20 Aralık 2010, Pazartesi 15:24:07

THY'NİN YENİ REKLAM YILDIZI TÜRKİYE'DE

Türk Hava Yolları'nın (THY) business class yüzü seçilen tenisçi Caroline Wozniacki reklam çekimleri için Türkiye'ye geldi.
  • "Yok bizim paramızla şunu yapıyorlar, yok buna şöyle harcadılar. Paramız elden gidiyor." Nereden senin paran oluyor kardeşim? Hiçbirşeyden anlamazsınız ama burada ahkam kesersiniz? İyi harcıyorlar, az bile harcıyorlar. Dünyanın neresine gidersen git THY ve Türkiye reklamı var heryerde...
  • paralarımız bunlara gidiyir. dinden imandan bahsederler apronda deve keserler kurbanda bize angus yedirir adam olmayanı adam ediler
  • Yazdıklarına değer verilmesi için öncelikle kendin inan.Ve kendi deyiminle''Yorum yaparken düşün''Aklınca soyada bir sıfat takarak yakıştırma yaptığını sanıyorsun.İnsanları eleştirirken elde tutulacak,gerçek ve somut veriler ilet ki inanıcılığın olsun.Bahsettiğin kişi öncelikle insan,düzgün bir karakteri olan,adaletli,sözüne güvenilen,çalışkan.Yani senin anlayamayacağın Yöneticilik kriterlerinin fazlasını üzerinde taşıyan biri.Boş konuşuyorsun,söylediklerine kendinde inanmıyorsun.Eğer seni tanıyorsam,ki iyi tanıyorum sadece kıskanıyorsun.Bunu biliyorum.
  • yakında kesin first class bölümündeki hostesleri yabancılardan seçerler çünkü fizik ve güzellik lazım nasıl olsa reklamlarda hep yabancı modeller var
  • yazık ekrana bakıp bir sürü işe yaramaz kendini sanatçı sanan insana sende reyting yaparak para kazandırıyorsun. hatta uçağada millet para vermesin ne gerek var otobüs bisiklet idare ettsin. pazarlama nedir biraz öğren lütfen başarılı bir tenisci bedavamı oynasın reklam reklam bunlar öğren.sırf bihter taktı diye yüzbinlerce bihter gözlüğü adı altında gözlük satıldı bu ülkede
  • Sayın THY yöneticileri bir gün yolunuz Ercan havalimanına düşerse hizmete bir dikkat edin. Tenisci kızın güleryüzü sizi kurtarmaz. Gerçek hizmetler ne olacak. Bir dayak yemediğimiz kalıyor check inde.
  • Tenisci THY yonetmeyecek, yaninda duranlar yonetici hesapta....Reklamda gulen yuz musteri ceker ama sonra ya hizmet?? Ucaklarada, bilet satis ofislerine de bu tenisciyi mi koyacaklar gulen yuz olsun diye. Yorum yaparken dusunulmeli!! Faruk Cizmelikedi nin pazarlama konusunda sinifta kaldigini artik dunya kabul ediyor!
  • hala bir haber yok.şirket kazanıyor ki bu kadar reklam harcaması yapabiliyor.Kimderdi b777 ler thy ye gelecek ve dolup taşacak diye! Bu büyümeden işyükü artan teknisyenlerde sevindirilse olmazmı?
  • Son derece doğru kara verilmiş bir reklam antlaşması.. Her yönüyle pırıl pırıl yüzü, gülmesi, tebessüm etmesi, hal hareketleriyle ve dünyaca tanınan tenis oyuncusu ama bir bizim entel dantel takımı tanımaz, kabul etmez. Sağındaki solundaki elemanlara gelince onlar sadece orada duruyorlar o kadar reklamlarda onlar oynamayacak mesela etmeye gerek yok..Hayırlı uğurlu olsun yeni reklam yüzümüz.. Kimse thy yi durduramayacak ne enteller ne de danteller..
  • Guzel bir reklam yuzu prestij acisindan iyi. Ancak yaninda duranlara ne demeli? Reklam yuzunden once profesyonel pazarlama ekibi sart degil mi? THY nin basarisinda basindakilerden cok, THY nin adinin ruzgar etkisi yapmasi. THY nin bunyesine objektif bakin, calisan mi torpillinin mi is basinda oldugunu gorursunuz....

