22 Ocak 2013, Salı 09:48:17

THY'NİN YENİ ROTASI: LIBREVILLE

Türk Hava Yolları, uçuş ağına bir yeni nokta daha ekleme kararı aldı.
  • camaorth denen şey sadece sahmburg bak sadece almanyada ki bir şehir hamburg. hamburgun 1 yıllık ürettiği değeri araştır oku, sonra alım gücü sıfır olan avrupadan bahset. aç tavuk kendini darı ambarında sanır, avrupa nın tırnağı ol.
  • Afrika thy ve türkiye ekonomosi için son derece önemli, yıllık ihracatının %70 avrupa ülkelerine yapan türkiye iflas etmiş bitmiş tükenmiş alım gücü sıfıra inmiş bir avrupadan hiçbir şey beklenemez net olarak dolayısıyla afrika en doğru staratejik ihracat hedefimiz olmalı hoş avrupalılar sömürdü durdu bu kıtayı ama biz de varız diyerek girmek lazım ve ben inanıyorum 2015 yılına kadar 15 milyar dolarlık ve ihracat rakamına ulaşmamız hayal değildir.. afrikaya biz kendimizi tanıtmalıyız avrupa gibi iki yüzlü sömüren, işkence yapan, kesen yakan yıkan olmadığımızı söylüyoruz anlatıyoruz ve çok olumlu gelişmeler oluyor bugün de bir afrika ülkesinin cumhurbaşkanı ziyaret ediyor biz ziyaret ettik şimdi onlar iadeyi ziyaret yapıyor demek ki afrikalılar da bize değer veriyor güzel şeyler bunlar. thy tabi burada karşısında air-france,klm,lufthansa, havayolları ile rekabet edecekdir ve bunda da basarılı olacaktır servisiyle 737-900 model ucaklarıyla
  • Los Angeles uçağı yolcuları amma yaygara koparttınız geçen sene yazın ortasında delta havayollarının uçağı arızalandı bu kadar yaygara kopartılmadı ama anladık tamam sıkıntı dert ama sakin olun ortalığı yakıp yıkmanıza gerek yok sanki teknik arıza sadece thy uçaklarında mı oluyor yapmayın ama sivil havacılıkta en katı kurallar amerikadadır orada bile uçaklarda kalkıştan sonra teknik arızalar oluyor geçen sene aralık ayında chicago o hare havaalanındayım los angelesa uçacam uçağın içindeyim dışarısı -14 derece 1 metre kar var kar küreme araçları temizliyor ama döküntü md. 80 uçağında arka cargo kapağı tam kapanmıyor pilot kokpitten uyarı sinyali alıyor aşşağıda teknisyenler kapandı diyor tam 2,5 saat uçağın içinde bekledik bir tane yolcudan bir tek bir ses gelmedi pilot her 15 dak. bir anons yapıyordu son durumu anlatıyor söylediği şey tamir yapılıyor diyor o kadar.. size bilgi veririm diye..
  • mutlaka gidilip görünülmesi yer turizm için.aynı zamanda afrikanın zengin nadir ülkelerinden biridir.havacılık olarak bu hatta air france kimseye pastayı yedirmez.paris seferleri tıklım tıklımdır.aynı zamanda fransız eski sömürgesi olması ve fransada çok sayıda gabonlu yaşaması air france'nin hattaki avantajıdır.thy için mantıklı ve güzel yatırım.
  • Hangar gibi bir yerde saatlerce bekledik" CNN THY uçağı yolcularından Hakan Kayadelen LAX Havalimanı’nda yaşanılanları anlattı. Uçağın havalanmasından iki saat sonra arıza nedeniyle havalimanına geri döndüklerini belirten Kayadelen, “Los Angeles’ten havalandık. Havalandıktan iki saat sonra kabinin bagaj kısmında hafif bir kabarma görüldü. Hostes hanım geldi. Sonra diğer kabin memurları ve kaptanlar geldi. Daha sonra uçağın kaptan pilotu, ‘Yakıtı boşaltıyoruz ve geri dönüyoruz’ diye anons yaptı. Los Angeles’e geri döndükten sonra yanlışlar silsilesi başladı. İlk anonsta bize ‘Merdiven gelecek lütfen bekleyin’ diye. Herkes valizlerini aldı ve beklemeye başladı. Tam üç saat sonra merdiven geldi ve uçaktan indik. Otobüse bindik ve uzun bir mesafe yol kat ettikten sonra hangar gibi bir yere gittik. Beş saat orada bekledik ve daha sonra sandviç ve su ikram ettiler. Yetkililer 20 dakika sonra arıza giderileceğini söylediler. Tam 11 saat bizi orada beklettiler. Bize otel teklif edilmedi.
  • İşten çıkarılan 305 kişi arasında olan Thy Teknik A.Ş. çalışanlarından Halidun Ekmekçi bir süredir strese bağlı görülen Sedef hastalığıyla mücadele ediyordu.İşsiz yüzlerce insandan biri olarak sekiz aydır bu hastalıkla mücadele ederken,önceki gün de kalp krizi geçirdi.Halen Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde yoğun bakımda.Bizleri bu hale getiren herkese Allah'ın rahmetini diliyorum.Söyleyecek başka sözüm yoktur.
  • THY yolcuları havalimanında mahsur kaldı (CNN TURK) Los Angeles-İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları’na ait yolcu uçağında kalkıştan hemen sonra kabin basınç arızası meydana geldi. Uçak LAX Havalimanı’na geri dönerken, 11 saat havalimanında bekleyen yolcular arızanın giderilmesiyle sabah 04.30’da İstanbul’a geldi. Yolculardan Mehmet Akat ise şunları söyledi: "Oradaki personel bize yanlış bilgiler verdi. Los Angeles’te yaşayan bazı insanlar evine dönecek iken uçağın kalkacağını söylemeleri üzerine birçok insan havalimanında beklemek zorunda kaldı. Bende Los Angeles’te kalacaktım benim fikrimi değiştirdiler ve uçak kalkacak dediler. 12 saate yakın bir süre bekledik. Herkes perişan oldu. "
  • demek gabon a okul açıldı yada açılacak
  • yorumsuz....
  • ya kardeşim allah aşkına artık ankara'dan haftanın 7 günü bir paris, londra başlayın. çok mu zor? zarar etseniz de başkentin gururu için değmez mi?

