02 Kasım 2013, Cumartesi 10:05:31

THY’NİN YENİ İKRAM KONSEPTİ NASIL OLACAK?

Ekonomi ve business sınıfında sunduğu ikramlarla dünya ve Avrupa birinciliği ödülleri alan THY, ikram konseptini yeniledi. 5 Kasım’da tanıtımı yapılacak yeni konseptte neler olacak?
  • valla en uzun hatta bile yeni ikram konsepti 3.4-4 saat sürüyor, servise çıkan memur sayısına bağlı olarak tabi. daha her koltuğundaki ife'yi standarda bağlayamamış uçakların var, dökülen sökülen parçalar var, 20 yıllık uçakları modifiye etsen nolur, pırpır edip iki dakikada sönen elektiriki mum versen yolcuya ne olur. gülüyor yolcular. şık olma adına gülünç bir çaba olmuş. hiçbir pratik yanı yok, o çorba tabakları da, meze tabakları da hepsi kayıyor, güvenli değil. bitki çayı servisinde yolcuya küçük potla sıcak suyunu veriyosun, adam masasını açmak zorunda değil bir çay için, yanındaki kola koyunca da o potu ve bardağı düşürüp kendini yoka ne olacak. gereksiz ve pratiklikten uzak. güvenlikten uzak.
  • Arkadaşlar bu sabah dönüş yaptım ve yeni islami ikram değişimi ile sıcak yemek esnasında pille çalışan mum konularak yanında mum ışığı ile servis yapmak çok güzel bir fikir ve çok güzel görünmekte , yeni siyah yemek tabağı ve dışı beyaz içi altın sarı renkli çorba kaseside çok hoş ancak minare şeklindeki tuzluk ve karabiberlik nedir allah aşkına. ( ABARTMIYORUM EĞER YENİ KONSEPT TUZLUK VE KARABİBERLİKLERE BAKARSANIZ MİNARE ŞEKLİNDE OLDUKLARINI ÇOK NET GÖREBİLİRSİNİZ ) bunu sorduğumuz kabin ekibi ise minare olmadığını TAÇ MAHAL'e benzetilerek esinlendiğinden öyle algılandığını söylemekte gerçekten çok gülünç.
  • pardonda uçş güvenliği nerde kaldı,aşağıda tırnak makasını alırsınız silah diye yukrda çamdan bardak şişe ,bıçak verirsiniz yolcunun eline...
  • Meşhur lokantacı ikram şirketimizin parlak fikirleri olsa gerek.
  • Ne cahil yorumlar varya
  • Ben sizin yerinizde olsam bırak semaveri ince belliyi altın bardakta verseler o çayı içmezdim, çünkü yosun bağlamış bakterili su tankından gelen tam kaynamamış suyla yapılıyor. Bu sebeple asla tam sıcak olmuyor zaten.. Buna tüm sıcak içecekler dahil. Siz en iyisi soğuk içecekleri tercih edin :)
  • Çayci diyince kiziyosunuz sonra =)))))
  • Pazar sabahları bence sucuklu yumurta yapılsın.Çayın yanına iyi gider...
  • Sen once ahl suyunu temizle sonra semavere bakariz
  • caramel macchiato da olsun, isteyenin bi yüzü :)

Uçak içinde yolcularına sunduğu ikram ile dünyanın en iyisi seçilen Türk Hava Yolları, bu alanda konseptini şekillendirerek daha kapsamlı bir ikram sunmaya hazırlanıyor. THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Genel Müdür Temel Kotil ve DO&CO Genel Müdürü Atilla Doğudan'ın katılacağı bir basın toplantısıyla  5 Kasım’da tanıtımı yapılacak yeni ikram konseptine ilişkin ilk detaylar ortaya çıktı.

