29 Haziran 2012, Cuma 10:56:42

THY'NİN VAZGEÇİLMEZİ İSTANBUL'DA...

Türk Hava Yolları yeni uçağını İstanbul'a getirdi...
  • isimlere değil yaptığın işlere bakılır...atasözü bile var...kendi ağzınla sölüyorsun vatan toprağı heryer kutsaldır diye ozaman neden herkes istanbula geliyor? gelmeyin ozaman izmire gidin ankarada yaşayın oralar vatan değilmi? zorunamı gitti? kimse istanbulun sahibi değilmiş...baakk sennn? ozaman buraya geliyorsan burada yaşamayı uyum sağlamayı bileceksin...hırpani kullanmayacaksın yoksa gerçek istanbullular karşına çıkar böyle...şimdi sen dersinki neden geliyoruz?imkanlar şartlar dersin...ekmek parası dersin...50 sene önce istanbulda imkanmı vardı? şirketlermi vardı? hee neden bahsediyorsun? ama ozamanda koşa koşa geliyorlardı..anlayan anlamıştır...hale bak kaçak elektrik parasınıvergisini ödüyorum milletin.kul hakkı değilmi bu? adam yolda tabelalara ateş ediyor delik deşik.kalkmış istanbul senin değil diyorsun...zorunuza gttiği içinde istanbullumu var? göçmensiniz dersiniz...ama zamanı gelecek...gelecek...bu devran böyle sürmez...elbet gelecek...
  • FO arkadsımız dunyad ucan B737-800 sayısına bi baksin sonra yorum yapsın .Bugun halen tum dunyada kullanılan en fazla tercih edilen tayyaredir B737800. Amsterdam kazası cok acı ve trajedik bir olay .Havacılgıın her donemınde hatalr teknik problemler meydana gelmistir. Soyledinizle THY nin B737-800 alımı arasında bag yok. Pegasusun filosuna da bir bakın Sayın FO . Bilimsel konusun FO yazmakla olmuor. Saygılar
  • bu makina rampada cekiyormu ams de teyyare pilotdan dustu ucakdan degil makina tekledi joker zamaninda ayar veremedi
  • Amsterdam kazasından sonra hala 737-800 alımı yapan thy i tebrik ederim...
  • Meclistemi konustun muhalefet adina?
  • Hayirli olsun thy.keske icinden resimlerde olsaydi
  • Arkadaşlat TK nın isim vermede dikkat ettiği nokta bugüne kadar il , ilçe gibi yerleşimlerdir sanki hasan koymuşlarda niye mehmet koymadın diyoruz.
  • Benim de gormek istedigim, sadece Turkiye'den degil diger ulke sehirleride olmali. Bilhassa gelicek 737-900 ucaklarina Afrika sehirlerinin isimleri verilse guzel olmaz mi? (CAPE TOWN, NAIROBI, CASABLANCA...) Niye bu kadar icine donuk bir ulke olduk?
  • Buyukler ısımlerı ıle yasar yasatılır bırı gelır bırı gıder bugun gelene korsun yarın cıkana( uzaya) korsun ısımlerı unutlulmaz mıllet mertak eder fatıhı kım mıs dıye ogrenır belgesel ızlıyecek vaktım yok senınde ızlemedıgınden emınım karı da bırak gerekenler dusunur vatanın heryerı kutsaldır ıstda kımsenın degıl vatan topragı senın dedenı bılmıyorum ama benımkı sehıt olmus opuyorum senı :))
  • uçağın isiminin ne önemi var? profesyonel olun biraz...millet marsa çıkıyor biz hala şunu koyalım bunu koyalım diyoruz.kulemi bakacak adına yolcumu bakacak indiğin meydanda? turistmi çekecek? o uçak elbet elden çıkacak birgün kiralanacak yada satılacak ve sonunda çöpe atılacak.adı kalmayacak yani...kimse hatırlamayacak...bırakında o saydığınız isimler kitaplarda belgesellerde okullarda kalsın.ancak öyle ölümsüz olurlar...heykeller gibi...boş işlerle uğraşmayın önemli olan o uçaktan nasıl kar edilir onu düşünmek...yok ankara imiş yok izmirmiş:)) şehiriniz çok güzelse siz en başta istanbula göç etmeyin göç...kendi şehiriniz için birşeyler yapın:)) çokkk feeenassıınn senn:))

Bayrak taşıyıcı Türk Hava Yolları yeni uçağı TC-JHN kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi uçağını İstanbul Atatürk Havalimanı'na getirdi.

Türk Hava Yolları'nın Amerikalı uçak üreticisi Boeing ile yapılan anlaşma kapsamında yeni 737-800 tipi uçağını teslim aldı. Filosundaki 183. uçak olan TC-JHN, son kontrollerinin yapılmasının ardından seferlerine başlayacak. 