Tarabya'daki TED Spor Kulübü Tesisleri'nde gazetecilerin karşısına çıkan Caroline Wozniacki, "Türkiye'ye yeniden gelmek ve Türk Hava Yolları ile iş ortaklığı yapmak harika bir duygu" dedi.

CAROLINE'NIN TÜRKİYE SEVDASI

THY'nin business class yüzü olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Wozniacki, "Türkiye'de olmaktan çok mutluyum. Yıllar önce İstanbul'a gelmiştim ve buranın güzelliğine hayran kalmıştım. Yeniden Türkiye'de olmaktan dolayı mutluyum. Bu teklifi kabul etmemde en büyük etken Türkiye ve daha önce THY ile yaptığım yolculuklarda kalitesinden memnun kalmamdı. Bundan sonra tenis turnuvalarına THY ile gideceğim. Uçaktaki konfor ve kalite benim maçlara daha büyük bir motive ile çıkmamı sağlayacak. Bu bağlamda THY ailesinin bir parçası olmak beni mutlu ediyor" dedi.

UÇUŞLAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Tanıtım konusunda önemli adımlar attıklarını belirten THY Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"2011 yılı bizim için önemli. Önümüzdeki yıl THY uçak filosuna 20 adet geniş gövdeli yeni uçak geliyor. Önümüzdeki yıl THY'nin geniş gövdeli uçak kapasitesi tam iki katına çıkıyor. Bu vesile ile uzun uçuşlarımızda özellikle Asya ve Uzak Doğu'da ve Amerika kıtasındaki kapasite artışımızda çok önemli. Uzak Doğu'da toplamda önümüzdeki yıl THY'nin kapasite artışı yüzde 28 oldu. Bu oran havacılık sektöründe çok önemli. Uzak Doğu destinasyonlarında ise kapasite artışımız yüzde 45, bildiğiniz gibi uzak doğuda Pekin ve Şanghay'a her gün uçacağız. Çin'de ise Guangzhou'ya uçuşlarımız başlayacak ve Aralık'ta Vietnam ve Bangladeş devreye giriyor. Bunların yanında Hong-Kong, Seul ve Bankong uçuşlarımızda ciddi bir frekans artışımız var. Amerika uçuşlarımızda ise Washington hattını açtık ve mart ayında Los Angeles hattımız devreye girecek. Böylece uzak doğu ve Amerika kıtasında ciddi kapasite artışımı olacak. Uçaklarımızda business class yolcularımıza business class tanıtımlarında yeni yüzümüz Caroline olacak. Tenisin bir numarası ile bu anlaşmayı yapmaktan gurur duyuyoruz."

BU TÜR HADİSELER OLABİLİR

Bir gazetecinin, "Kobe Bryant'ın THY ile yaptığı reklam anlaşmasından dolayı kendisine Ermeni lobisinden tepkiler olduğu iddiaları var ve ünlü tenisçi Carolina ile yapılan anlaşmada bununla ilgili bir madde var mı" sorusu üzerine Çizmecioğlu "Kobi ile ilgili hususta bu tür hadiseler her zaman olabilir. Biz THY olarak ticari bir şirketiz. Dünyanın her yerinden müşterimiz ve yolcumuz var. Bu konuda herhangi bir şey söylemeye gerek yok. Bunlarda zaman içinde olabilir ve geçer. Coraline hanımla ilgili yaptığımız anlaşmada bununla ilgili bir madde yok zaten" diye konuştu.

