİN YENİ UÇAKLARI GELİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 14 yıl önce
hangarda çıkmadı daha... 1 no'lu sırada hala. 13 ekim'e yetişir o ayrı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yeni ucagimiz geldi mi IST'e.airport haber yoneticileri, ucagin gelisi hakkinda da haber yayinlayabilirseniz sevinirim.tesekkurler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Internette A333un yolcu uçağı resimlerine baktım o zaman yeni boyamada lale deseni yoktu.sonradan eklendiyse bilemem.B777 de yeni boyamada lale var.yakında bu sitede resimler yayınlanır bakarız o zaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Lale deseni yeni logoda var bu resim kargonun oldugu icin yok. Yeni gelen A333'te lale mevcut

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kem soz yok herkese tebrik etmek duser ayiptir artik tebrik etmeyi ogrensiz degerli elestirmenler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Thy yeni dış tasarımı cidden felaket , hiç yakışmamış, logo dizaynı dersen ada ayrı bir facia ,uçaklar atlas jet uçaklarını andırıyor,hiç bir karekteristik yanı yok, hakikaten bu yeni tasarım kimin içine sindi merak ediyorum, laleli eski tasarımı insanın gözü arıyor inanın , o güzelim tasarımı sırf işgüzarlık olsun diyemi değiştirdiler merak ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Saat 14:34 A330 şu anda 18L pistine son yaklaşmada. Hayırlı olsun. Callsign'ı THY6900.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Milli Havayolumuza hayırlı ve uğurlu olsun, Allah Kazasız belasız ve Türk Milletinin hizmetinde kalmasını dilerim....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
iyi de bunun KARGO ucagi ile ne alakasi var ,... 2 bildigin ispat edebilecegin bir konu var ise ( kredit not .. fatura .. sabit fiyat nedir?? ) .. buyur söyle.. öyle camur atmakla olmuyor.. ayip.. hayirli ugurrlu olsun ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allaha kazasız Belasız uçmayı nasip etsın.. thy ıle gurur duyuyoruz.başarıların devamını diliyorum. A380 Alınacagı kulıslerde dolşmakta ne derecede doğru bılemıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000