01 Mart 2016, Salı 11:10:19

THY'nin yeni B737'si yola çıktı

Türk Hava Yolları'nın (THY) Boeing firmasından sipariş ettiği TC-JVK tescilli yeni B737-800 tipi uçağı İstanbul'a gelmek üzere yola çıktı.
  • thy sitesinde 96 boeing 737 800 yazıyor. Yanılıyor olabilir misiniz?
  • Abi Kiraladigimiz 3 b777 noldu? Buturlu gelemediler Keyna airways dan kiraladik ucaklar Amaterdamda duriyor test ucusu valan yapmis ama halen gelmedi boya masi bukadar uzun mi suriyor? Oman air de 2 ucak kiralaycakmks Kenya dan 787 keske bizde kiralasaydik tadina bakmis olurduk kafamiza yatarsada satin alirdik yenisini
  • bu işten gerçekten anlayan abiler varsa yanıtlayabilirmi ? 737-900ER tipi uçaktan neden hiç yok bu uçak daha tasarruflu değil mi?
  • Ali bey boşverin bunları, THK dan hiç haber vermez oldunuz. Duyduğumuza göre SGK, pirim borçlarını tahsil edemediği için İnönü tesislerine hacze gitmiş. Türkkuşu personeli 35 liralık telefon parası yüzünden haciz yemiş, Durumları çok vahimmiş. Bunu duyan eski Türkkuşu çalışanları " Türkkuşu" adında Whatsupp grubu kurmuşlar ve 70 kişiye yardım toplamaya girişmişler. Desenize hiç bir işe yaramayan paraşütçüler, planörcüler arkadaşlarından dilenmeye başlamış. Boşuna ağlamasınlar, Astronot havasında dolaşan özellikle paraşütçüler, bir zamanlar baş tacı ettikleri ,kurumu soyup soğana çeviren Osmana gitsinler, Osmanın yalakası ihtiyar havacılardan iş istesinler. Belki temizlik işleri falan bulurlar. Uzaya çıkamadılar ama yerin dibine indiler, beter olsunlar
  • Tebrikler
  • modası geçti abi artık ya 737 felan... biraz daha geniş gövdeli a 350 felan..
  • açılsın, 738 de uçabiliyor bak :)
  • şirket kültürü gereği saçma isimler takmak gerek juliet vak vak olsun bunun ismi
  • ooo yeni çöpümüz geliyor oleeeyy
  • Toplam filoda kaç uçak oldu?

Türk Hava Yolları (THY), filosuna bir adet B737-800 tipi uçak daha katıyor. Dünyanın en büyük uçak üreticilerinden Boeing firmasından sipariş edilen B737-800, filoya katılmak üzere yola çıktı.

Boeing'in Seattle'daki tesislerinden dün havalanan TC-JVK kuyruk tescilli uçak, iki duraklı yolculuğun ilk molasını Goose Bay Havalimanı'nda verdi. Buradan havalanan uçak İzlanda'nın Keflavik kentinde de yakıt ikmali için duraklayacak.

Keflavik'ten sonra İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelecek uçakla birlikte THY filosundaki B737-800 tipi uçak sayısı da 72'ye yükselmiş olacak.

THY'nin yeni B737'si yola çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

altan ~ 8 yıl önce
thy sitesinde 96 boeing 737 800 yazıyor. Yanılıyor olabilir misiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B777-300ER ~ 8 yıl önce
Abi Kiraladigimiz 3 b777 noldu? Buturlu gelemediler Keyna airways dan kiraladik ucaklar Amaterdamda duriyor test ucusu valan yapmis ama halen gelmedi boya masi bukadar uzun mi suriyor? Oman air de 2 ucak kiralaycakmks Kenya dan 787 keske bizde kiralasaydik tadina bakmis olurduk kafamiza yatarsada satin alirdik yenisini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
talebe ~ 8 yıl önce
bu işten gerçekten anlayan abiler varsa yanıtlayabilirmi ? 737-900ER tipi uçaktan neden hiç yok bu uçak daha tasarruflu değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
it's not about efficiency ~ 8 yıl önce
900 lerde amaç verimlilikden ziyade daha uzun mesafe ve daha fazla yolcu saygılar.
THK ~ 8 yıl önce
Ali bey boşverin bunları, THK dan hiç haber vermez oldunuz. Duyduğumuza göre SGK, pirim borçlarını tahsil edemediği için İnönü tesislerine hacze gitmiş. Türkkuşu personeli 35 liralık telefon parası yüzünden haciz yemiş, Durumları çok vahimmiş. Bunu duyan eski Türkkuşu çalışanları " Türkkuşu" adında Whatsupp grubu kurmuşlar ve 70 kişiye yardım toplamaya girişmişler. Desenize hiç bir işe yaramayan paraşütçüler, planörcüler arkadaşlarından dilenmeye başlamış. Boşuna ağlamasınlar, Astronot havasında dolaşan özellikle paraşütçüler, bir zamanlar baş tacı ettikleri ,kurumu soyup soğana çeviren Osmana gitsinler, Osmanın yalakası ihtiyar havacılardan iş istesinler. Belki temizlik işleri falan bulurlar. Uzaya çıkamadılar ama yerin dibine indiler, beter olsunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ney borcu ~ 8 yıl önce
Ney borcu ney? Pirim mi? :)
pinar ~ 8 yıl önce
Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 8 yıl önce
pınar kimi tebrik ediyorsun???
....ya ~ 8 yıl önce
Turkhava yollarini olabilirmi?
haydeee ~ 8 yıl önce
modası geçti abi artık ya 737 felan... biraz daha geniş gövdeli a 350 felan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet ~ 8 yıl önce
tabiiiii....istanbul-münih seferlerinde a350 kullansin. Kardesim a350 uzun seferler icin. Bu 737 mesela avrupa seferlerinde kullaniliyo. Sizde hic mi akil fikir yok. thy A350'yi dolduramassa? Ozm thy diye bir sirket kalmaz cünkü iflas eder...aklinizi calistirin!
İzlanda hattı ~ 8 yıl önce
açılsın, 738 de uçabiliyor bak :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
o yapıldı bile ~ 8 yıl önce
sunexpress uçtu geçen sene hem keflavik hem de akureyri'ye
nereden? ~ 8 yıl önce
DE mi TR mi ?
Range ~ 8 yıl önce
THY'nin bütün uçakları 4.200 km. İST/Reykyavik hattına yetişiyor.Hatta E190 LR bile.
necati ~ 8 yıl önce
şirket kültürü gereği saçma isimler takmak gerek juliet vak vak olsun bunun ismi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
barzo ~ 8 yıl önce
ooo yeni çöpümüz geliyor oleeeyy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 8 yıl önce
Sen çöp nedir bilirmisin kardeş. Ayıptır.
barzoya ~ 8 yıl önce
barzo sensin çöp, hemde insan çöpu
AmericanPilot ~ 8 yıl önce
Toplam filoda kaç uçak oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
304 ~ 8 yıl önce
Anadolujet'te uçan uçaklar ve THY'nin ULS Cargo ve Malaysia'dan kiraladıkları dahil 304 uçak.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000