27 Mart 2018, Salı 11:18:25

THY'nin yeni rotası belli oldu

Türk Hava Yolları, Gambiya'nın başkenti Banjul'a uçacağını duyurdu.
  • bizim eminönü ilçesi o devletten nüfus olarak daha büyük. herhalde 2 milyonunda uçacağını hesaplıyorlar.
  • Mexico city, lima, rio de janeiro ucmaz gider gambiya, namibya, eritre gibi yerlere ucar bu thy. Personeline veba, kolera bulastirinca rahat edecekler :)
  • uçacak da memleketi kurtaracak ... millet aç...
  • Bir yıllık bir kabin memuru 5-6 bin TL, 5 yıllık bir kabin memuru 7-8 bin TL, 15 yıllık bir kabin amiri 9-10 bin TL maaş alıyor. * Ayrıca yılda 4 maaş ikramiye var. Bunların dışında yakıt parası, yatı seferlerinde harcırahlar da maaşa ekleniyor.Beş yıllık kabin memurunun aylık geliri ortalama 13-15 bin lira arasında. THY dünyadaki büyük havayolları arasında kabin ekiplerine iyi maaş veren şirketler arasında yer alıyor.
  • hayırlı olsun gambiya banjul
  • O bu değil de TK667 dün Djerba'ya divert etmiş. İnmeden önce de havada bir süre beklemiş. Hiçbir yerde haber yok. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
  • UK-IST-BJL iyi iş yapar :)
  • Dakar olayi yasanacak yine :)
  • "anlatmaya gerek Yok göriyirsunuz mikemmell." Dünyanın en huzurlu yeriymiş gibi bide foto koymuşsunuz biz gidiyoruz oralara sıtması tifosu kolerasi ebolasi ... haydi hayırlısı
  • 737 ciler göreve!!

Türk Hava Yolları, Gambiya'nın başkenti Banjul'a uçacağını duyurdu.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bir açıklama yapan THY, pazar koşullarına bağlı olarak Banjul'a uçacağını açıkladı. Sefer detayları ise daha sonra belli olacak.

THY açıklaması:

Ortaklığımızca, pazar koşullarına bağlı olarak, Gambiya'nın başkenti Banjul'a tarifeli seferler başlatılmasına karar verilmiştir.

THY'nin yeni rotası belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Ora niredir. ~ 6 yıl önce
bizim eminönü ilçesi o devletten nüfus olarak daha büyük. herhalde 2 milyonunda uçacağını hesaplıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haha ~ 6 yıl önce
Mexico city, lima, rio de janeiro ucmaz gider gambiya, namibya, eritre gibi yerlere ucar bu thy. Personeline veba, kolera bulastirinca rahat edecekler :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gambiyali ~ 6 yıl önce
Ne zaman bulasmis bu hastaliklar? Arastirmadan yorum yapmayin. Emirates, Maroc air, Sn buruxel., TUI, Corendon, Condor, ThomasCook, Transavia, Bu havayolu firmalari senelerdir ucarlar ne zaman bu hastaliklar bulasmis personeline birakin bu cahilce yorumlari. Hayirli ugurlu olsun.
hehe ~ 6 yıl önce
uçacak da memleketi kurtaracak ... millet aç...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gambiyali ~ 6 yıl önce
Hee hee acliktan oluyoruz. Sen hayatinda 800 gramlik bir karides yedinmi? Gel misafirim ol yuzune biraz kan gelsin hersey dogal.
Dilan ~ 6 yıl önce
Bir yıllık bir kabin memuru 5-6 bin TL, 5 yıllık bir kabin memuru 7-8 bin TL, 15 yıllık bir kabin amiri 9-10 bin TL maaş alıyor. * Ayrıca yılda 4 maaş ikramiye var. Bunların dışında yakıt parası, yatı seferlerinde harcırahlar da maaşa ekleniyor.Beş yıllık kabin memurunun aylık geliri ortalama 13-15 bin lira arasında. THY dünyadaki büyük havayolları arasında kabin ekiplerine iyi maaş veren şirketler arasında yer alıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abarma ~ 6 yıl önce
Abartmissin. Hersey dahil 9-10 ancak aliyorlar
gambiya banjul ~ 6 yıl önce
hayırlı olsun gambiya banjul

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Divert ~ 6 yıl önce
O bu değil de TK667 dün Djerba'ya divert etmiş. İnmeden önce de havada bir süre beklemiş. Hiçbir yerde haber yok. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UK ~ 6 yıl önce
UK-IST-BJL iyi iş yapar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km1 ~ 6 yıl önce
Dakar olayi yasanacak yine :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçucu ~ 6 yıl önce
"anlatmaya gerek Yok göriyirsunuz mikemmell." Dünyanın en huzurlu yeriymiş gibi bide foto koymuşsunuz biz gidiyoruz oralara sıtması tifosu kolerasi ebolasi ... haydi hayırlısı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gambiali ~ 6 yıl önce
Cahilce bir yorum Avruoalilarin sirf buralara baskalarinin gelmemesi icin yaptigi bir propaganda. Sizler hala bu guzelim ulkeden yararlanmayin. Bos verin gidin baska yerlere.
Hahaha ~ 6 yıl önce
737 ciler göreve!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000