14 Ekim 2010, Perşembe 16:04:55

THY'NİN YENİ UÇAĞI İSTANBUL'DA

Türk Hava Yolları’nın kendine ait ilk B777-300 ER tipi uçağı Atatürk Havalimanı’na indi.
  • Bu uçaklara gerçekten ihtiyaç var mı ? Hala askeri ücrey 500 dolar civarında bile degil. çok lüks degil mi?
  • benim babam 737 'lerde pilot bu sene 777'lere geçicek
  • Allah ım sen bu ucakları bakımsız ucuran zihniyetten ve kazadan beladan koru
  • Hastayım bu uçağa gelmiş geçmiş en iyi sivil uçak...Uçuracak Kaptan ve F/O lara ayrıca Kabin Ekiplerine şimdiden Hayırlı,Mutlu Uçuşlar dilerim...
  • THy ye 3.sinif diye buyurmus herhalde at gozluguyle bakmis
  • GERÇEKTEN MUHTEŞEM ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN. KAZASIZ BELASIZ EN GÜZEL UÇUŞLAR DİLERİM. ŞANSINIZ BOL OLSUN SEVGİLİ THY MENSUPLARI.
  • 14.10 saat 16:43de yazan eleman shgm kimi ne zaman bekletmiş bir örnek ver de bilelim akşam saat bilmem kaçlara kadar uçak tescile sokmak için çalışan, gecenin bir yarısı havaalanında gelecek uçağı denetim için bekleyen bu kadar fedakarlık yapan bir kuruma karşı ne kadar terbiyesizce ve ahlaksızca bir yorum. bizim kimseden korkumuz yok, amaç memlekete gelen her uçak en kısa zamanda uçsun, ülkemizin parası harcanmasın. saygılar imza: artık alakalı alakasız her konuda bizlere laf atılmasına dayanamayan bir shgm personeli...
  • Kuyruk Logosunu değiştirmişler. THY yönetenler sağır mı nedir? Kuyruk logosu ile ilgili bir sürü yorumlar yapıldı, yöneticiler okuma yazma bnilmiyorlar mı?
  • kiralık uçaklarla nereye kadar gideceksin bakalım thy? aman ne kadar büyük iş aptınızda reklama çıktınız böyle....3ncü sınıf havayolu thy
  • burada fotograflarda sanırım first class yok 3 lü olanlar comfort class 2 li olanlar busıness class olmalı..

Türk Hava Yolları'nın üst düzey yönetici kadrosuyla giderek, Amerika’nın Seattle şehrinde teslim aldığı ilk B777-300 ER uçağı saat 13:56’da Atatürk Havalimanı'na teker koydu.

"Dolmabahçe" adı verilen uçak, Atatürk Havalimanı Mülki İdari Amiri Ahmet Aydın, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Dr. Temel Kotil, DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdürü Celal Özuğur tarafından karşılandı.

Uçağın ilk yolcuları Türk Hava Yolları’nın uçacağı noktalarda bulunan basın mensupları olurken, uçaktan ilk olarak THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu indi.

Topçu’nun gayet mutlu olduğu gözlenirken yaptığı açıklamada “Boeing’den ilk defa teslim aldığımız uçağı İstanbul’a getirdik. Bu bile başlı başına bir olay. Dünyanın en büyük tek katlı uçağı olan 777-300ER Türkiye’de. Türk Sivil Havacılığı’na, ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil ise yaptığı açıklamada şunları söyledi; “7’den başladığımız uçak sayımız artık 40’a çıkıyor. Uzak mesafelerde inşallah bunlarla çok iyi şeyler yapacağız.”

TÜRK HAVA YOLLARI’NIN YENİ UÇAĞI SEATTLE'DEN BÖYLE UĞURLANDI

DOLMABAHÇE İSİMLİ TAYYARE BÖYLE KARŞILANDI

























THY'NİN YENİ UÇAĞI İSTANBUL'DA

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu uçaklara gerçekten ihtiyaç var mı ? Hala askeri ücrey 500 dolar civarında bile degil. çok lüks degil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
benim babam 737 'lerde pilot bu sene 777'lere geçicek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allah ım sen bu ucakları bakımsız ucuran zihniyetten ve kazadan beladan koru

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hastayım bu uçağa gelmiş geçmiş en iyi sivil uçak...Uçuracak Kaptan ve F/O lara ayrıca Kabin Ekiplerine şimdiden Hayırlı,Mutlu Uçuşlar dilerim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THy ye 3.sinif diye buyurmus herhalde at gozluguyle bakmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
GERÇEKTEN MUHTEŞEM ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN. KAZASIZ BELASIZ EN GÜZEL UÇUŞLAR DİLERİM. ŞANSINIZ BOL OLSUN SEVGİLİ THY MENSUPLARI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
14.10 saat 16:43de yazan eleman shgm kimi ne zaman bekletmiş bir örnek ver de bilelim akşam saat bilmem kaçlara kadar uçak tescile sokmak için çalışan, gecenin bir yarısı havaalanında gelecek uçağı denetim için bekleyen bu kadar fedakarlık yapan bir kuruma karşı ne kadar terbiyesizce ve ahlaksızca bir yorum. bizim kimseden korkumuz yok, amaç memlekete gelen her uçak en kısa zamanda uçsun, ülkemizin parası harcanmasın. saygılar imza: artık alakalı alakasız her konuda bizlere laf atılmasına dayanamayan bir shgm personeli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kuyruk Logosunu değiştirmişler. THY yönetenler sağır mı nedir? Kuyruk logosu ile ilgili bir sürü yorumlar yapıldı, yöneticiler okuma yazma bnilmiyorlar mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kiralık uçaklarla nereye kadar gideceksin bakalım thy? aman ne kadar büyük iş aptınızda reklama çıktınız böyle....3ncü sınıf havayolu thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
burada fotograflarda sanırım first class yok 3 lü olanlar comfort class 2 li olanlar busıness class olmalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000