Dünyanın en çok ülkesine havayolu unvanını taşıyan Türk Hava Yolları, uçuş ağına bir ülkeyi daha katmaya hazırlanıyor. 

Türk Hava Yolları, geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Afrika ziyaretleri sırasında gündeme gelen Gabon seferlerini başlatma kararı aldı.

Şirketin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Gabon'un başkenti Libreville'e yapılacak seferlerin 31 Ocak 2013 tarihinden itibaren başlayacağı duyuruldu. 

Haftada 3 frekans olarak planlanan Libreville seferlerinin Douala aktarmalı olarak yapılacağı bildirildi.

THY'NİN YENİ ROTASI: LIBREVILLE

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

prometheus ~ 11 yıl önce
camaorth denen şey sadece sahmburg bak sadece almanyada ki bir şehir hamburg. hamburgun 1 yıllık ürettiği değeri araştır oku, sonra alım gücü sıfır olan avrupadan bahset. aç tavuk kendini darı ambarında sanır, avrupa nın tırnağı ol.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
Afrika thy ve türkiye ekonomosi için son derece önemli, yıllık ihracatının %70 avrupa ülkelerine yapan türkiye iflas etmiş bitmiş tükenmiş alım gücü sıfıra inmiş bir avrupadan hiçbir şey beklenemez net olarak dolayısıyla afrika en doğru staratejik ihracat hedefimiz olmalı hoş avrupalılar sömürdü durdu bu kıtayı ama biz de varız diyerek girmek lazım ve ben inanıyorum 2015 yılına kadar 15 milyar dolarlık ve ihracat rakamına ulaşmamız hayal değildir.. afrikaya biz kendimizi tanıtmalıyız avrupa gibi iki yüzlü sömüren, işkence yapan, kesen yakan yıkan olmadığımızı söylüyoruz anlatıyoruz ve çok olumlu gelişmeler oluyor bugün de bir afrika ülkesinin cumhurbaşkanı ziyaret ediyor biz ziyaret ettik şimdi onlar iadeyi ziyaret yapıyor demek ki afrikalılar da bize değer veriyor güzel şeyler bunlar. thy tabi burada karşısında air-france,klm,lufthansa, havayolları ile rekabet edecekdir ve bunda da basarılı olacaktır servisiyle 737-900 model ucaklarıyla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
Los Angeles uçağı yolcuları amma yaygara koparttınız geçen sene yazın ortasında delta havayollarının uçağı arızalandı bu kadar yaygara kopartılmadı ama anladık tamam sıkıntı dert ama sakin olun ortalığı yakıp yıkmanıza gerek yok sanki teknik arıza sadece thy uçaklarında mı oluyor yapmayın ama sivil havacılıkta en katı kurallar amerikadadır orada bile uçaklarda kalkıştan sonra teknik arızalar oluyor geçen sene aralık ayında chicago o hare havaalanındayım los angelesa uçacam uçağın içindeyim dışarısı -14 derece 1 metre kar var kar küreme araçları temizliyor ama döküntü md. 80 uçağında arka cargo kapağı tam kapanmıyor pilot kokpitten uyarı sinyali alıyor aşşağıda teknisyenler kapandı diyor tam 2,5 saat uçağın içinde bekledik bir tane yolcudan bir tek bir ses gelmedi pilot her 15 dak. bir anons yapıyordu son durumu anlatıyor söylediği şey tamir yapılıyor diyor o kadar.. size bilgi veririm diye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 11 yıl önce
