18 Temmuz 2010, Pazar 10:37:30

"THY'NİN YAPAMADIĞINI LUFTHANSA YAPTI"

3 Kasım 2000’de açılan ve hizmete girdiği günden bu yana beklenen ilgiyi göremeyen Yenişehir Uluslararası Havaalanı’nı ziyaret eden Genç Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, havaalanında incelemelerde bulundu.
  • sevgili kardeşim,her türlü hizmetin yerli imkanlarla yapılmasına kimsenin itirazı olmaz,kendi insanımızın kazanmasını herkes ister,aksini düşünen yada söyleyen zaten farklı değerlendirilir,ama zaten burada kimse bunun aksini söyler bir ifade kullanmadı.
  • arkadas benim yazdigim sana ne istediyimi yazarim ister hosuna gider ister gitmez ben kafama göre yazdim neden THY bu hizmeti vermiyorda lufthansa veriyor buraya gelmissin karpuz tarlasi kavun tarlasi ne bu .saniyorum herhalde sende THY da calisiyorsun , ben sana sunu söyleyeyim ben senede en az 4 defa THY ile ucarim yabanci yapmasin diyorum böyle hizmetleri kendimiz yapalim ama sen anlamazsin siz gibiler türkiyedeyki karpuztarlalarini bile yabancilara islettirirsiniz.yazik
  • belli ki senin çok gücüne gitmiş koç,daha fazla yazıp kirletme burayı!! haydi tarlaya devam et sen!!
  • gücüne mi gitti kocum sen karpuz yesen tadini bilemezsin ki kimine siwri sinek saz sengibilerine davul zurna az gel tarlada ögrenirsin
  • TGS ile ilgili haberlere de yer verin lütfen. TGS, yarının en büyük şirketlerinden olmaya aday.
  • adam hala israrla karpuz tarlasinadaykinler yazmis,haydi tarlaya devam et sen.burada yazma.kirletme burayi.
  • THY ini %30 Luftansanın değil mi? Ha O yapmış Ha da O.
  • anlayan anladi karpuz tarlasinadaykinlar bile anladi sadece türkce bilen arkadas anlamadi
  • her önüne geleni almasalar bu siteye daha iyi olur. daha konuşmayı bilemeyenler burada yorum yazmaya çalışıyor.
  • Evet Arkadaslar .. EGITIM SART !!
GESİAD Başkanı Bahadır Özgün, “Geçtiğimiz yıl mayıs ayında, Türkiye’nin 4’üncü büyük şehri olan Bursa’dan THY’nin uçuş yapmamasının büyük bir eksiklik olduğunu ifade etmiştik. Anadolu Jet’in Ankara aktarmalı uçuşları özellikle doğu illerine ulaşım sağlanması adına güzel bir adım olmuştur. Ancak THY ve yan kuruluşu Anadolu Jet için çok yetersizdir” dedi.

BURSA’YI DÜNYAYA BAĞLAYACAK

“Bursa gibi sanayinin ve kültürün merkezi, iki buçuk milyonluk bir şehirde böylesine modern bir havaalanına sahip olunmasına rağmen, THY’nin yapamadığını Lufthansa Havayolları yapmıştır” diyen Özgün, “2 Ağustos 2010 Pazartesi günü başlayacak olan Lufthansa Hava Yolları'nın Münih aktarmalı uçuşları ile kıtalararası 13, Avrupa’da 24 farklı noktaya uçabileceğiz. Kısaca Lufthansa Havayolları Bursa’mızı tüm dünyaya bağlamış olacaktır” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

BORA JET UÇUŞLARA BAŞLIYOR

Lufthansa Hava Yolları’nın Yenişehir Havaalanı'ndan tüm dünyaya yapacağı seferlerin yanı sıra, Bora Jet firmasının da Yenişehir’i merkez üssü yapmayı planlamasının Bursa’ya farklı bir vizyon kazandıracağını belirten Başkan Özgün, “Bora Jet son derece modern 66 kişilik ATR 72-500 uçakları ile birçok destinasyonda hizmet vermek üzere, belki de merkez üssünü Bursa olarak belirleyecektir. Bursa’dan iç ve dış hatlara aktarmasız seferler düzenleyeceği bilgisini almış olduğumuz Bora Jet’in 20 Temmuz 2010 Salı günü Samsun uçuşu ile seferlerine başlayacak olması bizleri mutlu etmiştir” diye konuştu.

SERVİS OTOBÜSLERİ YENİLENMELİ

Bütün bu güzel gelişmelerin yanında tek eksikliğin, Bursa’ya ulaşım konusu olduğunun altını çizen Özgün, “Bursa ile havaalanı arasındaki bağlantı Büyükşehir Belediye otobüsleri ile sağlanmakta. Büyükşehir Belediyesi'nin bu servisi yapıyor olması tabii ki takdire şayan. Ancak yolcuların bagaj bölmeleri olmayan ve klimasız olan bu araçlarda, ayakta seyahat etmek zorunda kalınması ciddi eleştiri almakta… Yenişehir Havaalanı'nı daha kullanılabilir kılmak adına Büyükşehir Belediyesi'nden daha konforlu ve modern araç talebimiz vardır” dedi.

Kent Gazetesi
"THY'NİN YAPAMADIĞINI LUFTHANSA YAPTI"

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 14 yıl önce
sevgili kardeşim,her türlü hizmetin yerli imkanlarla yapılmasına kimsenin itirazı olmaz,kendi insanımızın kazanmasını herkes ister,aksini düşünen yada söyleyen zaten farklı değerlendirilir,ama zaten burada kimse bunun aksini söyler bir ifade kullanmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadas benim yazdigim sana ne istediyimi yazarim ister hosuna gider ister gitmez ben kafama göre yazdim neden THY bu hizmeti vermiyorda lufthansa veriyor buraya gelmissin karpuz tarlasi kavun tarlasi ne bu .saniyorum herhalde sende THY da calisiyorsun , ben sana sunu söyleyeyim ben senede en az 4 defa THY ile ucarim yabanci yapmasin diyorum böyle hizmetleri kendimiz yapalim ama sen anlamazsin siz gibiler türkiyedeyki karpuztarlalarini bile yabancilara islettirirsiniz.yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
belli ki senin çok gücüne gitmiş koç,daha fazla yazıp kirletme burayı!! haydi tarlaya devam et sen!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gücüne mi gitti kocum sen karpuz yesen tadini bilemezsin ki kimine siwri sinek saz sengibilerine davul zurna az gel tarlada ögrenirsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TGS ile ilgili haberlere de yer verin lütfen. TGS, yarının en büyük şirketlerinden olmaya aday.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
adam hala israrla karpuz tarlasinadaykinler yazmis,haydi tarlaya devam et sen.burada yazma.kirletme burayi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY ini %30 Luftansanın değil mi? Ha O yapmış Ha da O.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anlayan anladi karpuz tarlasinadaykinlar bile anladi sadece türkce bilen arkadas anlamadi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
her önüne geleni almasalar bu siteye daha iyi olur. daha konuşmayı bilemeyenler burada yorum yazmaya çalışıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Evet Arkadaslar .. EGITIM SART !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000