19 Ekim 2012, Cuma 16:14:01

THY'NİN YENİ UÇAKLARI BİR BİR GELİYOR

THY’nin Boeing 737-900ER tipi uçaklarına bir yenisi daha eklendi. Bir başka uçak da yolda...
  • Kendi yandaşlarını ise doğurdular . Cogu havaalanında (heathrow gatwick) guvenlik gerekcesiyle calisanlari arastiroyorlar bizimkiler sadece akrabalik derecesini arastiroyorlar . Sonra sagini solunu karistiran akrabalarini ise alıp milyon dolarlık uçakların bakımını yaptırıyorlar . Ehliyeti olmayan akrabalarına ehliyet alıp Karadeniz akıyla geniş havaalanında öğrenirsin deyip uçakların yanlarına veriyorlar adamlar gidip uçaklara tosluyorlar..
  • THY NİN KAAR ETMESİ ARTIK HAYAL HİÇ MUMKUN DEĞIL ÖYLE BİR HORTUMLAR VARKİ ÇOK YAZIK ESKI HALİNE GERİ DÖNDÜ HEMDE DAHA KAT KAT KATLANARAK SİZ BİR PERSONEL POLİTAKISINA BAKIN MALİŞYETLER NE DURUMDA NE MUMKÜN KAR ETMEK ZARAR ETMESİN YETER. eskiden çalışmayan işciler vardı şimdiise çağ atladı gereksiz müdürler toplulukları oluşturulmuş.
  • Helal olsun, doğru demişsiniz...
  • Bl77 ukalanın önde gidenisin...!
  • yeni gelen uçaklar uğurlu gelsinde THY zararı kapatsın artık. zarar yok, kardayız diye haberler bekliyoruz
  • sn. editör mng technic'te her gün işten çıakrılmalar oluyor millet düşüp kafasını kırıyor kimsede çalışacak huzur kalmadı şirket satıldı mı satılmadı mı habersiz işten çıkarılmalar devam edecek birazda bunları araştırıp yazın varsa yoksa thy ya uçak gelir ya da siz thy'yi taşlarsınız
  • Konu ile ilgisi yok biliyorum fakat airporthaber yönetiminden ricam tgs'de çalışanların zorla mesaiye bırakılması konusundaki yönetici sıfatındaki kişilerin baskıcı ısrarcı tehditkar konuşmaları araştırılsın. hangi çağdayız!! zorla baskıyla vardiya bitimine 10 dakika kala sen bugün mesai kalacaksın 3 saat zorunlu olarak mesai yapacaksın deniyor. Buna birisi artık dur demeli. ve artık bunu birisi ifşa etmeli. Sizden ricam bu bahsettiğim konunun üzerine gidin. tgs içerisinde hiç bir şey dışarıdan göründüğü gibi güllük gülüstanlık değil.
  • tycoon sen üret canım kardeşim THY'de alır merak etme.
  • cok merak ediyordum başımın belası ne zaman gelecek diye taa 6 ay önce cıktı iş emri. rabbim kazasız belasız uçmayı nasip eder inşallah
  • Tgs çalışanları sabırsızlıkla bekliyorlar Kim once zarar verecek diye

TC-JYH kuyruk tescilli uçak ABD’deki üretim tesislerinde uçuş testlerini tamamladıktan sonra İstanbul'a teker koydu.

THY için özel olarak ek yakıt tankları yüklenen Boeing 737-900ER tipi uçağın kabin için tasarımı Sky Interior konseptine sahip.

Hatırlanacağı üzere THY, 2009 yılında Boeing’e 15 uçaklık Boeing 737-900ER  sipariş etmişti.

THY bu uçakları ek yakıt tanklarıyla birlikte Afrika uçuşlarında kullanıyor.

SKY INTERIOR'A SAHİP UÇAKLAR

Boeing 737'lerin "Sky Interior" kabin tasarımında aydınlatma, gökyüzü hissini uyandıran yumuşak mavi tonda ve kabin yan duvarları, geniş pencere oyuklarıyla tasarlanarak, daha geniş görüş açısı sunarak uçuş keyfini artırıyor.

