05 Ocak 2012, Perşembe 08:47:30

THY'NİN VAHŞİ YOLCULARI

Güney Afrika’nın Johannesburg şehrinden Bulgaristan’ın başkenti Sofya’ya gönderilen "Yabani Kediler" Türk Hava Yollarının A330 tipi yolcu uçağı ile yaptıkları 7,5 saatlik bir uçuştan sonra İstanbul’a geldiler.
  • arkadaş veya dost kelimesi sizin için ne anlama geliyor bilemiyorum ama aşagılama anlamına geldigini bunca yıldır ilk olarak sizden duyuyorum inanın.hiçbir art niyet düşünmeden sarfettigim bir kelimeydi.netten arkadaş kelimesinin anlamına bakabilirsiniz.merak etmeyin bu ülkede sadece havacı siz degilsiniz.ben de 15 yıldır bir havayolu şirketinde calısıyorum,merak etmeyin en az sizin kadar da havacılık bilgim var ve birkac kez de uctum jnb ve cpt ye de.ben size karşı nazık bir ifade kullanmama ragmen sizin bana yapmıs oldugunuz yakıştırma hoş degil.arkadasım kelimesinin anlamına yeni anlamlar katmışsınız gerçekten bravo size...
  • arkadaşım diye başlamak sanırım bir aşağılama cümlesi ! Sanırım havacılıkla ilgin bilgin pek yok ? Bence time-table ları iyi incele yada bir bilene sor yoksa yanlış yere çok pahalıya uçarsın arkadaşım !
  • JNB ve CPT nin haritada yerini bilmiyen kisiler burada yorum yapmaya kalkiyorlar.ne hallere dustu bu site.allah sonumuzu hayretsin.benim site yoneticilerine onerim guvenlik kodu bolumundeki rakamlari iptal edip havacilik ve cografya ile ilgili sorular sormalari ve bunlara dogru cevap verenlerin yazilarini yayinlamalari.
  • eğer varsa mümkün bence, arkadaşın bir bildiği olmalı diye düşünüyorum
  • bu saçma tartışmaya bende dahil olmak istedim jnb-ist block time 9:45 trip time ise 9 verilmektedir genelde sistemden baktım itiraz etmeyin artık :)
  • arkadaşım senin 8 saat 10 dk da uçtugum dedıgın hat cpt-ist(capetown) olmasın sakın.çünkü ist dan yapılan tarıfelı seferler cpt baglantılı olarak jnb ye ucuyor.verdigin bilgide yanlıslık var bence .belirttigin sürede bir yolcu ucagının oraya varması mumkun degil.muhtemelen cpt ye uctun onu soyluyorsun.fighter jet ile gittiysen o ayrı...
  • johannesburg-istanbul arası A340 ile 8 saat 10 dk. dır uçtum ordan biliyorum
  • thy cargo ucak sayisini arttirmali 310 lari yavas yavas filodan cikartmali ve 330 cargo modelinden siparis etmeli hali hazirda filoda ucuyor bu modelden yakisan da budur. cargo ucuslari onemlidir gelir acisindan potansiyel her zaman olur oluyordur olacaktirda ozellikle de asya ve amerika kitasinda. kisa surede jfk direct istanbul dan cargo seferi olmalidir..
  • yazıda A330 7,5 satte ist-jnb hattını uçtu deniliyor ki mümkün degil bu .bahsedilen uçuş en az 12-13 saat sürüyor.7,5 saatte f-16 ile mi uçmuşlar jnb den istanbula :))
İstanbul’da geçirdikleri 1.5 saatten sonra , namı değer zürafa kedi olan Yabani Kediler, yine bir yolcu uçağı kargo kompartımanında İstanbul’dan Sofya’ya sevk edildiler.

Uluslararası taşıma kuralları ve diğer özel şartnamelere kusursuz olarak riayet edilen ilgili taşıma süreci sonucu, Turkish Cargo ilgili yabani kedileri Sofya’daki alıcılarına sorunsuz olarak teslim etti.

Yokolma tehlikesi ile karşı karşıya olan Vahşi kedi familyasının alt kategorisini oluşturan Yabani Kediler halihazırda Afrika’nın yaban savanlarında yaşamlarını sürdürmektedirler ve vahşi kedi familyasının en iyi avcıları olarak kabul ediliyorlar.
THY'NİN VAHŞİ YOLCULARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaş veya dost kelimesi sizin için ne anlama geliyor bilemiyorum ama aşagılama anlamına geldigini bunca yıldır ilk olarak sizden duyuyorum inanın.hiçbir art niyet düşünmeden sarfettigim bir kelimeydi.netten arkadaş kelimesinin anlamına bakabilirsiniz.merak etmeyin bu ülkede sadece havacı siz degilsiniz.ben de 15 yıldır bir havayolu şirketinde calısıyorum,merak etmeyin en az sizin kadar da havacılık bilgim var ve birkac kez de uctum jnb ve cpt ye de.ben size karşı nazık bir ifade kullanmama ragmen sizin bana yapmıs oldugunuz yakıştırma hoş degil.arkadasım kelimesinin anlamına yeni anlamlar katmışsınız gerçekten bravo size...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaşım diye başlamak sanırım bir aşağılama cümlesi ! Sanırım havacılıkla ilgin bilgin pek yok ? Bence time-table ları iyi incele yada bir bilene sor yoksa yanlış yere çok pahalıya uçarsın arkadaşım !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
JNB ve CPT nin haritada yerini bilmiyen kisiler burada yorum yapmaya kalkiyorlar.ne hallere dustu bu site.allah sonumuzu hayretsin.benim site yoneticilerine onerim guvenlik kodu bolumundeki rakamlari iptal edip havacilik ve cografya ile ilgili sorular sormalari ve bunlara dogru cevap verenlerin yazilarini yayinlamalari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
eğer varsa mümkün bence, arkadaşın bir bildiği olmalı diye düşünüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu saçma tartışmaya bende dahil olmak istedim jnb-ist block time 9:45 trip time ise 9 verilmektedir genelde sistemden baktım itiraz etmeyin artık :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaşım senin 8 saat 10 dk da uçtugum dedıgın hat cpt-ist(capetown) olmasın sakın.çünkü ist dan yapılan tarıfelı seferler cpt baglantılı olarak jnb ye ucuyor.verdigin bilgide yanlıslık var bence .belirttigin sürede bir yolcu ucagının oraya varması mumkun degil.muhtemelen cpt ye uctun onu soyluyorsun.fighter jet ile gittiysen o ayrı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
johannesburg-istanbul arası A340 ile 8 saat 10 dk. dır uçtum ordan biliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy cargo ucak sayisini arttirmali 310 lari yavas yavas filodan cikartmali ve 330 cargo modelinden siparis etmeli hali hazirda filoda ucuyor bu modelden yakisan da budur. cargo ucuslari onemlidir gelir acisindan potansiyel her zaman olur oluyordur olacaktirda ozellikle de asya ve amerika kitasinda. kisa surede jfk direct istanbul dan cargo seferi olmalidir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yazıda A330 7,5 satte ist-jnb hattını uçtu deniliyor ki mümkün degil bu .bahsedilen uçuş en az 12-13 saat sürüyor.7,5 saatte f-16 ile mi uçmuşlar jnb den istanbula :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000