mutlaka gidilip görünülmesi yer turizm için.aynı zamanda afrikanın zengin nadir ülkelerinden biridir.havacılık olarak bu hatta air france kimseye pastayı yedirmez.paris seferleri tıklım tıklımdır.aynı zamanda fransız eski sömürgesi olması ve fransada çok sayıda gabonlu yaşaması air france'nin hattaki avantajıdır.thy için mantıklı ve güzel yatırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FLAS!!! ~ 11 yıl önce
Hangar gibi bir yerde saatlerce bekledik" CNN THY uçağı yolcularından Hakan Kayadelen LAX Havalimanı’nda yaşanılanları anlattı. Uçağın havalanmasından iki saat sonra arıza nedeniyle havalimanına geri döndüklerini belirten Kayadelen, “Los Angeles’ten havalandık. Havalandıktan iki saat sonra kabinin bagaj kısmında hafif bir kabarma görüldü. Hostes hanım geldi. Sonra diğer kabin memurları ve kaptanlar geldi. Daha sonra uçağın kaptan pilotu, ‘Yakıtı boşaltıyoruz ve geri dönüyoruz’ diye anons yaptı. Los Angeles’e geri döndükten sonra yanlışlar silsilesi başladı. İlk anonsta bize ‘Merdiven gelecek lütfen bekleyin’ diye. Herkes valizlerini aldı ve beklemeye başladı. Tam üç saat sonra merdiven geldi ve uçaktan indik. Otobüse bindik ve uzun bir mesafe yol kat ettikten sonra hangar gibi bir yere gittik. Beş saat orada bekledik ve daha sonra sandviç ve su ikram ettiler. Yetkililer 20 dakika sonra arıza giderileceğini söylediler. Tam 11 saat bizi orada beklettiler. Bize otel teklif edilmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FLAS!!! a cvp ~ 11 yıl önce
sizde uçmayın bu globally foss ile arkadaşım
TimesSquare ~ 11 yıl önce
İşten çıkarılan 305 kişi arasında olan Thy Teknik A.Ş. çalışanlarından Halidun Ekmekçi bir süredir strese bağlı görülen Sedef hastalığıyla mücadele ediyordu.İşsiz yüzlerce insandan biri olarak sekiz aydır bu hastalıkla mücadele ederken,önceki gün de kalp krizi geçirdi.Halen Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde yoğun bakımda.Bizleri bu hale getiren herkese Allah'ın rahmetini diliyorum.Söyleyecek başka sözüm yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FLAŞ!!! ~ 11 yıl önce
THY yolcuları havalimanında mahsur kaldı (CNN TURK) Los Angeles-İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları’na ait yolcu uçağında kalkıştan hemen sonra kabin basınç arızası meydana geldi. Uçak LAX Havalimanı’na geri dönerken, 11 saat havalimanında bekleyen yolcular arızanın giderilmesiyle sabah 04.30’da İstanbul’a geldi. Yolculardan Mehmet Akat ise şunları söyledi: "Oradaki personel bize yanlış bilgiler verdi. Los Angeles’te yaşayan bazı insanlar evine dönecek iken uçağın kalkacağını söylemeleri üzerine birçok insan havalimanında beklemek zorunda kaldı. Bende Los Angeles’te kalacaktım benim fikrimi değiştirdiler ve uçak kalkacak dediler. 12 saate yakın bir süre bekledik. Herkes perişan oldu. "

Yanıtla

Kalan karakter 1000
afrk ~ 11 yıl önce
demek gabon a okul açıldı yada açılacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GİYOTİN ~ 11 yıl önce
yorumsuz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayıptır ~ 11 yıl önce
ya kardeşim allah aşkına artık ankara'dan haftanın 7 günü bir paris, londra başlayın. çok mu zor? zarar etseniz de başkentin gururu için değmez mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000