Sky Interior kabine sahip yeni uçak. THY'nin filosundaki 55. 737-800 oldu.

Türk Hava Yolları 2015 yılına kadar 15 uçak daha teslim alacak.

©AirportHaber

THY'NİN VAZGEÇİLMEZİ İSTANBUL'DA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

:)) hatta :))))))))))))))))))))))))))))) ~ 12 yıl önce
isimlere değil yaptığın işlere bakılır...atasözü bile var...kendi ağzınla sölüyorsun vatan toprağı heryer kutsaldır diye ozaman neden herkes istanbula geliyor? gelmeyin ozaman izmire gidin ankarada yaşayın oralar vatan değilmi? zorunamı gitti? kimse istanbulun sahibi değilmiş...baakk sennn? ozaman buraya geliyorsan burada yaşamayı uyum sağlamayı bileceksin...hırpani kullanmayacaksın yoksa gerçek istanbullular karşına çıkar böyle...şimdi sen dersinki neden geliyoruz?imkanlar şartlar dersin...ekmek parası dersin...50 sene önce istanbulda imkanmı vardı? şirketlermi vardı? hee neden bahsediyorsun? ama ozamanda koşa koşa geliyorlardı..anlayan anlamıştır...hale bak kaçak elektrik parasınıvergisini ödüyorum milletin.kul hakkı değilmi bu? adam yolda tabelalara ateş ediyor delik deşik.kalkmış istanbul senin değil diyorsun...zorunuza gttiği içinde istanbullumu var? göçmensiniz dersiniz...ama zamanı gelecek...gelecek...bu devran böyle sürmez...elbet gelecek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
FO arkadsımız dunyad ucan B737-800 sayısına bi baksin sonra yorum yapsın .Bugun halen tum dunyada kullanılan en fazla tercih edilen tayyaredir B737800. Amsterdam kazası cok acı ve trajedik bir olay .Havacılgıın her donemınde hatalr teknik problemler meydana gelmistir. Soyledinizle THY nin B737-800 alımı arasında bag yok. Pegasusun filosuna da bir bakın Sayın FO . Bilimsel konusun FO yazmakla olmuor. Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
deli ~ 12 yıl önce
bu makina rampada cekiyormu ams de teyyare pilotdan dustu ucakdan degil makina tekledi joker zamaninda ayar veremedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 12 yıl önce
Amsterdam kazasından sonra hala 737-800 alımı yapan thy i tebrik ederim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
imaj a ~ 12 yıl önce
Meclistemi konustun muhalefet adina?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sky interior ~ 12 yıl önce
Hayirli olsun thy.keske icinden resimlerde olsaydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilginç ~ 12 yıl önce
Arkadaşlat TK nın isim vermede dikkat ettiği nokta bugüne kadar il , ilçe gibi yerleşimlerdir sanki hasan koymuşlarda niye mehmet koymadın diyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Globally Yours ~ 12 yıl önce
Benim de gormek istedigim, sadece Turkiye'den degil diger ulke sehirleride olmali. Bilhassa gelicek 737-900 ucaklarina Afrika sehirlerinin isimleri verilse guzel olmaz mi? (CAPE TOWN, NAIROBI, CASABLANCA...) Niye bu kadar icine donuk bir ulke olduk?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 12 yıl önce
Buyukler ısımlerı ıle yasar yasatılır bırı gelır bırı gıder bugun gelene korsun yarın cıkana( uzaya) korsun ısımlerı unutlulmaz mıllet mertak eder fatıhı kım mıs dıye ogrenır belgesel ızlıyecek vaktım yok senınde ızlemedıgınden emınım karı da bırak gerekenler dusunur vatanın heryerı kutsaldır ıstda kımsenın degıl vatan topragı senın dedenı bılmıyorum ama benımkı sehıt olmus opuyorum senı :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 12 yıl önce
uçağın isiminin ne önemi var? profesyonel olun biraz...millet marsa çıkıyor biz hala şunu koyalım bunu koyalım diyoruz.kulemi bakacak adına yolcumu bakacak indiğin meydanda? turistmi çekecek? o uçak elbet elden çıkacak birgün kiralanacak yada satılacak ve sonunda çöpe atılacak.adı kalmayacak yani...kimse hatırlamayacak...bırakında o saydığınız isimler kitaplarda belgesellerde okullarda kalsın.ancak öyle ölümsüz olurlar...heykeller gibi...boş işlerle uğraşmayın önemli olan o uçaktan nasıl kar edilir onu düşünmek...yok ankara imiş yok izmirmiş:)) şehiriniz çok güzelse siz en başta istanbula göç etmeyin göç...kendi şehiriniz için birşeyler yapın:)) çokkk feeenassıınn senn:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000