28 Mayıs 2016, Cumartesi 09:08:36

THY'nin yeni uçağı ABD'den havalandı

Türk Hava Yolları (THY), bir adet Boeing B737-800 tipi uçağı daha filosuna katmaya hazırlanıyor. THY'nin yeni uçağı Amerika'dan havalanarak yola çıktı.
  • 9 milyar dolar borç açıkladı ilker ayci şirketimiz bu büyümeden olumsuz etkilenmez inşallah. Thy için ne kadar ciddi bir borç bilinmez ama bu paraları göremeyen devletler var.
  • Hacim bu ucakla mi geliyorsun
  • yunus kuşları kanattan 8000707 doinge geliyor.
  • Gelsin afrika lar, arabistan lar, ortadogu& s. gokcen yatıları.....
  • Alacaksaniz yeni teknoloji 350, 787 alin
  • Hayırlı olsun şu anda filosunda en fazla 737. 800 olan havayolu THY galiba dikaatli olun bu çıkışın birde inişi olur bence bu kadar açılım riskleri beraberinde getirir Rusya krizi Suriye derken coğrafyamız çok karışık Avrupa nın durumuda parlak değil o zaman filoyu bir noktada sabitlemek lazım kiralık uçaklar personel yakıt işletme bakım bunlar hep gider bu yılın ilk çeyreği zarala kapatıldı dikkatli olunması lazın açık büyürse yarın önü alınmaz olur birde 777 leri fazla filoya katmayın size en büyük darbeyi bu ucsaklar verir maliyetli uçaklar 787 a350 gibi daha ekonomik uçaklar alınmalı
  • Tebrikler.maglesef yeni uçakları Ercan kibris hattında göremiyoruz .geçen sabah seyhat ettiğim uçak (Elazığ) 16.4 yaşındaydı .

Türk Hava Yolları (THY Boeing firmasından sipariş ettiği B737-800 tipi uçaklardan birisini daha filoya katmaya hazırlanıyor. 

Türkiye saati ile 01.30 sularında Amerika'nın Washington eyaletindeki Seattle kentinde bulunan Boeing tesislerinden havalanan TC-JVT kuyruk tescilli uçağın ilk durağı Goose Bay Havalimanı olacak. Buradan da İzlanda'nın Keflavik kentinde duraklayacak olan THY uçağ, daha sonra İstanbul'a gelmek üzere havalanacak.

TC-JVT kuyruk numaralı Boeing B737-800 tipi uçağın filoya katılmasıyla birlikte THY filosunda bu tipteki uçak sayısı 78'e yükselmiş olacak. 

THY'nin yeni uçağı ABD'den havalandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Ürkünç ~ 8 yıl önce
9 milyar dolar borç açıkladı ilker ayci şirketimiz bu büyümeden olumsuz etkilenmez inşallah. Thy için ne kadar ciddi bir borç bilinmez ama bu paraları göremeyen devletler var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir dost ~ 8 yıl önce
Hacim bu ucakla mi geliyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abey ~ 8 yıl önce
yunus kuşları kanattan 8000707 doinge geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
heloo afrıcan ~ 8 yıl önce
Gelsin afrika lar, arabistan lar, ortadogu& s. gokcen yatıları.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeter ~ 8 yıl önce
Alacaksaniz yeni teknoloji 350, 787 alin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tmm ~ 8 yıl önce
Hemen iletiyorum
İ.A. ~ 8 yıl önce
Ulan tamda 707 alıyodum iyi ki okudum bu yorumu
Mustafa Turan ~ 8 yıl önce
Hayırlı olsun şu anda filosunda en fazla 737. 800 olan havayolu THY galiba dikaatli olun bu çıkışın birde inişi olur bence bu kadar açılım riskleri beraberinde getirir Rusya krizi Suriye derken coğrafyamız çok karışık Avrupa nın durumuda parlak değil o zaman filoyu bir noktada sabitlemek lazım kiralık uçaklar personel yakıt işletme bakım bunlar hep gider bu yılın ilk çeyreği zarala kapatıldı dikkatli olunması lazın açık büyürse yarın önü alınmaz olur birde 777 leri fazla filoya katmayın size en büyük darbeyi bu ucsaklar verir maliyetli uçaklar 787 a350 gibi daha ekonomik uçaklar alınmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Altaca ~ 8 yıl önce
Rte olduğu sürece sorun yok. Yeterki chp zihniyetinin pisliği bulaşmasın.
Unnamed ~ 8 yıl önce
Merak etme THY'de senin yerine bunları düşünmek için para alan bi sürü insan var......
Sef ~ 8 yıl önce
Tebrikler.maglesef yeni uçakları Ercan kibris hattında göremiyoruz .geçen sabah seyhat ettiğim uçak (Elazığ) 16.4 yaşındaydı .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jfu ~ 8 yıl önce
geçen sabah dediğiniz herhalde 16 nisan, tek ercan uçuşu o tc-jfu'nun çünkü bu yıl içinde...normalde tk 960 a321 hattıdır nadiren 738 gelir ki onlarda yeni "H" ya da "V" seri sky interior cabin uçaklardır. sizinki biraz bahtsız bedevilik olmuş

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000