B737'lerin yeni baş üstü dolapları daha geniş bagaj imkanı sağlarken, az yer kaplayarak kabinde daha ferah bir ortam sunuyor.

THY FİLOSUNUN EN YENİ ÜYESİ İSTANBUL'DA

BİR TANE DAHA GELİYOR

Öte yandan AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; Türk Hava Yolları'nın verdiği 15 uçaklık siparişi kapsamında bir uçak da ABD'deki tesislerde testlerini tamamlama noktasında.

Test uçuşlarının tamamlanmasından kısa bir süre sonra uçağın İstanbul'a gelmesi bekleniyor. B737-900ER tipi uçağın, THY filosuna dahil olduktan sonra TC-JYI kuyruk tesciliyle göklerdeki yerini alması bekleniyor.

İŞTE YAKINDA TEST UÇUŞLARINI TAMAMLAYIP GELMESİ BEKLENEN O UÇAK

©AirportHaber.com ÖZEL

THY'NİN YENİ UÇAKLARI BİR BİR GELİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Bl77 ~ 12 yıl önce
Kendi yandaşlarını ise doğurdular . Cogu havaalanında (heathrow gatwick) guvenlik gerekcesiyle calisanlari arastiroyorlar bizimkiler sadece akrabalik derecesini arastiroyorlar . Sonra sagini solunu karistiran akrabalarini ise alıp milyon dolarlık uçakların bakımını yaptırıyorlar . Ehliyeti olmayan akrabalarına ehliyet alıp Karadeniz akıyla geniş havaalanında öğrenirsin deyip uçakların yanlarına veriyorlar adamlar gidip uçaklara tosluyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aproncu ~ 12 yıl önce
THY NİN KAAR ETMESİ ARTIK HAYAL HİÇ MUMKUN DEĞIL ÖYLE BİR HORTUMLAR VARKİ ÇOK YAZIK ESKI HALİNE GERİ DÖNDÜ HEMDE DAHA KAT KAT KATLANARAK SİZ BİR PERSONEL POLİTAKISINA BAKIN MALİŞYETLER NE DURUMDA NE MUMKÜN KAR ETMEK ZARAR ETMESİN YETER. eskiden çalışmayan işciler vardı şimdiise çağ atladı gereksiz müdürler toplulukları oluşturulmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BI77'ye ~ 12 yıl önce
Helal olsun, doğru demişsiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bl77 ukalanın önde gidenisin...! ~ 12 yıl önce
Bl77 ukalanın önde gidenisin...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 12 yıl önce
yeni gelen uçaklar uğurlu gelsinde THY zararı kapatsın artık. zarar yok, kardayız diye haberler bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mng technic ~ 12 yıl önce
sn. editör mng technic'te her gün işten çıakrılmalar oluyor millet düşüp kafasını kırıyor kimsede çalışacak huzur kalmadı şirket satıldı mı satılmadı mı habersiz işten çıkarılmalar devam edecek birazda bunları araştırıp yazın varsa yoksa thy ya uçak gelir ya da siz thy'yi taşlarsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS mesai konusunda araştırma yapılmasını rica ediyorum. ~ 12 yıl önce
Konu ile ilgisi yok biliyorum fakat airporthaber yönetiminden ricam tgs'de çalışanların zorla mesaiye bırakılması konusundaki yönetici sıfatındaki kişilerin baskıcı ısrarcı tehditkar konuşmaları araştırılsın. hangi çağdayız!! zorla baskıyla vardiya bitimine 10 dakika kala sen bugün mesai kalacaksın 3 saat zorunlu olarak mesai yapacaksın deniyor. Buna birisi artık dur demeli. ve artık bunu birisi ifşa etmeli. Sizden ricam bu bahsettiğim konunun üzerine gidin. tgs içerisinde hiç bir şey dışarıdan göründüğü gibi güllük gülüstanlık değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
tycoon sen üret canım kardeşim THY'de alır merak etme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hat ~ 12 yıl önce
cok merak ediyordum başımın belası ne zaman gelecek diye taa 6 ay önce cıktı iş emri. rabbim kazasız belasız uçmayı nasip eder inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bl77 ~ 12 yıl önce
Tgs çalışanları sabırsızlıkla bekliyorlar Kim once zarar verecek diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000