11 Mayıs 2014, Pazar 08:05:23

THY'NİN YARIŞMASINDA KAZANANLAR BELLİ OLDU

Türk Hava Yolları Spor Kulübü’nün ev sahipliğini yaptığı 25. Uluslararası Hava Yolları Satranç Turnuvası'nda dereceye girenlere ödüllerine kavuştu.
  • Kötü bir yorum yapılmamışsa güzel bir şey yapmışsınızdır
  • Spor külübünden Zafer cengiz beyin yüksek katkılarıyla hazırlanmış ve alnının akıyla tamamlanmış bir organizasyon oldu tebrikler...
  • Selçuk hayırlı olsun yine kazanmıssın Sen zaten unıversıtede de satranç takım kaptanıydın
  • Tebrikler,Tayfun bey'in mutlaka katkısı yuksek olmustur.

Türk Hava Yolları Spor Kulübü’nün ev sahipliğini yaptığı 25. Uluslararası Hava Yolları Satranç Turnuvası'nda dereceye girenler ödüllerine kavuştu.

Turnuvanın birincisi Emirates Havayolları olurken, ikinciliği Singapore Air, üçüncülüğü de Air Astana kazandı.

25. Uluslararası Hava Yolları Satranç Turnuvası Ödül Töreni Topkapı’daki Akgün Otel'de yapıldı. Turnuva Ödül törenine bir çok ülkeden misafir katılırken, tören açılış konuşmasını ise Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı ve Türk Hava Yolları Spor Kulubü Başkanı Ahmet Bolat yaptı. Güzel bir olay başardıklarını söyleyen Bolat, “Güzel bir olay başardık katılımcılara ve organizatör arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Herkesi mutlu etti. Bundan sonra ödül töreni başlayacak. Bugün ve yarın ülkelerine dönecek yarışmacılara iyi yolculuklar diliyorum”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ise ödül törenine geçildi. Satranç Turnuvasına dünyanın 12 ülkeden toplamda 72 yarışmacı katıldı. Yarışmacılardan Uluslararası Hava Yolları Satranç Turnuvası'nın birincisi Emirates olurken, ikinciliği Singapore Air, üçüncülüğü de Air Astana havayolu şirketleri kazandı. Turnuvada Masa kategorisinde birinci masada da Türk Hava Yolları birinci oldu.

Ödül töreninde Yıldırım Turnuva kategorisinde de; birinciliğe Ling Kay Soon (Singapore Havaalanı), ikinciliğe Mukhtar Kaken, üçüncülüğe de Emre Arpa layık görüldü. Veteranlar kategorisinde de Eitan BirenBoim (EL-AL) birinci olurken, ikincilik ödülünü Fauzan Kosim Muhali (GMF- Aeroasia) üçüncülüğü Jeffrey Lim Seong Kong (Singapore Air) kazandı. Board Awards (Masa Turnuvası)'nda da birinciliği Türk Hava Yolları'ndan Selçuk Kılıç birinci masada hak kazandı.

THY'NİN YARIŞMASINDA KAZANANLAR BELLİ OLDU

Yorumlar

Yorumsuz ~ 10 yıl önce
Kötü bir yorum yapılmamışsa güzel bir şey yapmışsınızdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Spor külübünden Zafer cengiz beyin yüksek katkılarıyla hazırlanmış ve alnının akıyla tamamlanmış bir organizasyon oldu tebrikler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Selçuk hayırlı olsun yine kazanmıssın Sen zaten unıversıtede de satranç takım kaptanıydın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tebrikler,Tayfun bey'in mutlaka katkısı yuksek olmustur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000