REKLAM FİLMİ AVRUPA'DA YAYINLANACAK

Gelecek vaat eden tenisçi olarak gösterilen ve 2010 yılını birinci olarak tamamlayan 20 yaşındaki Danimarkalı tenisçi Caroline Wozniacki 3 yıl boyunca reklam filmlerinde ve halkla ilişkiler etkinliklerinde THY'yı temsil edecek. Ünlü tenisçinin oynayacağı ve THY'nin yeni business class konseptinin tanıtılacağı reklam filmi, Avrupa'da tüm ülkelerde yayınlanacak. Reklam filmi aynı zamanda uluslararası haber ve spor kanallarında da izleyici ile buluşacak. (Hürriyet)

THY'NİN YENİ REKLAM YILDIZI TÜRKİYE'DE

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 13 yıl önce
"Yok bizim paramızla şunu yapıyorlar, yok buna şöyle harcadılar. Paramız elden gidiyor." Nereden senin paran oluyor kardeşim? Hiçbirşeyden anlamazsınız ama burada ahkam kesersiniz? İyi harcıyorlar, az bile harcıyorlar. Dünyanın neresine gidersen git THY ve Türkiye reklamı var heryerde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
paralarımız bunlara gidiyir. dinden imandan bahsederler apronda deve keserler kurbanda bize angus yedirir adam olmayanı adam ediler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yazdıklarına değer verilmesi için öncelikle kendin inan.Ve kendi deyiminle''Yorum yaparken düşün''Aklınca soyada bir sıfat takarak yakıştırma yaptığını sanıyorsun.İnsanları eleştirirken elde tutulacak,gerçek ve somut veriler ilet ki inanıcılığın olsun.Bahsettiğin kişi öncelikle insan,düzgün bir karakteri olan,adaletli,sözüne güvenilen,çalışkan.Yani senin anlayamayacağın Yöneticilik kriterlerinin fazlasını üzerinde taşıyan biri.Boş konuşuyorsun,söylediklerine kendinde inanmıyorsun.Eğer seni tanıyorsam,ki iyi tanıyorum sadece kıskanıyorsun.Bunu biliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yakında kesin first class bölümündeki hostesleri yabancılardan seçerler çünkü fizik ve güzellik lazım nasıl olsa reklamlarda hep yabancı modeller var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yazık ekrana bakıp bir sürü işe yaramaz kendini sanatçı sanan insana sende reyting yaparak para kazandırıyorsun. hatta uçağada millet para vermesin ne gerek var otobüs bisiklet idare ettsin. pazarlama nedir biraz öğren lütfen başarılı bir tenisci bedavamı oynasın reklam reklam bunlar öğren.sırf bihter taktı diye yüzbinlerce bihter gözlüğü adı altında gözlük satıldı bu ülkede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın THY yöneticileri bir gün yolunuz Ercan havalimanına düşerse hizmete bir dikkat edin. Tenisci kızın güleryüzü sizi kurtarmaz. Gerçek hizmetler ne olacak. Bir dayak yemediğimiz kalıyor check inde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tenisci THY yonetmeyecek, yaninda duranlar yonetici hesapta....Reklamda gulen yuz musteri ceker ama sonra ya hizmet?? Ucaklarada, bilet satis ofislerine de bu tenisciyi mi koyacaklar gulen yuz olsun diye. Yorum yaparken dusunulmeli!! Faruk Cizmelikedi nin pazarlama konusunda sinifta kaldigini artik dunya kabul ediyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hala bir haber yok.şirket kazanıyor ki bu kadar reklam harcaması yapabiliyor.Kimderdi b777 ler thy ye gelecek ve dolup taşacak diye! Bu büyümeden işyükü artan teknisyenlerde sevindirilse olmazmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Son derece doğru kara verilmiş bir reklam antlaşması.. Her yönüyle pırıl pırıl yüzü, gülmesi, tebessüm etmesi, hal hareketleriyle ve dünyaca tanınan tenis oyuncusu ama bir bizim entel dantel takımı tanımaz, kabul etmez. Sağındaki solundaki elemanlara gelince onlar sadece orada duruyorlar o kadar reklamlarda onlar oynamayacak mesela etmeye gerek yok..Hayırlı uğurlu olsun yeni reklam yüzümüz.. Kimse thy yi durduramayacak ne enteller ne de danteller..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Guzel bir reklam yuzu prestij acisindan iyi. Ancak yaninda duranlara ne demeli? Reklam yuzunden once profesyonel pazarlama ekibi sart degil mi? THY nin basarisinda basindakilerden cok, THY nin adinin ruzgar etkisi yapmasi. THY nin bunyesine objektif bakin, calisan mi torpillinin mi is basinda oldugunu gorursunuz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000