İkram konusunda dünyanın sayılı havayolları arasında yer alan THY, yolcu memnuniyetini daha üst seviyelere çıkarmak için ikram servislerini yeniledi. Farklı sunum tasarımları ve içerikleriyle deneme uçuşlarına başlayan THY, özellikle uzun menzilli uçuşlarda yolculara adeta modern restoran hizmeti sunacak.

Yeni ikram konsepti konusunda kabin ekiplerine eğitimler veren THY, yeni konsepte uygun ikramları da sunmaya başladı. Yeni konseptte en dikkat çekici yenilik ise semaver çayı ve ince belli bardaklar oldu. Türk insanının vazgeçilmez keyiflerinden olan çayı daha lezzetli ve alıştığımız şekilde uçakta ikram edecek olan şirket, binlerce metre yüksekte semaverle çay içme keyfini yaşatacak. THY’nin yeni konseptinde bunların dışında birçok sürpriz ikram da yer alacak.

THY’NİN YENİ İKRAM KONSEPTİ NASIL OLACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

latch ~ 10 yıl önce
valla en uzun hatta bile yeni ikram konsepti 3.4-4 saat sürüyor, servise çıkan memur sayısına bağlı olarak tabi. daha her koltuğundaki ife'yi standarda bağlayamamış uçakların var, dökülen sökülen parçalar var, 20 yıllık uçakları modifiye etsen nolur, pırpır edip iki dakikada sönen elektiriki mum versen yolcuya ne olur. gülüyor yolcular. şık olma adına gülünç bir çaba olmuş. hiçbir pratik yanı yok, o çorba tabakları da, meze tabakları da hepsi kayıyor, güvenli değil. bitki çayı servisinde yolcuya küçük potla sıcak suyunu veriyosun, adam masasını açmak zorunda değil bir çay için, yanındaki kola koyunca da o potu ve bardağı düşürüp kendini yoka ne olacak. gereksiz ve pratiklikten uzak. güvenlikten uzak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İçeriden ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar bu sabah dönüş yaptım ve yeni islami ikram değişimi ile sıcak yemek esnasında pille çalışan mum konularak yanında mum ışığı ile servis yapmak çok güzel bir fikir ve çok güzel görünmekte , yeni siyah yemek tabağı ve dışı beyaz içi altın sarı renkli çorba kaseside çok hoş ancak minare şeklindeki tuzluk ve karabiberlik nedir allah aşkına. ( ABARTMIYORUM EĞER YENİ KONSEPT TUZLUK VE KARABİBERLİKLERE BAKARSANIZ MİNARE ŞEKLİNDE OLDUKLARINI ÇOK NET GÖREBİLİRSİNİZ ) bunu sorduğumuz kabin ekibi ise minare olmadığını TAÇ MAHAL'e benzetilerek esinlendiğinden öyle algılandığını söylemekte gerçekten çok gülünç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abartı ~ 10 yıl önce
pardonda uçş güvenliği nerde kaldı,aşağıda tırnak makasını alırsınız silah diye yukrda çamdan bardak şişe ,bıçak verirsiniz yolcunun eline...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lokantacı ~ 10 yıl önce
Meşhur lokantacı ikram şirketimizin parlak fikirleri olsa gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ne cahil yorumlar varya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolculara bir öneri ~ 10 yıl önce
Ben sizin yerinizde olsam bırak semaveri ince belliyi altın bardakta verseler o çayı içmezdim, çünkü yosun bağlamış bakterili su tankından gelen tam kaynamamış suyla yapılıyor. Bu sebeple asla tam sıcak olmuyor zaten.. Buna tüm sıcak içecekler dahil. Siz en iyisi soğuk içecekleri tercih edin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O degilde.... ~ 10 yıl önce
Çayci diyince kiziyosunuz sonra =)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir öneri... ~ 10 yıl önce
Pazar sabahları bence sucuklu yumurta yapılsın.Çayın yanına iyi gider...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sen once ahl suyunu temizle sonra semavere bakariz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
caramel ~ 10 yıl önce
caramel macchiato da olsun, isteyenin bi yüzü :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000